Készíts tökéletes éjszakai szelfit az új Sony Xperia XA Ultra okostelefonnal

forrás: Prím Online, 2016. május 17. 15:39

A Sony Mobile Communications bejelentette az Xperia X széria következő tagját, a szelfikamerák stílusos mesterét, az Xperia XA Ultra okostelefont.

Ez a fantasztikus középkategóriás telefon minden igényednek megfelel hatalmas, 6” kijelzőjével, 16 megapixeles előlapi kamerájával, kedvezőtlen fényviszonyokra specializálódott képérzékelőjével, akár két napos akkumulátor üzemidővel és stílusos, vékony formatervezésével, és keret nélküli kijelzőjével.

 

A Sony elismert, kedvezőtlen fényviszonyokra tervezett képérzékelője a 16 megapixeles előlapi kamera segítségével tökéletes szelfiket készít éjjel-nappal. Az Xperia XA Ultra okostelefonban megtalálható Sony kamera technológiával éles, világos, elmosódásmentes fotókat készíthetsz. Egy apró szelfi vaku természetes fényt vetít az arcodra az éjszakai szelfikhez, az optikai képstabilizátor pedig kiszűri a kezed remegését. A kézi kioldással még egyszerűbben szelfizhetsz: csak emeld fel a kezed, és az időzítő megkezdi a visszaszámlálást, így van időd beállni a megfelelő pózba. A váratlan pillanatokat is tökéletesen megörökítheted a szuper-gyors fő kamerával, 21.5 megapixellel, hibrid autofókusszal és gyors kioldással, így a készenlétből a másodperc töredéke alatt eljuthatsz a megörökítésig.

 

 

A végtelennek tűnő, keret nélküli, 6” lekerekített üveg kijelző gyönyörűen beleillik a tenyeredbe, egy olyan fém burkolattal, mely rendkívül sima érzetet kelt a kezedben. Az óriási kijelző ellenére a hajszálvékony formával és az egykezes móddal könnyedén használhatod egy kézzel is.

 

Az Xperia XA Ultra nagy, világos kijelzőjével együtt sem tudja kikezdeni a Sony akkumulátorok teljesítményét. Akár két napos üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel, így többet beszélgethetsz, fényképezhetsz és videózhatsz. Nincs idő a töltésre? Használd az Xperia XA Ultra okostelefonhoz az UCH-12 gyorstöltőt, mely 5.5 órás üzemidőt ad csupán10 perces töltéssel.

 

Az Xperia XA Ultra júliustól elérhető fekete, fehér vagy lenyűgöző lime arany színekben. Különféle stílusos tokok közül válogathatsz a hozzá illő színekben, melyek kiegészítik és megvédik az Xperia XA Ultra telefonodat, ideértve a stílusos kinyitható tokot, mely automatikusan lezárja és kinyitja a képernyőt, ha becsukod vagy kinyitod a fedőlapot.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Galaxy Z sorozat új tagjai megváltoztathatják az okostelefonokhoz való viszonyt

A Samsung bejelentette az összehajtható okostelefonok következő generációját: megérkezett a Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4. A készülékek testreszabható, elegáns külsővel és továbbfejlesztett teljesítménnyel érkeznek. A Galaxy Z sorozat, ahogy eddig is, szakít a hagyományokkal, a negyedik generációs készülékek új lehetőségeket hoznak el a mindennapi kapcsolattartásba.

2022. augusztus 10. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20