Okostelefonos alkalmazások a szervezetfejlesztés szolgálatában

forrás: Prím Online, 2016. június 22. 17:10

A szervezetfejlesztéssel, és tanácsadással foglalkozó Grow, és a kreatív okostelefon alkalmazásokat fejlesztő ARworks ma bejelentette az Evaluter nevű, új, mobil-alapú megoldást, amellyel a kollégák egyszerűen adhatnak visszajelzést egymás szakmai kompetenciáiról. 

Az Evaluter a modern munkakörnyezet elvárásainak megfelelően okostelefonon működik, amelyet egy weben elérhető tartalomkezelő egészít ki.

 

Mármarosi András, a Grow Csoport szenior tanácsadója a bejelentés kapcsán elmondta: „Partnereink visszajelzései alapján, a hazai piacon is egyre nagyobb igény mutatkozott egy komplex, digitális rendszer iránt, amely egyszerre támogatja a szervezeti kultúraváltást, és segíti az elvárt magatartások, kooperáció, és visszajelzési szokások elterjedését is. Erre az igényre reagálva alkottuk meg az Evaluter rendszert, amely gyorsaságával és pontosságával hozzájárul a szervezeti célok eléréséhez.”

 

Az Evaluter tulajdonképpen három alkalmazást kínál: Az első az Evaluter Tréning, melynek használatával a kollégák visszajelzést adhatnak egymás szakmai kompetenciáira, és egyúttal erre vonatkozó kérelmet is kiküldhetnek. A második az Evaluter 360, amely 360 fokos értékelést kínál, és a Tréninghez hasonló elven működik. A harmadik pedig az Evaluter CL, melynek használatával egy szervezet belső részlegei küldhetnek visszajelzést a szolgáltatások minőségéről. Mindhárom alkalmazáshoz tartozik egy weben elérhető tartalomkezelő rendszer (CMS), melyen keresztül a HR terület folyamatos, átlátható visszajelzést kap a szervezeti értékelések állapotáról.

 

  

Az Evaluter rendszer előnye, hogy a tréningeket, kompetenciákat szervezetre, vagy akár részlegre is lehet szabni, így az adott vállalati céloknak mindig megfeleltethetők. A visszajelzések eredményeket a rendszer valós időben rögzíti, később azokat idősorosan meg lehet tekinteni az alkalmazásban, az aggregált eredményeket pedig a CMS rendszerben.

 

Az Evaluter mobilalkalmazások technikai fejlesztését a kreatív alkalmazásfejlesztésben élenjáró ARworks végezte el. „Az Evaluter felhasználói felületének megtervezésekor kiemelten figyeltünk arra, hogy a kollégák számára könnyen befogadható, és a mindennapi munka során is zavartalanul működő alkalmazás szülessen. A gyors visszajelzések gyűjtéséhez a mobiltelefon a legmegfelelőbb eszköz, hiszen naponta többször, de rövidebb időközönként használjuk, például várakozás közben, liftben állva, vagy épp munkába menet” – mondta Budaházy Szabolcs, az ARworks ügyvezetője és alapítója.

 

A céges okostelefonok mellé egyre többször járul valamilyen céges alkalmazás, úgynevezett enterprise app, így a kollégák a levelezésen kívül, egyéb, munkával kapcsolatos feladatokat is elvégezhetnek útközben. Erre jó példa az Evaluter, ami iOS és Android rendszerű telefonokra tölthető le.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39