Ingyenes wifiszolgáltatás indul Óbuda Napján a kerület több pontján!

forrás: Prím Online, 2016. május 6. 13:57

2016. május 6-án és 7-én, az Óbuda Napja rendezvénysorozaton debütál a kerület ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatása, az ÓbudaFree wifi. A fejlesztés első ütemében a Fő terén, a Zichy udvarban és a Szentlélek téren internetezhetnek a kerületben élők és az ide látogatók.

„Az a célunk, hogy a közösségi tereinken az emberek ne csak egymással, hanem új lehetőségekkel és új élményekkel is találkozhassanak. Úgy alakítjuk a helyben élőkkel közösen ezeket a színtereket, hogy az itteni kulturális programok részeit a most induló ingyenes wifiszolgáltatással a virtuális térben is megoszthassák. Ezért tesszük elérhetővé az itt tartózkodók számára az egyszerű és gyors internetszolgáltatásunkat. A jövőben szeretnénk tovább lépni, és az ÓbudaFree wifi hálózatát kiterjeszteni a kerület közösségi házaira és szakrendelőire is” – mondta Bús Balázs, Budapest III. kerület Óbuda-Békásmegyer polgármestere.

 

„Professzionális wifi hálózatunk már több mint 25 budapesti helyszínen elérhető, és hotelek, bevásárlóközpontok, vendéglátóhelyek, vagy olyan nagy forgalmú közterületek számára kínál biztonságos wifi megoldást, mint az új óbudai helyszínek. Felhasználóink az indulás óta eltelt közel egy év alatt eddig 160 000 órát töltöttek a rendszerben böngészéssel. Reméljük, hogy az óbudaiak is örömüket lelik majd a hálózatban” – tette hozzá Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezető igazgatója.

 

A felhasználók egy gyors regisztráció után, amelyet Facebook-fiókjukkal is megtehetnek, kényelmesen és biztonságosan használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetet. Eszközeik a későbbiekben a WifiZone többi budapesti hotspotján is automatikusan csatlakoznak majd a hálózathoz, így többek között olyan helyszíneken is ingyenesen böngészhetnek, mint a Fővárosi Nagycirkusz, a Belvárosi Színház, a Városligeti Műjégpálya vagy a Westend City Center.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás