A B-Payment az Ingenico termináljait választotta

forrás: Prím Online, 2016. május 4. 08:45

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group ma bejelentette, hogy Magyarországon és Csehországban a vállalat kategóriaelső okostermináljait választotta a B-Payment független kártyaelfogadó.

Farkas Ádám, a B-Payment ügyvezető igazgatója elmondta: „Csapatunk sikerrel mutatta be fizetési megoldásait a régió több országában, kezdve Magyarországgal és Csehországgal. Számunkra a kártyaelfogadás nem csupán a legjobb technológia és a legbiztonságosabb fizetési mód kiválasztásáról szól, hanem a partnereinkkel történő hosszútávú bizalomépítésről is. Azért döntöttünk az Ingenico Group mellett, mert kiváló minőségű, változatos terminál kínálattal rendelkezik, valamint portfóliója révén új lehetőségeket biztosít az együttműködésre. Továbbá diverzifikált kínálata magas minőségű ügyfélszolgálattal és erős helyi jelenléttel párosul” – mondta el az ügyvezető. 

 

Szabó Gábor, az Ingenico Group Magyarországért felelős vezetője hozzátette: “Büszkék vagyunk arra, hogy a B-Payment az Ingenico Group mellett döntött a magyar és cseh piacokon. A B-Payment nagyon innovatív vállalat, és meg vagyunk győződve arról, hogy a közeljövőben bővíthetjük együttműködésünket. Hisszük, hogy az Ingenico okostermináljai tökéletesen megfelelnek a B-Payment kereskedői partnereinek elvárásainak és lehetővé teszik számukra, hogy feljesszék üzleteiket függetlenül attól, hogy melyik értékesítési csatornán dolgoznak” – mondta el Szabó Gábor.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Piros lesz az orr a SZIN-en

Egy jótékonysági, közös összefogásra kérik fel a Szegedi Ifjúsági Napok látogatóit a fesztivál szervezői: A SZIN pénteki napján az ország legnagyobb „piros orr flashmobját” szervezik a Borsodi Nagyszínpad előtt, ahol a piros orrot viselő látogatók a Szegedi Gyermekklinika eszközvásárlását támogatják.

2019. augusztus 25. 11:12

Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai- és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei STRAND Fesztiválra százezernél is több vendéget várnak.

2019. augusztus 19. 11:57

Új vígjáték sorozat indul az HBO GO-n

A Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson és Adam Devine főszereplésével készült Az erényes Gemston-ék című sorozat kilencrészes évadja augusztus 19-én indul az HBO GO-n és az HBO-n egy egyórás epizóddal, melyet aztán hetente újabb félórás epizód követ.

2019. augusztus 18. 12:23

A nők sokkal kritikusabbak a másik kinézetét illetően

Több ezren próbálkoztak már bejutni a Szépvagy.hu társkereső oldalra annak júliusi indulása óta, de ez egyelőre csak keveseknek sikerült. Az említett oldal egy zárt társkereső szolgáltatás, ahová csak az kerülhet be, akit a már bent lévők beszavaznak. Mivel a szavazás a feltöltött fotó alapján történik, így az első benyomás, a szimpátia, a másik kinézete fog dönteni arról, hogy a többiek beengedik-e az oldalra.

2019. augusztus 18. 10:01

Fesztivál maratonnal vár a hosszúhétvégén a PLÁZS

A PLÁZS augusztus 16. és 20. között egy fesztiválnak is beillő programsorozattal várja a felüdülésre vágyókat. A nappali balatoni és medence parti lazulást éjszaka feneketlen bulizás váltja, az öt nap alatt itt is hőhullámként csap le a Balatoni Retro Láz, Fritz Kalkbrennerrel jön a Gold Beach Electric Fest, a We Love Balaton pedig Don Diabloval erősít.

2019. augusztus 16. 08:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás