Magenta 1 Business – már vállalkozásoknak is!

forrás: Prím Online, 2016. június 2. 15:59

Magenta 1 Business néven üzleti ajánlatot vezet be a Telekom, amelyben együtt, kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a szolgáltató mobil- és vezetékes szolgáltatásai, valamint informatikai megoldásai. Az ajánlat minden olyan infokommunikációs szolgáltatatást tartalmaz, amely a cégek számára elengedhetetlen a gördülékeny üzletmenethez.

„A Magenta 1 üzleti ügyfeleinknek szóló változatát úgy alakítottuk ki, hogy kellő rugalmasságot nyújtson a vállalkozásoknak, és minden munkatárs számára a munkaköréhez leginkább illeszkedő szolgáltatásokat és díjcsomagokat választhassák ki széles kínálatunkból. A Magenta 1 Business kedvezményeivel és díjmentes üzleti alkalmazásaival a cégek versenyképesebbé és hatékonyabbá válhatnak.”– mondta Lakatos Péter a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

 

A Magenta 1 Business  a következő szolgáltatáselemeket foglalja magában: mobiltelefon, mobilnet, vezetékes internet, vezetékes telefon, valamint informatikai megoldások. A kedvezménycsomag optimális összeállításának érdekében az ügyfeleinknek lehetőségük van nemcsak új szolgáltatáselemeket igényelni, hanem - az esetek többségében - a bevált, megszokott szolgáltatásaikat is bevonni az új ajánlatba. Az informatikai megoldással díjmentesen lehet hozzájutni az adatok biztonságát garantáló vírusvédelem szolgáltatáshoz, továbbá a jogtiszta szoftvereket és üzleti levelezést kínáló Office 365 Vállalati Alapverzióhoz. 

 

A kedvezménycsomag számos előnyt jelent az előfizetők számára, a vállakozók egy szolgáltatótól vehetik igénybe az üzletvitelhez szükséges telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat, mindezt kedvező havi díjjal, amely minden említett szolgáltatást magában foglal. A Magenta 1 Business előfizetői dedikált ügyfélkiszolgálásban részesülnek az üzleti telefonos ügyfélszolgálaton, illetve az online chat funkcióval is kényelmesebben intézhetik ügyeiket. A Telekom mindezeken felül extra készülékkedvezményt is kínál bruttó 30.000 Ft értékben mobiltelefon, laptop vagy táblagép vásárlására.

 

A Magenta 1 Business integrált megoldása Magyarországon kívül a Deutsche Telekom Csoport több országában is megjelent már, és érhető el az üzleti előfizetők számára. 

 

A Magenta 1 Business-be vonható szolgáltatásokról és igénybevételének feltételeiről részletek itt találhatók: www.telekom.hu/uzleti

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05