Megújult és mobil kompatibilis lett a Samsung nyomtatói platformja, a Smart UX Center

forrás: Prím Online, 2016. június 1. 08:39

A Samsung Printing Solutions kiadta a Smart UX Center Szoftverfejlesztői Csomagjának (Software Development Kit, SDK) 1.5.0-s frissítését, amely a sokoldalú szoftvereszközöket új funkciókkal, így például mobil kompatibilitással ruházza fel.

A Samsung Smart UX Center SDK egy nyílt, androidos Smart UX-hez fejlesztett interfész, amely 2015-ben került piacra. A csomag funkció és eszközei segítségével az alkalmazásfejlesztők számos nyomtatási funkciót integrálhatnak egy egyszerűen igénybe vehető felhasználói kezelőfelületbe.

 

Az új frissítéssel a Samsung kibővítette a Smart UX Center SDK elérhetőségét és felhasználhatóságát, hiszen a csomag már okostelefonokon, táblagépeken és más mobileszközökön is használható.

 

„A Samsung Electronics úttörőnek számít a nyomtatás területén: jelenleg is egy intelligens irodai környezet létrehozásán dolgozunk. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk fejlesztéseink új fázisát, a multifunkciós nyomtatóinkhoz készített Smart UX Center Szofverfejlesztői Csomag mobiltechnológiával való kiegészítését” – mondta David SW Song, a Samsung Electronics Printing Solutions üzletágának alelnöke. – „A Smart UX Center SDK mobilverziója a külső fejlesztők által létrehozott androidos alkalmazások körét is jócskán kibővíti.” 

 

A Smart UX Center új frissítése amellett, hogy mobil kompatibilissé vált, már kártyaolvasó-támogatást is tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy a többfunkciós nyomtatók (multi-function printers, MFPs) ellenőrizzék a külső kezelőeszközök (HID) kártyaolvasójának elérhetőségét, és hitelesítési adatokat szolgáltassanak.

 

 

Az új szoftverfrissítés a Smart UX Centerre vonatkozó útmutatót is tartalmaz, így a fejlesztők még inkább hozzáférhetnek a Samsung tervezői erőforrásaihoz az alkalmazások létrehozása során. Emellett frissültek a számláló- és a hálózati proxy-információk is.

 

A Samsung Smart UX Center a Samsung MFP-nyomtatók (beleértve a MultiXpress- és a ProXpress-sorozatot is) Android alapú érintőképernyős vezérlőpanele. Az UX Center a különféle alkalmazásokon és widgeteken keresztül másolást, beolvasást és nyomtatást tesz lehetővé a felhasználók számára.

 

A Smart UX Center Szoftverfejlesztői Csomag legújabb frissítése, valamint a vonatkozó dokumentációk, könyvtárak és mintaalkalmazások letölthetők a Samsung Developers weboldalról: https://developers.samsung.com.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás