Just Dance Now – már okostévén is

forrás: Prím Online, 2016. június 4. 07:03

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a népszerű Just Dance Now videojáték mostantól globálisan is elérhető a 2015-ös és a 2016-os Samsung okostévéken.

A Just Dance Now, a valaha volt legnépszerűbb zenés videojáték franchise világszerte 118 milliónál is több játékossal büszkélkedhet. A játék mobil verziója mostantól a Samsung 2015-ös és 2016-os okostévéin is elérhető a Smart Hubon keresztül, így az okostévék felhasználói gyorsan és könnyen csatlakozhatnak hozzá. A Smart Hubbal a felhasználók elérhetik a játék előfizetési szolgáltatását és kényelmesen lebonyolíthatják a fizetést a Samsung okostévéinek számlázási rendszerén keresztül.

 

 

A játékosoknak elegendő elindítani az alkalmazást a Smart Hubon keresztül, és barátaikkal vagy családtagjaikkal máris korlátlanul vethetik bele magukat a zenés-táncos szórakozásba. Zeneszámok százait tartalmazó hatalmas katalógusban böngészhetnek, amely a Billboard-lista slágerei mellett örökzöldeket is tartalmaz. A nagy tévéképernyő által nyújtott lenyűgöző képminőséggel elérhető Just Dance Now játék a tökéletes vizuális élmény új szintjét kínálja. 

 

„A tévés iparág vezető gyártójaként elköteleztük magunkat, hogy prémium játéklehetőségeket kínálunk a felhasználóinknak” – jelentette ki YougChan Kim, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának alelnöke. – „Nagy örömünkre szolgál, hogy minden idők egyik legnépszerűbb videojátékát elérhetővé tehettük a felhasználóknak otthoni szórakoztató eszközökből álló rendszerünkön. Ebbe az ökoszisztémába beletartozik a Smart Hub is, amely egyszerű, mégis magával ragadó felhasználói élményt kínál.”

 

Az Ubisoft által fejlesztett játék a Samsung okostévéin világszerte 50-nél is több országban, így például Dél-Afrikában, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában és Ausztráliában is elérhető.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás