The Chant: felemelő film az olimpiai álomról és az akadályok leküzdéséről

forrás: Prím Online, 2016. június 21. 10:34

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia globális partnere, ma bemutatta „The Chant” című legújabb filmjét. 

Az alkotás főszereplője a dél-szudáni sportolónő, Margret Rumat Rumat Hassan (400 méteres futás, Dél-Szudán), aki azt reméli, hogy a 2016-os riói olimpiai játékokon a saját nemzetének zászlója alatt versenyezhet. Ez az első alkalom, hogy Dél-Szudán csapatot küld az olimpiára, amelyet idén a brazíliai Rio de Janeiróban rendeznek meg.

 

A „The Chant” a Samsung úttörő szellemiséget támogató munkájának folytatása, amelynek középpontjában a körülmények felett győzedelmeskedő kitartás és az akarat áll, amelyek végső soron jelentős fejlődéshez vezetnek. A filmben a Samsung újabb megható történetet mutat be az akadályok legyőzéséről és arról, hogy az olimpiai játékok miként teremtik meg a békét és ünneplik az emberiség fejlődését, miközben kulturális, személyes és technológiai kapcsolatokat is létrehoznak. 

 

A „The Chant” nyitójelenetében Margrettel találkozhatunk, aki az öltözőben éppen a fülébe helyez egy Samsung Galaxy S7-tel párosított Samsung Gear IconX vezeték nélküli fülhallgatót. Miközben Margret kisétál az öltözőből a stadionba, a nézők egy dél-szudáni faluba csöppennek, ahol az egész nemzet a sportolónő nevét kántálja, így szurkolva és segítve az útján. Miután Margret belép a stadionba, az éljenzés elhallgat, de ő továbbra is erős és magabiztos marad. Ezzel a filmmel a Samsung nemcsak Margret egyéni fejlődésére, de Dél-Szudán előrelépésére is felhívja a figyelmet, hiszen az ország 2016-ban Rióban első alkalommal vesz részt olimpiai játékokon. A „The Chant” inspiráló üzenettel végződik, úgy mutatva be a Samsungot és elkötelezettségét az olimpiai játékok iránt, mint „az akadályokkal szembeszállók büszke szponzora”.

 

 

Év elején a Samsung bemutatott egy rövid dokumentumfilmet „A Fighting Chance” címmel, amelyben bátorságról, reményről és kitartásról szóló történeteket osztott meg. A filmben az olimpiai játékok négy reménysége szerepel, akik dacolnak az álmaik megvalósításának útjában álló akadályokkal, hogy olimpiai érmet szerezzenek és történelmet írjanak hazájuknak.  

 

A „The Chant” a következő fejezet azon alkotások sorában, amelyekkel a Samsung azokat élteti, akik megváltoztatják a lehetetlen definícióját, és továbbítják a márka egyedi vízióját, miszerint a rendkívüli kitartás érdemi előrelépéshez vezet.   

 

A „The Chant” a https://youtu.be/KE1myHdqlWM linken tekinhető meg.

 

Kulcsszavak: olimpia sport Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hivatalosan is megnyitotta a nyarat a Budai Szabadtéri Színház

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a Budai Szabadtéri Színház vezetősége, hogy idén nyáron egy hónappal később, júliusban indult el a nyári szezon, s egészen szeptember végéig tart majd.

2020. július 31. 16:36

Mennyire biztonságos az online kaszinó játék?

Ha még nem játszottál online kaszinóban, vagy teljesen ismeretlen terület számodra, akkor biztosan merülnek fel benned kérdések, mint például az, hogy mennyire érezheted biztonságban a pénzed, vagy mennyire fair módon fizetik ki egy-egy nagyobb nyereményedet az online kaszinó szolgáltatók? Ezek a kérdések talán a legrelevánsabb területeket feszegetik, melyeket igyekszünk kicsit mélyebben megvizsgálni a következő sorokban.

2020. július 23. 14:33

Végre valaki elárulja, hogy tulajdonképpen mi szükség van matekot tanulni

Van egy különös nép Dél-Amerika esőerdőiben, az ő világukban nem létezik a matematika. De mielőtt minden iskolás gyerek ebbe a matekmentes paradicsomba vágyna, nézzük meg, hogy miért léteznek olyan civilizációk, ahol nincsen matematika, és miért alakult ki mégis a legtöbb kultúrában. A témát Mosóczi Andrással, ’A gondolkodás forradalma’ című könyv szerzőjével jártuk körbe.

2020. július 23. 13:24

Vlogolás okosan, bárhol és bármiről

A vlogolás, azaz videóbejegyzések felvétele és publikálása, talán sosem volt annyira népszerű, mint manapság. A feltehetően a pandémia miatti korlátozásoknak köszönhetően megerősödött publikációs forma ugyan nem egyeduralkodó, hiszen a podcast is egyre népszerűbbé válik, de a vizuális tartalmakra építő vlog nagyobb rajongói bázist tud építeni, mint az alapvetőn „rádiós” podcast. A vlogolás mind az előadó, mind a fogadó fél számára remek lehetőségeket nyújt. Van, aki a vállalkozását támogatja vele, van, aki a népszerűségét tudja növelni, azok pedig, akik nézik, információs forrásként támaszkodnak a vlogokra, tanulnak, illetve szórakoznak. Nézzük hát, hogyan is valósítható meg a vlogolás.

2020. július 16. 08:58

A VOLTra készül Sopron

A hagyományok szerint július 1-től a VOLT színeibe öltözik Sopron elsőszámú jelképe, a Tűztorony. Ez az a nap ugyanis, amikor az eredeti tervek szerint 28. alkalommal indult volna el a város másik jelképének számító esemény, a Telekom VOLT Fesztivál. Az idei VOLT elmarad ugyan, július 4-re azonban egy nagyszabású filmbemutatóval készülnek a szervezők. A “Lesz VOLT” című alkotást szombat este Sopronban és Budapesten szabadtéren vetítik, vasárnbap pedig országos TV-premierként az M2-Petőfi TV tűzi műsorára.

2020. június 29. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás