The Chant: felemelő film az olimpiai álomról és az akadályok leküzdéséről

forrás: Prím Online, 2016. június 21. 10:34

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia globális partnere, ma bemutatta „The Chant” című legújabb filmjét. 

Az alkotás főszereplője a dél-szudáni sportolónő, Margret Rumat Rumat Hassan (400 méteres futás, Dél-Szudán), aki azt reméli, hogy a 2016-os riói olimpiai játékokon a saját nemzetének zászlója alatt versenyezhet. Ez az első alkalom, hogy Dél-Szudán csapatot küld az olimpiára, amelyet idén a brazíliai Rio de Janeiróban rendeznek meg.

 

A „The Chant” a Samsung úttörő szellemiséget támogató munkájának folytatása, amelynek középpontjában a körülmények felett győzedelmeskedő kitartás és az akarat áll, amelyek végső soron jelentős fejlődéshez vezetnek. A filmben a Samsung újabb megható történetet mutat be az akadályok legyőzéséről és arról, hogy az olimpiai játékok miként teremtik meg a békét és ünneplik az emberiség fejlődését, miközben kulturális, személyes és technológiai kapcsolatokat is létrehoznak. 

 

A „The Chant” nyitójelenetében Margrettel találkozhatunk, aki az öltözőben éppen a fülébe helyez egy Samsung Galaxy S7-tel párosított Samsung Gear IconX vezeték nélküli fülhallgatót. Miközben Margret kisétál az öltözőből a stadionba, a nézők egy dél-szudáni faluba csöppennek, ahol az egész nemzet a sportolónő nevét kántálja, így szurkolva és segítve az útján. Miután Margret belép a stadionba, az éljenzés elhallgat, de ő továbbra is erős és magabiztos marad. Ezzel a filmmel a Samsung nemcsak Margret egyéni fejlődésére, de Dél-Szudán előrelépésére is felhívja a figyelmet, hiszen az ország 2016-ban Rióban első alkalommal vesz részt olimpiai játékokon. A „The Chant” inspiráló üzenettel végződik, úgy mutatva be a Samsungot és elkötelezettségét az olimpiai játékok iránt, mint „az akadályokkal szembeszállók büszke szponzora”.

 

 

Év elején a Samsung bemutatott egy rövid dokumentumfilmet „A Fighting Chance” címmel, amelyben bátorságról, reményről és kitartásról szóló történeteket osztott meg. A filmben az olimpiai játékok négy reménysége szerepel, akik dacolnak az álmaik megvalósításának útjában álló akadályokkal, hogy olimpiai érmet szerezzenek és történelmet írjanak hazájuknak.  

 

A „The Chant” a következő fejezet azon alkotások sorában, amelyekkel a Samsung azokat élteti, akik megváltoztatják a lehetetlen definícióját, és továbbítják a márka egyedi vízióját, miszerint a rendkívüli kitartás érdemi előrelépéshez vezet.   

 

A „The Chant” a https://youtu.be/KE1myHdqlWM linken tekinhető meg.

 

Kulcsszavak: olimpia sport Samsung

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50