Rendi: terjeszkedik és nevet vált a magyar online takarításközvetítő startup

forrás: Prím Online, 2016. május 2. 11:48

Rendi néven folytatja a tavaly szeptemberben Helpy-ként indult magyar online takarításközvetítő startup. A vállalkozás rohamtempóban fejlődik, hiszen Budapest, Győr és Szeged mellett május 9-től már Debrecenben is elérhető a szolgáltatás.

Eddig elképesztő sikert arat a hazai piacon az itthon és Közép-Kelet-Európában is egyedülálló online takarításközvetítő startup. A kezdeti napi néhány megrendeléssel indító cég ma már havi szinten közel 800 megbízást teljesít. 

 

A startup új néven folytatja terjeszkedését: nemrégiben a Helpy-t Rendire cserélte, mely a könnyebb beazonosíthatóságot segíti a hasonló néven, de eltérő szolgáltatást nyújtó nemzetközi cégekkel szemben. 

 

A Rendi továbbra is dinamikusan bővül a magyar piacon: Budapest, Szeged és Győr után 2016. május 9-től már Debrecenben is elérhetővé teszi szolgáltatását. 

 

Főleg kismamák és dolgozó nők rendelnek takarítást a neten

„Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy elsősorban 30-45 év közötti, elfoglalt, dolgozó nők vagy kisbabás anyukák rendelnek online takarítást” – hívta fel a figyelmet Udvardy Szabolcs, a Rendi marketing vezetője.  

„Középtávú célunk, hogy első körben országossá tegyük a szolgáltatást: a vidéki nagyvárosok közül ezért hamarosan Debrecenben és a környező településeken is indulunk, de a közeljövőben Miskolcon és Pécsett is elérhető lesz a Rendi. Nemrégiben 50 millió forintos befektetést kaptunk a Conor Tőkealaptól, mellyel a hazai terjeszkedés mellett, a régiós piacok meghódítását is megkezdjük” – tette hozzá Csillik Timur, a Rendi ügyvezetője.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bővíti igazgatóságát

A munkahelyi megoldásokat biztosító Xerox Holdings Corporation technológiai vállalat bejelentette, hogy Nichelle Maynard-Elliott és Margarita Paláu-Hernández is bekerül az igazgatóság új tagjainak jelöltjei közé, akiket az éves részvényesi találkozón választanak majd meg 2021. május 20-án. Így az igazgatók száma kilencre bővülhet.

2021. március 8. 18:13

Nőtt a női vezetők száma a Schneider Electricnél

Tovább bővült az elmúlt egy évben a női felsővezetők száma a Schneider Electric hazai érdekeltségeinél, a budapesti központban például már a menedzsment negyedét adják a hölgyek. A vállalat ismét szerepel a Bloomberg Nemi Egyenlőségi Indexében (Gender Equality Index - GEI) és globális szinten 2025-re 30 százalékra bővítené a nők arányát a felsővezetésben. 

2021. március 8. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59