Szupergyors lefedettség az egész családnak

forrás: Prím Online, 2016. június 8. 15:42

Egyszerűen kezelhető, mégis kiemelt gyorsaságot és lefedettséget biztosító hálózati megoldásokat vezetett be a tajvani ZyXEL. Az NBG6815 router és az Armor X1 vezeték nélküli hozzáférési pont együttesen maximalizálja az otthoni Wi-Fi sebességet, és lehetővé teszi a gondtalan és megszakításmentes használatot az otthoni felhasználók részére.

Az okoseszközök terjedésével a gyors vezeték nélküli hálózat a modern otthonokban már ugyanolyan alapvető szükséglet, mint az áram, a víz vagy a gáz. A ZyXEL az otthoni internethozzáférés két legfontosabb tulajdonságát, a gyorsaságot és a lefedettséget az új AC2200 MU-MIMO dual-band router eszközével és az Armor X1 wireless hozzáférési ponttal ötvözte. Az eszközök képesek a gigabit 802.11ac Wi-Fi sebességre, a nagy felbontást igénylő stream közvetítések és játékok esetén is optimalizálják a sávszélesség-felhasználást. A gyártó az Armor X1 és az NBG6815 által elérhető és az áltagos sávszélesség közötti különbséget egy hétköznapi példával szemlélteti: olyan, mint egy többsávos autópályán vezetni a zsúfolt mellékút helyett – a hálózatban egyszerre több eszköz, az utakon egyszerre sok ember képes gyorsan haladni. 

 

 

A tisztafehér, minimalista dizájn és beépített antenna akár a dekorációba, vagy a könyvespolcra is tökéletesen illik. Formájának köszönhetően a jeltovábbítás is akadálymentesen működik. A hálózati beállítások automatikusan konfigurálhatóak a ZyXEL One ConnectTM applikációval. A vendégfelhasználók részére beállított kapcsolat egy klikkeléssel menedzselhető, automatikusan felajánlja az ideiglenes vezeték nélküli csatlakozást az új eszközök részére. A ZyXEL One Connect TM az NBG6815 és az Armor X1 a digitális kor kívánalmainak megfelelve kiváló teljesítményt nyújtanak együtt.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39