Rendi: terjeszkedik és nevet vált a magyar online takarításközvetítő startup

forrás: Prím Online, 2016. május 2. 11:48

Rendi néven folytatja a tavaly szeptemberben Helpy-ként indult magyar online takarításközvetítő startup. A vállalkozás rohamtempóban fejlődik, hiszen Budapest, Győr és Szeged mellett május 9-től már Debrecenben is elérhető a szolgáltatás.

Eddig elképesztő sikert arat a hazai piacon az itthon és Közép-Kelet-Európában is egyedülálló online takarításközvetítő startup. A kezdeti napi néhány megrendeléssel indító cég ma már havi szinten közel 800 megbízást teljesít. 

 

A startup új néven folytatja terjeszkedését: nemrégiben a Helpy-t Rendire cserélte, mely a könnyebb beazonosíthatóságot segíti a hasonló néven, de eltérő szolgáltatást nyújtó nemzetközi cégekkel szemben. 

 

A Rendi továbbra is dinamikusan bővül a magyar piacon: Budapest, Szeged és Győr után 2016. május 9-től már Debrecenben is elérhetővé teszi szolgáltatását. 

 

Főleg kismamák és dolgozó nők rendelnek takarítást a neten

„Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy elsősorban 30-45 év közötti, elfoglalt, dolgozó nők vagy kisbabás anyukák rendelnek online takarítást” – hívta fel a figyelmet Udvardy Szabolcs, a Rendi marketing vezetője.  

„Középtávú célunk, hogy első körben országossá tegyük a szolgáltatást: a vidéki nagyvárosok közül ezért hamarosan Debrecenben és a környező településeken is indulunk, de a közeljövőben Miskolcon és Pécsett is elérhető lesz a Rendi. Nemrégiben 50 millió forintos befektetést kaptunk a Conor Tőkealaptól, mellyel a hazai terjeszkedés mellett, a régiós piacok meghódítását is megkezdjük” – tette hozzá Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58