Okostelefonos alkalmazások a szervezetfejlesztés szolgálatában

forrás: Prím Online, 2016. június 22. 17:10

A szervezetfejlesztéssel, és tanácsadással foglalkozó Grow, és a kreatív okostelefon alkalmazásokat fejlesztő ARworks ma bejelentette az Evaluter nevű, új, mobil-alapú megoldást, amellyel a kollégák egyszerűen adhatnak visszajelzést egymás szakmai kompetenciáiról. 

Az Evaluter a modern munkakörnyezet elvárásainak megfelelően okostelefonon működik, amelyet egy weben elérhető tartalomkezelő egészít ki.

 

Mármarosi András, a Grow Csoport szenior tanácsadója a bejelentés kapcsán elmondta: „Partnereink visszajelzései alapján, a hazai piacon is egyre nagyobb igény mutatkozott egy komplex, digitális rendszer iránt, amely egyszerre támogatja a szervezeti kultúraváltást, és segíti az elvárt magatartások, kooperáció, és visszajelzési szokások elterjedését is. Erre az igényre reagálva alkottuk meg az Evaluter rendszert, amely gyorsaságával és pontosságával hozzájárul a szervezeti célok eléréséhez.”

 

Az Evaluter tulajdonképpen három alkalmazást kínál: Az első az Evaluter Tréning, melynek használatával a kollégák visszajelzést adhatnak egymás szakmai kompetenciáira, és egyúttal erre vonatkozó kérelmet is kiküldhetnek. A második az Evaluter 360, amely 360 fokos értékelést kínál, és a Tréninghez hasonló elven működik. A harmadik pedig az Evaluter CL, melynek használatával egy szervezet belső részlegei küldhetnek visszajelzést a szolgáltatások minőségéről. Mindhárom alkalmazáshoz tartozik egy weben elérhető tartalomkezelő rendszer (CMS), melyen keresztül a HR terület folyamatos, átlátható visszajelzést kap a szervezeti értékelések állapotáról.

 

  

Az Evaluter rendszer előnye, hogy a tréningeket, kompetenciákat szervezetre, vagy akár részlegre is lehet szabni, így az adott vállalati céloknak mindig megfeleltethetők. A visszajelzések eredményeket a rendszer valós időben rögzíti, később azokat idősorosan meg lehet tekinteni az alkalmazásban, az aggregált eredményeket pedig a CMS rendszerben.

 

Az Evaluter mobilalkalmazások technikai fejlesztését a kreatív alkalmazásfejlesztésben élenjáró ARworks végezte el. „Az Evaluter felhasználói felületének megtervezésekor kiemelten figyeltünk arra, hogy a kollégák számára könnyen befogadható, és a mindennapi munka során is zavartalanul működő alkalmazás szülessen. A gyors visszajelzések gyűjtéséhez a mobiltelefon a legmegfelelőbb eszköz, hiszen naponta többször, de rövidebb időközönként használjuk, például várakozás közben, liftben állva, vagy épp munkába menet” – mondta Budaházy Szabolcs, az ARworks ügyvezetője és alapítója.

 

A céges okostelefonok mellé egyre többször járul valamilyen céges alkalmazás, úgynevezett enterprise app, így a kollégák a levelezésen kívül, egyéb, munkával kapcsolatos feladatokat is elvégezhetnek útközben. Erre jó példa az Evaluter, ami iOS és Android rendszerű telefonokra tölthető le.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás