A legnagyobb hazai turisztikai kezdeményezés újra elindult

forrás: Prím Online, 2016. május 2. 16:09

Idén újra megrendezésre kerül Az Év Legbarátságosabb Szállodája Verseny, ahol a szervezők nem kisebb feladatot tűztek ki célul, mint azt, hogy az ország jelentős részének bevonásával megszavaztatják, melyik szálloda volt igazán barátságos a Vendégeivel. Kicsi és nagy szállodák is neveztek a versenyre, amelynek alapjait az ajánlás és a partneri együttműködések képezik.

„A versennyel idén is a hazai turizmus erősítése, a szállodaipar és a vendéglátás „imidzsének” javítása a célunk. Biztosak vagyunk abban, hogy ha az utazni vágyók megtapasztalják az odafigyelést, akkor sokan választják a belföldi hoteleket, a külföldi utazás helyett. Azt gondolom, hogy ezt a célt az ez évi versenyben is bőven elérjük.” – mondja Csobota-Kis Árpád a verseny ötletgazdája, a Barátságos Szállodák Nagykövete.

 

A korábbi versenyek alkalmával – 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is – több tízezer Vendég adta le szavazatát a verseny weboldalán és Facebook oldalán. 2012-ben például több, mint 94.000 szavazat érkezett be az induló mintegy 40 szállodára és panzióra.

 

A verseny marketing igazgatója, Balla-Seethaler Tamás elmondta: „Az idei versenyben számos marketingeszköz és innováció is helyet kap. A vendégekkel történő kommunikáció legfőbb felülete a Facebook és a www.szallodaverseny.hu weboldalunk. Most is több, mint 2.000.000 Vendéget érünk majd el, tudomásom szerint ilyen sok szavazót még nem kérdeztek meg szállodai verseny során, tehát mindenképpen az egyik legnagyobb kezdeményezésről beszélhetünk.” 

 

A véleményt mondani kívánó internetezők május 2-tól június 15-ig adhatják le szavazatukat a www.szallodaverseny.hu weboldalon.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás