Több mint hatvanezren töltötték le a Főtaxi applikációját

forrás: Prím Online, 2016. május 24. 15:12

Már több mint hatvanezren töltötték le a Főtaxi taxi rendelő mobil alkalmazását, amellyel a társaság magasan vezet a versenytársai előtt. A társaság több mint 1100 taxissal áll szerződésben, ezzel stabilan vezető a budapesti piacon.

Több mint hatvanezer letöltésnél jár a Főtaxi megújult mobil applikációja, amely Androidon és iOS-en is elérhető, emellett számos, az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló funkciót tartalmaz. A mobil applikáció sikerét jelzi, hogy a letöltések száma alapján nagyságrenddel vezet a versenytársak előtt, és megoldásait több szolgáltató próbálja beépíteni a saját alkalmazásába. Utóbbira jó példa a követés funkció, amelyet a Főtaxi applikációja nyújtott először a hazai piacon.

 

 

Az alkalmazással bankkártyás regisztrációt követően mobillal is lehet fizetni, emellett a fizetés menüben kiválasztható, hogy a rögzített bankkártyák közül melyikkel szeretnénk fizetni. Az utazás során kifizetett összegről nyugtát küld a rendszer a megadott e-mail címre, továbbá a bankkártya használatáról a szokásos bizonylatot is megkapja az utas. Az utazás végén lehetőség van a szolgáltatás minősítésére is. Rendeléskor látható a taxiról és sofőrről készült fotó. Valamennyi utazást a Korábbi Rendelések menüben megnézhetjük térképen, teljes útvonallal, az utazási idővel, a kifizetett összegekkel, a korábbi szolgáltatást végző sofőrökkel és taxikkal. A Menetdíj kalkulátor megtervezi a pontos útvonalat, és az elérési időt a forgalom figyelembe vételével, majd előzetes kalkulációt végez a viteldíjra. Ebből a menüből azonnali rendelésre is van lehetőség. A taxi érkezéskor jelez. Az előrendelés lehetősége is adott a Főtaxi applikációjában, olyan extrákkal, mint a hány utassal, milyen autóval utazna a megrendelő, esetleg szállít-e kisállatot. A Főtaxi bankkártyás fizetési lehetőségét a Nerd Developments informatikai cég fejlesztette, melyhez az interface-t az OTP Mobil biztosítja.

 

A Főtaxi az elmúlt időszakban az applikáció fejlesztése mellett is komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy megerősítse vezető pozícióját a budapesti piacon: így például szigorú követelményeket támaszt a flottához tartozó autókkal, és a vele szerződésben álló sofőrökkel szemben. A társaság stratégiájának helyességét igazolja, hogy az átalakuló piacon is növelni tudta a vele szerződésben álló taxisok számát, és flottája jelenleg több mint 1100 autóból áll.

 

Az új applikáció elérhető a www.fotaxi.hu oldalon, valamint a Google Play áruházban és az Apple Storeban.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás