Az Epson újradefiniálja a csúcstechnológia fogalmát a POS-számlanyomtatás területén

Megbízható és gyors számlanyomtató, amely mobil csatlakoztathatósággal teszi egyszerűvé a web-, illetve mobil szolgáltatások hozzáadását a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekhez.

forrás: Prím Online, 2016. június 30. 15:28

Az Epson bemutatta a csúcstechnológiás TM-T88VI számlanyomtatót, amely a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal egyaránt könnyedén használható. Így a készülék ideális olyan üzlet-, bár- és étteremtulajdonosok számára, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azoknak is, akik a kombinált vagy inkább a hagyományos beállításokat alkalmaznák.

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel és az Epsontól megszokott megbízható működéssel. A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

 

Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Számtalan olyan vállalkozás létezik – különösen a kiskereskedelemben és az éttermek között –, amely szívesen felfedezné, hogy a webes és mobil POS-megoldások miként növelhetik a hatékonyságot és az ügyfelek elégedettségét, viszont nem akar azonnal elköteleződni egy teljesen új rendszer mellett. A TM-T88VI támogatja az együttes használatot, így a felhasználók több lépésben adhatnak hozzá webes és mobil POS-szolgáltatásokat, valamint választásuk szerint önállóan vagy párhuzamosan futtathatnak rendszereket.”

 

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI számára, hogy közvetlenül a webes szerverről nyomtasson.  

 

A készülék támogatja az adatjelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható tabletekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.

 

A TM-T88VI mérete megegyezik a TM-T88V számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzletben, bárban vagy étteremben helyet kaphasson.

 

A TM-T88VI nyomtató 2016 júniusától érhető el.

 

Főbb jellemzők

 • Csúcstechnológiájú számlanyomtató mobil csatlakoztathatósággal, gyors nyomtatási sebességgel és kiemelkedő megbízhatósággal
 • Tökéletes választás az olyan kiskereskedők számára, akik a mobil POS-megoldásokat a hagyományos PC-alkalmazásokkal szeretnék kombinálni
 • Az Epson ePOS-technológiának köszönhetően webes alkalmazásokból és okoseszközökről is nyomtathat
 • USB-ről és hálózatról (ePOS) is nyomtathat – ideális a mobil ePOS-megoldások felé elmozduló kiskereskedők számára
 • Nyomtatási sebessége akár 350 mm/mp
 • A többféle szürkeárnyalatú nyomtatással pontosabban jelenítheti meg a logókat és a képeket
 • A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkcióval közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtathatja az adatokat
 • Támogatja a HTTPS protokollt a biztonságos, teljes körű adattovábbítás érdekében
 • A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó hatékonyan takaríthat meg papírt
 • Sokféle eszközzel ellátott, az egyszerű és költséghatékony használatot támogatja 
 • Elérhető fekete vagy fehér színben, amely megfelel az üzlet vagy az étterem dekorációjának, továbbá választhat a Bluetooth- vagy Wi-Fi-kompatibilis modellek közül

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58