Szép volt fiúk, szép lesz, fiúk!

Több mint 1,5 milliószor dobbant a Telekom „Szurkolói szíve"

forrás: Prím Online, 2016. június 29. 11:33

Miközben több tízezren voltak a labdarúgó EB-helyszíneken szurkoló magyarok, mostanra a legbátrabb várakozásokat is messze felülmúlva átlépte a 1,6 milliót a virtuális szívdobbanások száma. A Telekom „Szurkolói szív” segítségével bárki egy mozdulattal, hashtaggel vagy gombnyomással közvetlenül buzdíthatja a sportolókat.

Minden előzetes várakozást felülmúlt a Telekom „Szurkolói szív” kezdeményezése. A vállalat célja a kampánnyal az, hogy erősítse az összetartozás érzését a sportolók és a szurkolók között, hitet, buzdítást adjon a csapatnak a nyári fontos nemzetközi sportesemények 3 hónapja alatt. A labdarúgó válogatott sikere összekovácsolta a szurkolókat, így a nyolcaddöntőben elszenvedett vereség ellenére is elmondható, hogy „Szép volt, fiúk”, de az is, hogy „Szép lesz, fiúk!”. A Telekom azt az üzenetet kívánja erősíteni, hogy van sikercsapatunk, és bízunk benne, hogy a jövő legalább ilyen sikereket tartogat még.

 

Az Ausztria elleni győzelem nyomán egyetlen nap alatt több mint 200 ezer rajongó fejezte ki szurkolását a magyar labdarúgó válogatottnak a szívküldés segítségével, az Izland elleni mérkőzés előtt és alatt pedig megduplázódott a virtuális szívdobbanások száma, a félmilliót pedig már a Magyarország - Portugália mérkőzés előtt meghaladta a számláló, mely múlt péntekre 1 millió fölé kúszott. A vasárnap esti mérkőzés végére ez a szám is közel a kétszeresére nőtt! A Telekom statisztikája szerint a szurkolók negyede visszatérő volt, így kialakult egy virtuális kemény mag, akik akár minden meccsen megtöltötték volna egy igazi stadion lelátóját is.

 

 

A Szurkolói szívre bárhonnan és bármikor küldhetünk szívdobbanást az egyekvagyunk.hu weboldalról, egy #egyekvagyunk hashtaggel ellátott poszt megjelenítésével. Amennyiben pedig okostelefonról használjuk az oldalt, akkor annak megrázásával is növelhetjük a szívdobbanások számát. A virtuális szurkolás vagy buzdító üzenet hatására a sportolóknál lévő szív alakú kitűző minden esetben felvillan és megdobban. Versenyzőink, játékosaink ezáltal azonnal tudják, hogy valaki éppen rájuk gondol, és mindig érzik, hogy egy egész ország nekik szurkol.

 

Mint ahogy korábban a veszprémi kézilabdásoknak vagy a labdarúgó Európa bajnokságon részt vevő Ferencváros focistáinak, a rajongók a következő hetekben a Szurkolói szív segítségével a riói versenyekre edző, a vállalat által támogatott Magyar Olimpiai Csapat tagjainak is kifejezhetik szimpátiájukat, biztatásukat.

 

A Szurkolói szív kampányt a DDB készítette a Telekom számára, a kampánnyal kapcsolatos PR-feladatokért az Uniomedia felel.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon forgatott Jeremy Wade

Folyami szörnyek felkutatása után a világhírű biológus, extrém horgász és műsorvezető, Jeremy Wade most a folyóvizek csúcsragadozóinak váratlan eltűnése után nyomoz. A világ hat legismertebb folyóját vizsgálja, így járt utána annak is, mi történhetett a Duna nagy uszonyos szörnyetegeivel, a vizával és a galócával.

2020. augusztus 12. 13:36

Úttörő technológiák, melyek megváltoztatják a világot

30 évvel ezelőtt még nagyon kevesen gondolták volna, hogy egy átlag polgár a mobiltelefonján rendelje házhoz a vacsoráját, online fizesse be a számláit, vagy interneten keresztül hódoljon szerencsejáték kedvtelésének, mint amire többek között a LightCasino is lehetőséget ad. Az internetnek és a digitális fénykornak köszönhetően szinte felfoghatatlan mennyi adattal dolgozunk a másodperc törtrésze alatt és a minket körülvevő kütyük mennyi feladatot látnak el helyettünk a nap minden órájában, folyamatosan. Az automatizáció, a digitalizáció és az IoT megjelenése hihetetlen mértékű fejlődést produkált az életünkben, de vajon melyek lesznek a következő lépcsőfokok a fejlődésben?

2020. augusztus 11. 07:38

Hivatalosan is megnyitotta a nyarat a Budai Szabadtéri Színház

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a Budai Szabadtéri Színház vezetősége, hogy idén nyáron egy hónappal később, júliusban indult el a nyári szezon, s egészen szeptember végéig tart majd.

2020. július 31. 16:36

Mennyire biztonságos az online kaszinó játék?

Ha még nem játszottál online kaszinóban, vagy teljesen ismeretlen terület számodra, akkor biztosan merülnek fel benned kérdések, mint például az, hogy mennyire érezheted biztonságban a pénzed, vagy mennyire fair módon fizetik ki egy-egy nagyobb nyereményedet az online kaszinó szolgáltatók? Ezek a kérdések talán a legrelevánsabb területeket feszegetik, melyeket igyekszünk kicsit mélyebben megvizsgálni a következő sorokban.

2020. július 23. 14:33

Végre valaki elárulja, hogy tulajdonképpen mi szükség van matekot tanulni

Van egy különös nép Dél-Amerika esőerdőiben, az ő világukban nem létezik a matematika. De mielőtt minden iskolás gyerek ebbe a matekmentes paradicsomba vágyna, nézzük meg, hogy miért léteznek olyan civilizációk, ahol nincsen matematika, és miért alakult ki mégis a legtöbb kultúrában. A témát Mosóczi Andrással, ’A gondolkodás forradalma’ című könyv szerzőjével jártuk körbe.

2020. július 23. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás