A Samsung bemutatta a Gear Fit2 és a Gear IconX okos kiegészítőket

forrás: Prím Online, 2016. június 4. 10:12

A Samsung Electronics bemutatta Gear Fit2 okoskarkötőjét és Gear IconX fülhallgatóját, tovább erősítve ezzel pozícióját a viselhető fitness eszközök piacán.

Mindkét terméket a felhasználók sportolás során felmerülő igényeit szem előtt tartva fejlesztették, a kiváló mozgásélményről pontos nyomon követési technológia és önálló zenelejátszó funkció gondoskodik.

 

A Gear Fit2 beépített GPS-t és pulzusmérőt is tartalmaz, amely pontos és megbízható nyomon követést és mérést végez, miközben folyamatosan visszajelez a felhasználónak. A Gear IconX kábel nélküli fülhallgató pedig figyelemmel kíséri az edzési információkat és visszajelzést küld a használónak a futás során nyújtott teljesítményéről. Mind a Gear Fit2, mind a Gear IconX alkalmas arra, hogy segítse a különböző edzettségű felhasználókat a sportolásban, legyen szó maratonra való felkészülésről, vagy éppen arról, hogy naponta átsétálnak a szomszédba.

 

„Az egészséges életmódnak kiemelt szerepe van abban, hogy a felhasználók teljes életet élhessenek. Viselhető eszközeink tovább javítják a már kialakult napi rutint és szórakoztatóvá teszik a sportot. A Gear Fit2-t és a Gear IconX-et úgy fejlesztettük, hogy kielégítsék a felhasználók ilyen irányú elvárásait, végső soron pedig segítsék őket, hogy a maximumot hozhassák ki edzéseikből és mindennapi tevékenységeikből is” – mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

 

 

Gear Fit2: fejlett funkciók a sportoláshoz:

  • Ergonomikus, sima felületű és vékony kialakítású, így a hétköznapokban is kényelmesen használható.
  • Ívelt, nagy felbontású, színes Super Amoled érintőkijelzőjével az edzés könnyedén figyelemmel kísérhető, de akár az üzenetekről érkező értesítések is megtekinthetők és megválaszolhatók.
  • A beépített GPS és pulzusmérő szenzor bármely életstílushoz tartozó aktivitás precíz nyomon követést teszi lehetővé.
  • Nem számít, hogy futáshoz, gyalogláshoz, kerékpározáshoz, az evezőpadon vagy az elliptikus tréneren használjuk a sportkarkötőt, az automatikus aktivitáskövető funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell manuálisan beállítaniuk és aktiválniuk az eszközt.A Gear Fit2 könnyen kommunikál és cserél adatot az S Health alkalmazással és más kiválasztott applikációkkal, így segítségével akár még a barátainkkal is versenyre kelhetünk, hogy ki teljesíti hamarabb a meghatározott lépésszámból álló kihívást.
  • Az eszköz egy  Bluetooth-os fül- vagy fejhallgatóhoz csatlakoztatva önálló zenelejátszóként is használható, így a felhasználók aktívan és motiváltan sportolhatnak anélkül, hogy külön mobil eszközt kellene magukkal vinniük.

 

Gear IconX: egyszerű és vezeték nélküli élmény

  • A három különböző méretű füldugóval és tartást segítő kis szárnnyal kapható fülhallgató könnyen, biztonságosan és kényelmesen illeszkedik a fülbe, és akár már a behelyezéssel is aktiválható.
  • Képes nyomon követni az olyan sportoláshoz köthető adatokat, mint a távolság, a gyorsaság, az időtartam, a pulzus vagy az elégetett kalória, emellett könnyen szinkronizálható az S Health alkalmazással is.
  • A Voice Guide funkció segítségével az eszköz folyamatos hangalapú visszajelzést ad a felhasználó edzés során tapasztalt fejlődéséről, emellett különálló zenelejátszóként is használható.
  • A Bluetooth kompatibilitásának és az ezernél is több MP3 formátumú zene lejátszására képes belső tárolójának köszönhetően a felhasználók könnyedén, koppintással vagy érintéssel irányíthatják zenelistájukat.
 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05