Az LG megkezdte az LG G5 hazai értékesítését

forrás: Prím Online, 2016. május 23. 10:25

Az LG Electronics hazai képviselete megkezdte a régóta várt LG G5 moduláris okostelefonjának magyarországi értékesítését.

A 2016-os MWC-n bemutatott LG G5 már elérhető a szolgáltatók, valamint a partnerek kínálatában titán, arany, valamint ezüst színekben. A vállalat az LG G5-öt a második negyedévben a Friends névre keresztelt kiegészítő készülékcsalád CAM Plus moduljával együtt értékesíti, amellyel az okostelefon teljes értékű, megnövelt akkumulátor-kapacitású digitális fényképezőgéppé alakítható át.

 

A rekordszámú, 33 díjjal jutalmazott csúcstechnológiás LG G5 okostelefon Modular Type névre keresztelt moduláris kialakítást kapott, így a készülék teljesen új külsővel, karcsú, különleges alumínium-ötvözetből készült unibody házzal, kihúzható akkumulátorral rendelkezik. Mindez — a telefonhoz csatlakoztatható kiegészítő eszközök széles választékával együtt — még teljesebb felhasználói élményt nyújt. 

 

 

A készülékházból egy mozdulattal kihúzható akkumulátor révén a lemerült akku másodpercek alatt kicserélhető egy feltöltött telepre. Az LG G5 okostelefont egy 78 és egy 135 fokos, nagylátószögű lencsékkel szerelték fel, így egyetlen gombnyomással választhatunk a normál és a nagylátószögű mód között, hogy még több minden férjen rá egyetlen fényképünkre. A készülék Always-on képernyővel rendelkezik, így anélkül nézhetjük meg a dátumot, pontos időt és más értesítéseket — mindezt alacsony energiafogyasztás mellett —, hogy fel kellene ébreszteni a telefont.

 

 

A koreai gyártó zászlóshajó okostelefonja, az LG G5 ajándék CAM Plus modullal együtt érhető el a második negyedévben. A CAM Plus egy olyan sokoldalú, extra, 1200mAh-s akkumulátorral ellátott kameramodul, melyet az okostelefon akkumulátorának alsó borítását lepattintva lehet a G5-höz csatlakoztatni. A kényelmes fogást és egyszerű kezelhetőséget biztosító CAM Plus révén gyakorlatilag egy digitális fényképezőgéppé lehet alakítani a G5-öt, mivel fizikai gombokkal lehet az eszközt ki- és bekapcsolni, exponálni, felvételt indítani, zoomolni — sőt, még egy LED-kijelző is helyet kapott rajta. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05