Budapesten derült fény a nyomtatóipar következő nagy dobására

forrás: Prím Online, 2016. június 11. 17:11

A Samsung Nyomtatási Megoldások üzletága június 8. és 9. között Budapesten tartotta meg nyomtatóipari csúcstalálkozóját európai partnerei számára (European Printing Partner Summit), melyen 22 európai ország 250 képviselője vett részt.

„A Következő Nagy Dobás a nyomtatási megoldásokban” (“The Next Big Thing in Printing Solutions”) tematikára épülő rendezvényen a Samsung bemutatta stratégiáját, emellett felvázolta a globális nyomtatási megoldások legújabb tendenciáit, kiemelve az elmúlt tizenkét hónap kulcsfontosságú fejlesztéseit. A csúcstalálkozón előtérbe került a Samsung teljes smart nyomtató- és hardverportfóliója is, valamint a Channel MPS Print+ (Channel Managed Print Services) programja is.

 

 

Az idei év egyik legfontosabb eredménye a Samsung Channel MPS Print+ programjának bevezetése, amely egyszerű, automatizált és alacsony költségű menedzselt nyomtatási szolgáltatást kínál a Samsung minden partnerének. Ezen felül az MX7 A3 termékcsalád eladásainak jelentős növekedése mellett ugyancsak hatalmas siker, hogy a Buyers Laboratory Inc. a nyomtatástechnológiai termékek széles választékáért a Samsungnak ítélte oda az „Év termékcsaládja” (Range of the Year) díjat.

 

A kiállítótérben a Samsung bemutatta, hogy innovatív nyomtatási megoldásai – így az MPS program, a Távoli elérés (Remote Call) funkció (a fizetős távoli szervízelést lehetővé tevő applikáció, amelyet azért fejlesztettek, hogy minimálisra csökkentse a szervízlátogatások számát), a Samsung Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszere (Samsung Smart Printer Diagnostic System, SPDS) és a mobil nyomtatás - miként használhatóak az ügyfelek mindennapjaiban.

 

Az újonnan bevezetett Samsung Channel MPS Print+ programot kiemelt figyelem övezi, hiszen azzal az elvárással készült, hogy kiegészítő bevételi forrásként szolgáljon a Samsung partnerei számára, illetve hogy sokkal hatékonyabbá tegye az üzemeltetésifolyamatok kezelését.

 

 

„A Samsung kivételes abban, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek ötvözik a multifunkciós eszközöket az okos irodai környezettel” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – „Arra törekszünk, hogy minél szorosabban együttműködjünk az iparág vezető szereplőivel és partnereinkkel, hogy új nyomtatói környezetet hozhassunk létre, és így tovább növeljük részesedésünket a nyomtatók B2B piacán.”

 

A Samsung Channel MPS Print+ programot az Egyesült Királyságban és Belgiumban még ebben a hónapban bevezetik, a legtöbb európai országban pedig az év második felében válik elérhetővé.

 

Kulcsszavak: nyomtatás Samsung

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Studio F. A. Porsche formatervezésével érkezik az új AOC monitor

Amióta az év egy korábbi dőpontjában érkezése bejelentésre került, a dizájn-tudatos felhasználók izgatottan várják a pillanatot, amikor asztalaikra helyezhetik a Studio F. A. Porsche által formatervezett AOC Q27T1 monitort. Ez a pillanat most végre elérkezett. A 68,6 cm (27 hüvelyk) képátlójú QHD felbontású IPS panellel és mnulla éllel rendelkező monitor, három oldalon keret nélküli dizájnjával és egyedülálló lábazatával egy valódi műremek, amely élménnyé teszi a munkát.

2019. november 8. 11:25

Kompromisszumok nélküli munka a HP új laptopjával

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb,  új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek. A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.  

2019. október 28. 11:40

Versenyszintű képernyőt mutatott be az AOC

A képernyő specialista AOC bemutatja a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG273QX modellt, az AGON terméksorozat 3. generációjának legújabb versenyszintű képviselőjét. A lövész-, MOBA és arcade játékosok által áhított funkciók átfogó csomagját tartalmazó termék mind sebesség, mind képminőség szempontjából meg fog felelni a rajongóknak. 

2019. október 24. 11:33

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

2019. október 17. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás