Új fejezet a QUADRON életében

forrás: Prím Online, 2016. június 16. 10:44

Április végén jelentette be az IT biztonsággal foglalkozó cég a QUADRON D.C.-re (Defense Center) keresztelt új szolgáltatását, amely egy kibervédelmi központ megnyitásával ősztől folyamatos IT biztonsági felügyeleti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

A központ megnyitása és az új szolgáltatás bevezetése teljes embert kívánt, így Harold Teasdale partnerként tevékenykedik tovább, míg az ügyvezetést Gulyás Péter, korábbi kereskedelmi és marketing vezető vette át. 

 

„Számos pozitív visszajelzés érkezett a piacról a QUADRON D.C. elindítása kapcsán, sőt már nem csak a régióból, hanem a közel-keletről is kaptunk megkereséseket. Éppen ezért hoztuk meg közösen azt a stratégiai döntést, amit már a vállalat megalakításakor lefektettünk, hogy ha az új szolgáltatásunk megkívánja Harold teljes és osztatlan figyelmét, akkor átveszem tőle az ügyvezetői feladatokat. Reményeim szerint a már beindított közel-keleti projektjeinket vezetésemmel sikerre tudjuk vinni a közeljövőben. ” – mondta Gulyás Péter. 

 

Az elmúlt év tapasztalatai azt mutatták, hogy főleg külföldön a QUADRON bejegyzett nevét nem tudják a tevékenységhez kötni, éppen ezért a vállalat QUADRON Kibervédelmi Kft-ként folytatja tovább működését. 

 

Szakmai tapasztalat - Gulyás Péter:

Felsőfokú közgazdasági, pénzügyi, informatikai és marketing tanulmányai befejeztével karrierjét 2001-ben a KSH gazdasági elemzőjeként kezdte. Az ezt követő 13 évben három nagy cég közép-kelet-európai regionális értékesítési stratégiáját irányította. 2002-től a Wincor Nixdorf partner- és projektmenedzsere volt, 2004-től regionális partnermenedzserként növelte a Xerox piaci részesedését. 2006-tól a Symantec regionális ügyfélkapcsolati vezetőjeként állította sikeres pályára a termékportfóliót, növelve a cég ismertségét, miközben 2011-ben MBA képesítést szerzett a CEU-n. 2014-től a QUADRON Kibervédelmi Kft. kereskedelmi és marketing vezetője, 2016 májusától a vállalat ügyvezető igazgatói pozícióját tölti be. 

 

Gulyás Péter

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32