Új, digitális transzformációt segítő megoldások az SAP-tól

forrás: Prím Online, 2016. június 17. 15:25

Új megoldásokról és együttműködésekről adott hírt az SAP, amelyek közös pontja, hogy segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

Toronto - az okos város

Észak-Amerika egyik legnagyobb városa a valósidejűséget kínáló HANA platform segítségével tervezi elérni az eCity digitális üzleti tervében meghatározott céljait. Ez azt jelenti, hogy Toronto a jövőben sokkal inkább tud majd a városlakók szükségleteinek megfelelő tervezni azáltal, hogy olyan technológiát használ, ami a városüzemeltetés különböző területeit a település gazdasági érdekeivel hozza összhangba. 

 

A modernizációs kezdeményezés részeként, Toronto az SAP Ariba felhő megoldását készül bevezetni, hogy sikeresen menedzselhesse a városszintű beszerzéseket belső ügyfelek és külső szállítók bevonásával. Az új megoldásoknak köszönhetően a város körülbelül 36 millió kanadai dollárt – több mint 7,7 milliárd forintot – tud megtakarítani öt év alatt.

 

 

3D-s alkatrészek holnapra

A világ egyik vezető csomagszállító vállalata, a UPS az SAP segítségével tervez nagyobb szeletet kihasítani a 3D nyomtatás területén. A megállapodás szerint az SAP szoftvereit a UPS gyártási és logisztikai hálózatával integrálják, így a vállalatok számára még könnyebbé válik az egyedi igények szerinti gyártás.

 

SAP Digital Consumer Insight adatszolgáltatás

Az SAP Digital Consumer Insight a szoftvercég első adatszolgáltató megoldása. Segítségével a nagyobb üzlethelyiségek, láncok pontosabb képet kaphatnak a fogyasztói magatartásról. Az alkalmazás információval szolgál az üzletbe betérő ügyfelek demográfiai jellemzőiről, valamint a POI pontokról is, ami a marketing és az ügyfélkapcsolat-kezelési stratégia megtervezéséhez nyújt segítséget. Az információk közel valós idejű, okostelefonoktól származó adatokon alapulnak.

 

 

Azure Platformon is megy a HANA

Együttműködik az SAP és a Microsoft annak érdekében, hogy a Microsoft Azure platformon is használható legyen az SAP HANA adatplatform megoldás. A megállapodás szerint a két cég a Microsoft Office 365 és az SAP felhő megoldásai közötti integrációt is elősegíti, hogy megkönnyítsék a felhasználók mindennapi munkáját.

 

SAP RealSpend alkalmazás

Az új mobiltelefonos applikáció a vállalati kiadásokkal és költségvetéssel kapcsolatos információkhoz kínál azonnali hozzáférést. Segítségével a pénzügyi beszámolási rendszerekből könnyedén és azonnal elkészíthetőek a költségvetési és egyéb spontán beszámolók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05