Süsü és a Virtuózok váltották valóra a hátrányos helyzetű gyermekek álmait

forrás: Prím Online, 2016. május 21. 10:26

Tizenegy gyermekotthonban élő, hátrányos helyzetű gyermek álma vált valóra azzal, hogy ellátogathatott a nagysikerű produkció, a Virtuózok forgatására az Antenna Hungária Zrt. támogatásával, a Jövő Uniója Alapítvány szervezésében.

A Jövő Uniója Alapítvány azzal a céllal hívta létre az Őrangyalok Ligája szövetséget, hogy hátrányos és nehéz sorsú gyermekek álmait váltsa valóra, ezáltal megadva nekik a lehetőséget, hogy aznapra minden nehézséget elfelejtsenek, és átlagos gyereknek érezhessék magukat, akik együtt úszhatnak kedvenc magyar élsportolójukkal vagy csak sétálhatnak az állatkertben. „Az Antenna Hungária Zrt. támogatásának köszönhetően tizenegy hátrányos helyzetű gyermek álmát tudtuk valóra váltani. Bízom benne, hogy az együttműködésünk követendő példát állít mások előtt is”- nyilatkozta Drávucz Bettina a Jövő Uniója Alapítvány vezető tanácsadója.

 

 

A 100 százalékban magyar tulajdonú távközlési cég, az Antenna Hungária Zrt. számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek támogatása, így nem is volt kérdés, hogy csatlakozva a programhoz egy különleges élménnyel kedveskedjen a gyermekeknek. A Bólyai Gyermekotthon lakói így leshettek be az Antenna Hungária által a Virtuózok produkció kulisszái mögé, valamint első kézből tapasztalhatták meg, milyen a vezérlők mögött ülni a külső helyszíni közvetítéseket biztosító közvetítőkocsiban. A színfalak mögött találkozhattak a Virtuózok versenyzőivel és megismerkedhettek Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténésszel, egyetemi tanárral, zsűritaggal is. A produkció helyszínéül szolgáló MTVA székházban a gyermekotthon lakói találkozhattak Süsüvel, a sárkánnyal és megnézhették a közel két méter magas TV Macit is. A stúdiókban meghallgathatták a Virtuózok versenyzőinek gyakorlását és a kamerafőpróba rejtelmeit is figyelemmel kísérhették. 

 

„Örömmel csatlakoztunk az Őrangyalok Ligája programhoz, mivel vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek, a hátrányos helyzetűek támogatása. Reméljük, hogy példamutatásunk nyomán egyre többen fordítanak majd figyelmet azon rétegekre, akiknek életkörülményei meg sem közelítik az átlagot. Látva a gyerekek érdeklődését, bizton állíthatom, hogy továbbra is folytatjuk munkánkat, melynek szerves része a társadalmi felelősségvállalás programunk” -mondta Dr. Kápolnai András, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59