Itt az idő SSD-re váltani!

forrás: Prím Online, 2016. június 3. 11:02

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette az UV400 SSD megjelenését.

Ha még nem váltottál a hagyományos merevlemezről SSD-re, ezt a terméket neked találták ki, hiszen négycsatornás vezérlőjének köszönhetően hihetetlen, akár 550 MB/s olvasási és 500 MB/s írási sebességet képes elérni, ezzel tízszer gyorsabb egy 7200-as fordulatszámú merevlemeznél (HDD-nél).1 Emellett a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező UV400 SSD gyors rendszerindítást, alkalmazásbetöltést és fájlátvitelt biztosít minden felhasználó számára. 

 

 

Az UV400 szilárdabb és tartósabb kialakítású a mechanikus merevlemezeknél, mivel rázkódás- és rezgésvédelme megbízhatóbb használatot tesz lehetővé a laptopokban és más hordozható számítástechnikai eszközökben. Az új termék önálló meghajtóként és csomagban egyaránt elérhető az összes szükséges kiegészítővel együtt: 2,5 hüvelykes USB-ház laptopokhoz, illetve 3,5 hüvelykes adapter asztali számítógépekhez, SATA-kábel, valamint egy link az Acronis2 adatáttelepítő szoftver letöltéséhez, amely a könnyű otthoni üzembe helyezést teszi lehetővé. Az UV400 120 GB-os, 240 GB-os, 480 GB-os és hamarosan 960 GB-os kapacitással is kapható.

 

„Büszkén mutatjuk be az új UV400 meghajtót, amely elérhetővé teszi felhasználóink számára régi, mechanikus merevlemezeik cseréjét SSD-re, hogy megtapasztalhassák a jobb teljesítmény nyújtotta előnyöket. A hatékony négycsatornás vezérlő és a TLC NAND kombinációjának köszönhetően az UV400 meghajtó tökéletes választás azon vásárlók számára, akik belépőszintű áron kívánják fejleszteni már meglévő rendszerüket.” – mondta Kaszál Norbert a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű memória munkaállomásokhoz és felső kategóriás asztali számítógépekhez

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. nagy teljesítményű memóriatermékeket gyártó részlege, a Kingston FURY a Kingston FURY Renegade Pro DDR5 RDIMM memóriával bővítette DDR5 memóriacsaládját. Az új, túlhúzható szerverosztályú memóriamodult a következő generációs munkaállomások és felső kategóriás asztali gépek számítástechnikai igényeinek kielégítésére tervezték.

2023. március 20. 21:23

Már a hazai gamerek is lecsaphatnak az LG 240 Hz-es képfrissítésre képes OLED monitorjaira

Már Magyarországon is elérhetőek az LG legújabb top kategóriás gaming OLED monitorjai. A 45 colos képátlójú 45GR95QE-B és a 27 colos 27GR95QE-B UltraGear OLED kijelzők az élénk színek és a mélyfekete árnyalatok megjelenítése mellett maximálisan gördülékeny játékmenetet garantálnak: másodpercenként akár 240 képkocka megjelenítésére képesek, mindezt ultraalacsony válaszidő mellett. A 45 colos modell hajlított képernyője extra nagy görbületű, így a teljes képernyőfelületen tisztán, torzulás nélkül láthatóvá válik minden részlet, ezzel kielégítve a haladó és profi játékosok minden igényét.

2023. március 20. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20