Okostelefonos alkalmazások a szervezetfejlesztés szolgálatában

forrás: Prím Online, 2016. június 22. 17:10

A szervezetfejlesztéssel, és tanácsadással foglalkozó Grow, és a kreatív okostelefon alkalmazásokat fejlesztő ARworks ma bejelentette az Evaluter nevű, új, mobil-alapú megoldást, amellyel a kollégák egyszerűen adhatnak visszajelzést egymás szakmai kompetenciáiról. 

Az Evaluter a modern munkakörnyezet elvárásainak megfelelően okostelefonon működik, amelyet egy weben elérhető tartalomkezelő egészít ki.

 

Mármarosi András, a Grow Csoport szenior tanácsadója a bejelentés kapcsán elmondta: „Partnereink visszajelzései alapján, a hazai piacon is egyre nagyobb igény mutatkozott egy komplex, digitális rendszer iránt, amely egyszerre támogatja a szervezeti kultúraváltást, és segíti az elvárt magatartások, kooperáció, és visszajelzési szokások elterjedését is. Erre az igényre reagálva alkottuk meg az Evaluter rendszert, amely gyorsaságával és pontosságával hozzájárul a szervezeti célok eléréséhez.”

 

Az Evaluter tulajdonképpen három alkalmazást kínál: Az első az Evaluter Tréning, melynek használatával a kollégák visszajelzést adhatnak egymás szakmai kompetenciáira, és egyúttal erre vonatkozó kérelmet is kiküldhetnek. A második az Evaluter 360, amely 360 fokos értékelést kínál, és a Tréninghez hasonló elven működik. A harmadik pedig az Evaluter CL, melynek használatával egy szervezet belső részlegei küldhetnek visszajelzést a szolgáltatások minőségéről. Mindhárom alkalmazáshoz tartozik egy weben elérhető tartalomkezelő rendszer (CMS), melyen keresztül a HR terület folyamatos, átlátható visszajelzést kap a szervezeti értékelések állapotáról.

 

  

Az Evaluter rendszer előnye, hogy a tréningeket, kompetenciákat szervezetre, vagy akár részlegre is lehet szabni, így az adott vállalati céloknak mindig megfeleltethetők. A visszajelzések eredményeket a rendszer valós időben rögzíti, később azokat idősorosan meg lehet tekinteni az alkalmazásban, az aggregált eredményeket pedig a CMS rendszerben.

 

Az Evaluter mobilalkalmazások technikai fejlesztését a kreatív alkalmazásfejlesztésben élenjáró ARworks végezte el. „Az Evaluter felhasználói felületének megtervezésekor kiemelten figyeltünk arra, hogy a kollégák számára könnyen befogadható, és a mindennapi munka során is zavartalanul működő alkalmazás szülessen. A gyors visszajelzések gyűjtéséhez a mobiltelefon a legmegfelelőbb eszköz, hiszen naponta többször, de rövidebb időközönként használjuk, például várakozás közben, liftben állva, vagy épp munkába menet” – mondta Budaházy Szabolcs, az ARworks ügyvezetője és alapítója.

 

A céges okostelefonok mellé egyre többször járul valamilyen céges alkalmazás, úgynevezett enterprise app, így a kollégák a levelezésen kívül, egyéb, munkával kapcsolatos feladatokat is elvégezhetnek útközben. Erre jó példa az Evaluter, ami iOS és Android rendszerű telefonokra tölthető le.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás