The Chant: felemelő film az olimpiai álomról és az akadályok leküzdéséről

forrás: Prím Online, 2016. június 21. 10:34

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia globális partnere, ma bemutatta „The Chant” című legújabb filmjét. 

Az alkotás főszereplője a dél-szudáni sportolónő, Margret Rumat Rumat Hassan (400 méteres futás, Dél-Szudán), aki azt reméli, hogy a 2016-os riói olimpiai játékokon a saját nemzetének zászlója alatt versenyezhet. Ez az első alkalom, hogy Dél-Szudán csapatot küld az olimpiára, amelyet idén a brazíliai Rio de Janeiróban rendeznek meg.

 

A „The Chant” a Samsung úttörő szellemiséget támogató munkájának folytatása, amelynek középpontjában a körülmények felett győzedelmeskedő kitartás és az akarat áll, amelyek végső soron jelentős fejlődéshez vezetnek. A filmben a Samsung újabb megható történetet mutat be az akadályok legyőzéséről és arról, hogy az olimpiai játékok miként teremtik meg a békét és ünneplik az emberiség fejlődését, miközben kulturális, személyes és technológiai kapcsolatokat is létrehoznak. 

 

A „The Chant” nyitójelenetében Margrettel találkozhatunk, aki az öltözőben éppen a fülébe helyez egy Samsung Galaxy S7-tel párosított Samsung Gear IconX vezeték nélküli fülhallgatót. Miközben Margret kisétál az öltözőből a stadionba, a nézők egy dél-szudáni faluba csöppennek, ahol az egész nemzet a sportolónő nevét kántálja, így szurkolva és segítve az útján. Miután Margret belép a stadionba, az éljenzés elhallgat, de ő továbbra is erős és magabiztos marad. Ezzel a filmmel a Samsung nemcsak Margret egyéni fejlődésére, de Dél-Szudán előrelépésére is felhívja a figyelmet, hiszen az ország 2016-ban Rióban első alkalommal vesz részt olimpiai játékokon. A „The Chant” inspiráló üzenettel végződik, úgy mutatva be a Samsungot és elkötelezettségét az olimpiai játékok iránt, mint „az akadályokkal szembeszállók büszke szponzora”.

 

 

Év elején a Samsung bemutatott egy rövid dokumentumfilmet „A Fighting Chance” címmel, amelyben bátorságról, reményről és kitartásról szóló történeteket osztott meg. A filmben az olimpiai játékok négy reménysége szerepel, akik dacolnak az álmaik megvalósításának útjában álló akadályokkal, hogy olimpiai érmet szerezzenek és történelmet írjanak hazájuknak.  

 

A „The Chant” a következő fejezet azon alkotások sorában, amelyekkel a Samsung azokat élteti, akik megváltoztatják a lehetetlen definícióját, és továbbítják a márka egyedi vízióját, miszerint a rendkívüli kitartás érdemi előrelépéshez vezet.   

 

A „The Chant” a https://youtu.be/KE1myHdqlWM linken tekinhető meg.

 

Kulcsszavak: olimpia sport Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kutatás: mire vágynak a magyarok az ágyban

Az, hogy mi számít normálisnak a szexuális fétisek közül vagy hogy mennyi az ideális életkor a szüzesség elvesztésére, a szakembereket és a társadalmat is megosztja. Évről-évre születnek a témával foglalkozó felmérések, tudományos kutatások, leggyakrabban azonban kénytelenek vagyunk beérni nemzetközi adatokkal. Ezúttal azonban a legnagyobb hazai szexpartner kereső weboldal, a Szexrandi.hu készített egy nagy országos felmérést, melyen közel 1400-an vettek részt és amin keresztül beláthatunk most a többiek fejébe: azaz ki, mire izgul, ha szexről van szó. Gondolta volna például, hogy a szexpartnert kereső nők egyharmada biszexuális és a férfiaknál is 10% ez az arány? 

2020. június 9. 23:32

Mégis van mozi! Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Jó hírünk van azok számára, akik már a Grease és a Szeretném, ha szeretnél óta tudják, meg akarják tapasztalni az autós mozizás varázsát. Június 13-tól a PANAM autósmoziban forgathatják vissza az idő kerekét. Az autósmozi érintésmentes eszközökkel vár, így a koronavírus ideje alatt sem maradunk biztonságos szórakozás nélkül. A helyszínt a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

2020. május 26. 10:33

Home office és a mögötte rejlő nehézségek

Manapság egyre több ember végez különféle munkákat otthonról, ami gyökeresen megváltoztatott számos munkamenetet és szokást. Valójában ennyire egyszerű technikailag a home office, és milyen előnyei, illetve hátulütői vannak?

2020. május 20. 13:52

Állati találkozások

Az emberi kíváncsiság az állatvilágra is kiterjed: igyekszünk minél közelebb férkőzni hozzájuk, hogy mindent megtudjunk róluk, és közben olyan felvételeket is készíthessünk, amelyek több száz like-ot érnek majd a közösségi oldalakon. A Viasat Nature természetcsatorna ezúttal vadállatokról elkapott, hihetetlen egyedi képeket mutat be kedden este 8-tól az Elképesztő állati találkozásokban. Soha nem tapasztalt légyottoknak lehetünk szemtanúi ember és állat, állat és állat között, amelyek hol szívszorító, hol győzedelmes véget érnek. És íme néhány dolog, amit jó tudni, ha valaki vadállatok lesére indulna!

2020. május 19. 10:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32
online sportfogadás