Izgalmas bejelentések a Microsoft globális partnerkonferenciáján

forrás: Prím Online, 2016. július 13. 15:55

Hétfőn vette kezdetét a Microsoft idei globális partnerkonferenciája Torontóban. Az eseményt Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója nyitotta meg, aki előadásában kifejtette, hogy a Microsoft partnerei hogyan tudják megragadni a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket, hogy a digitális változás élére állhassanak iparágtól és vállalkozási mérettől függetlenül.

Néhány kiemelkedő bejelentés az eseményről:

  • A Windows 10 Enterprise előfizetéses formában is elérhető lesz.
  • A vállalatok által jól ismert és kedvelt üzleti operációs rendszer továbbfejlesztett változata, a Windows Server 2016 az őszi Microsoft Ignite konferencián mutatkozik be.
  • A Facebook világszerte 13 000 dolgozója számára biztosítja az Office 365 csomagot, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a munkavégzésüket és elősegítse az innovatív megoldások megalkotását.
  • A Microsoft az év végén mutatja be a Secure Productive Enterprise következő generációs vállalati megoldást, amely az Office 365, a Windows 10 Enterprise, valamint az Enterprise Mobility + Security legjobb tulajdonságait ötvözi majd.
  • Általánosan elérhető az Azure SQL Data Warehouse, amely széles réteg számára teszi hozzáférhető a vállalati adattárházak nyújtotta üzleti előnyöket az adatvezérelt döntéshozatal terén.
  • Az IBM a legújabb Surface viszonteladó partner, személyre szabott üzleti megoldásokat nyújtva többek között a pénzügyi, állami és egészségügyi szektornak is.

A legfontosabb bejelentések részletei elérhetőek a Worldwide Partner Conference weboldalán valamint a következő blogbejegyzésben.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24