Budapesten derült fény a nyomtatóipar következő nagy dobására

forrás: Prím Online, 2016. június 11. 17:11

A Samsung Nyomtatási Megoldások üzletága június 8. és 9. között Budapesten tartotta meg nyomtatóipari csúcstalálkozóját európai partnerei számára (European Printing Partner Summit), melyen 22 európai ország 250 képviselője vett részt.

„A Következő Nagy Dobás a nyomtatási megoldásokban” (“The Next Big Thing in Printing Solutions”) tematikára épülő rendezvényen a Samsung bemutatta stratégiáját, emellett felvázolta a globális nyomtatási megoldások legújabb tendenciáit, kiemelve az elmúlt tizenkét hónap kulcsfontosságú fejlesztéseit. A csúcstalálkozón előtérbe került a Samsung teljes smart nyomtató- és hardverportfóliója is, valamint a Channel MPS Print+ (Channel Managed Print Services) programja is.

 

 

Az idei év egyik legfontosabb eredménye a Samsung Channel MPS Print+ programjának bevezetése, amely egyszerű, automatizált és alacsony költségű menedzselt nyomtatási szolgáltatást kínál a Samsung minden partnerének. Ezen felül az MX7 A3 termékcsalád eladásainak jelentős növekedése mellett ugyancsak hatalmas siker, hogy a Buyers Laboratory Inc. a nyomtatástechnológiai termékek széles választékáért a Samsungnak ítélte oda az „Év termékcsaládja” (Range of the Year) díjat.

 

A kiállítótérben a Samsung bemutatta, hogy innovatív nyomtatási megoldásai – így az MPS program, a Távoli elérés (Remote Call) funkció (a fizetős távoli szervízelést lehetővé tevő applikáció, amelyet azért fejlesztettek, hogy minimálisra csökkentse a szervízlátogatások számát), a Samsung Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszere (Samsung Smart Printer Diagnostic System, SPDS) és a mobil nyomtatás - miként használhatóak az ügyfelek mindennapjaiban.

 

Az újonnan bevezetett Samsung Channel MPS Print+ programot kiemelt figyelem övezi, hiszen azzal az elvárással készült, hogy kiegészítő bevételi forrásként szolgáljon a Samsung partnerei számára, illetve hogy sokkal hatékonyabbá tegye az üzemeltetésifolyamatok kezelését.

 

 

„A Samsung kivételes abban, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek ötvözik a multifunkciós eszközöket az okos irodai környezettel” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – „Arra törekszünk, hogy minél szorosabban együttműködjünk az iparág vezető szereplőivel és partnereinkkel, hogy új nyomtatói környezetet hozhassunk létre, és így tovább növeljük részesedésünket a nyomtatók B2B piacán.”

 

A Samsung Channel MPS Print+ programot az Egyesült Királyságban és Belgiumban még ebben a hónapban bevezetik, a legtöbb európai országban pedig az év második felében válik elérhetővé.

 

Kulcsszavak: nyomtatás Samsung

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Az AGON by AOC bemutatja a core gamereket célzó legújabb gaming monitorját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő-márkája – bemutatja az AOC GAMING CQ27G2S/BK modellt, egy 27 hüvelykes (68,6 cm) QHD ívelt gaming monitort, amely aprólékos tervezésével egyesíti a gaming világ legkeresettebb jellemzőit. 

2023. szeptember 22. 14:20

Gaming útközben az új AOC GAMING 16G3 modellel

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bejelenti az AOC GAMING első hordozható gaming monitorát, a 16G3 modellt. A 15,6 hüvelykes (39,5 cm) kijelzőt úgy került megtervezésre, hogy karcsú, vékony és szemet gyönyörködtető kialakításával lépést tartson a magával ragadó mobil játékokkal és fokozza az útközbeni termelékenységet.

2023. szeptember 16. 15:47

Új termékekkel jelentkezik a Philips monitors

A szeptember mindig energikus és lendületet ad életünk újjászervezéséhez és újrakezdéshez. A diákok visszatérnek az osztálytermekbe, a családok pedig a tanévhez igazítják a naptárukat. Sok szakember a nyári szünet után felfrissülve tér vissza az irodába, és új erővel veti bele magát a feladatokba. Talán nem meglepő, hogy az elektronikai cikkek iránt különösen nagy a kereslet az évnek ebben az időszakában: az adatok szerint az EMEA-régióban a válaszadók 45%-a tervezi új elektronikai termékek vásárlását, a laptopoktól a táblagépekig, a monitoroktól a webkonferencia-kiegészítőkig*.

2023. szeptember 6. 09:56

Mire figyeljünk az okoseszközök vásárlásakor?

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

2023. augusztus 29. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38