A Ricoh bemutatja a sokoldalú A3-as fekete-fehér okos MFP-k új kínálatát

forrás: Prím Online, 2016. július 12. 07:36

A Ricoh bemutatja az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat, melyek lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett növeljék hatékonyságukat, javítsák termelékenységüket és megvalósíthassák kreatív elképzeléseiket.

A non-stop nyomtatást és dokumentumkezelést igénylő dinamikus vállalkozások számára tervezett gépek olyan, intuitív módon használható kreatív funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a látványos és professzionális nyomtatott anyagok előállítása könnyebb, mint valaha. Mindhárom modell a Ricoh új okos kezelőpaneljét (Smart Operation Panel) használja, ami biztonságos integrációt tesz lehetővé a dokumentumkezelési infrastruktúrával, a munkafolyamatokkal és mobil eszközökkel.   

 

A Smart Operation Panel új lehetőségeket tár fel 

A „touch and swipe” elven működő színes okos kezelőpanel megjelenése és tartalma is egyaránt testre szabható az igényeknek megfelelően. Az egyérintéses ikonok segítségével azonnal hozzáférhetők a leggyakrabban használt nyomtatási, másolási és szkennelési funkciók, amely egyúttal megnyitja az utat a további kreatív lehetőségek előtt. A panelt további applikációk telepítése révén új funkciókkal is gazdagítani lehet, amely ezáltal kibővíti az MFP-k képességeit is. 

 

Könnyű integrálhatóság

A Ricoh dokumentum-szkennelő, -továbbító és -kezelő szoftvere szintén lehetőséget biztosít a készülékek funkcionalitásának bővítéséhez, ezáltal a dokumentumok színesben szkennelhetők és menthetők el akár közvetlenül egy e-mailbe, hordozható médiatárolókba vagy belső mappákba, felgyorsítva ezáltal munkafolyamatot. Az új MFP-k biztonságos NFC, Bluetooth vagy internet kapcsolaton keresztül okostelefonokon és tableteken is működtethetők, ennek köszönhetően bárhol hozzáférhetőkké válnak a dokumentumok, amelyek nyomtatása bárhonnan elindítható.  

 

 

Szabadítsa fel a kreativitását 

A készülékek innovatív finiserekkel és többszörös hajtogató egységgel rendelkeznek, így számtalan formában készíthetők el a dokumentumok, beleértve a háromba és négybe hajtogatást, valamint a kapuhajtást is. Sosem volt ennyire egyszerű megnyerő formátumú, borítékolásra kész direkt leveleket készíteni, megtakarítva a komplex nyomdai munkák kiszervezésére költött pénzt.

 

Spóroljon meg időt, energiát és pénzt 

Mindhárom MFP kifinomult mozgásérzékelő szenzorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy automatikusan üzemkész állapotba kerülnek, mikor Ön a közelükbe ér, tehát kevesebb idő telik el a bemelegedéssel. Kevesebb energiát is fogyasztanak a környezetbarát alvó üzemmódban, a technológiájuk minimálisra csökkenti a tonerveszteséget, minimalizálva ezáltal a TCO-t is.

 

Suzanne Racz, a Ricoh Europe Senior termékmenedzsere elmondta: „Ezekre a nagyteljesítményű A3-as fekete-fehér MFP-kre mindig számíthatnak ügyfeleink, függetlenül attól, milyen nagy volumenű a munka, még ötletesebb és kreatívabb megvalósítást biztosítva a munkatársakkal és ügyfelekkel történő kommunikáció során. A Ricoh Smart Operation Panel-lel rendelkező készülékek hozzásegíthetik a vállalatokat a maximum eléréséhez ezen a területen, ráadásul kevesebb idő szükséges a minőségi eredményekhez. Mindent egybevetve, forradalmasítják a vállalkozások munkastílusát.”

Kulcsszavak: nyomtatás nyomtató Ricoh

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás