Extra biztonságos mentési megoldás a Fujitsu kínálatában

forrás: Prím Online, 2016. július 16. 13:16

A hiperkonvergens infrastruktúrákhoz (HCI) ideális ETERNUS CS200c S2 mentési megoldás bevezetésével a Fujitsu új adatbiztonsági szemléletet honosít meg a virtuális adatközpontban.

Az integrált, új mentési célgép egyszerűen és gazdaságosan óvja meg a komplex fizikai és virtuális IT-környezetek adatait. Tovább bővíti a Fujitsu kulcsrakész ETERNUS CS célgép-családjának kínálatát, amelynek tagjai mérséklik az elmulasztott biztonsági mentés, a katasztrófa utáni visszaállítási hibák és a kényes adatokat érintő sérülések kockázatát.

 

A fizikai, virtuális és felhőalapú adatközpontok korlátlan számú szerveréhez teljesen integrált mentési, archiválási és visszaállítási megoldást biztosító ETERNUS CS200c S3 „all in one” jellegű adatbiztonsági koncepciót valósít meg a konvergens és hiperkonvergens rendszereknél. Ezt azt jelenti, hogy a szervezetek úgy tudják virtualizálni kritikus alkalmazásaikat, hogy közben a szolgáltatási szerződések szigorú adatbiztonsági követelményeinek is eleget tesznek.

 

Uwe Neumeier, a Fujitsu alelnöke és EMEIA-régióbeli terméküzletágának adatközponti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „A hiperkonvergens és a szoftveresen definiált rendszerek valós idejű digitális üzletvitelt tesznek lehetővé, és bár rendelkeznek bizonyos beépített adatbiztonsági képességekkel, gyakran ugyanazon a platformon tárolják a biztonsági másolatokat. Így a kritikus adatok nincsenek védve a sérülés és a törlés ellen. Új célgépünk ezt a hiányosságot megszüntetve, megbízható mentési és visszaállítási megoldást biztosít az egyes virtuális gépek életciklusának minden szakaszában, még a hiperkonvergens megoldáson belül is. Ezáltal az üzletileg kritikus adatok folyamatosan védettek, és még katasztrófa esetén is fenntartható a folyamatos üzletmenet.” 

 

 

Az ETERNUS CS200c S3 előkonfigurált, kulcsrakész megoldás. Napok helyett órák alatt üzembe állítható. Az ismétlődő illetve rendkívül komplex feladatok automatizálásával ésszerűsíti a folyamatos üzemeltetést és a katasztrófa utáni visszaállítás folyamatát. Az ügyfelek gyorsan aktivizálható snapshotokat készíthetnek a hardverekről a szinte azonnali visszaállításhoz, és platformon kívülre is menthetik virtuális gépek százainak biztonsági másolatait. A szabályalapú koncepció gondoskodik róla, hogy egyetlen virtuális gép se maradjon védelem nélkül, és ezzel együtt optimális erőforrás-gazdálkodást biztosít. 

 

Az iparágvezető Commvault szoftverrel dolgozó ETERNUS CS200c S3 mélyen beépül a virtuális infrastruktúrákba, minden elterjedt hypervisor programot (pl. Microsoft Hyper-V és VMware vSphere) támogat, és a Commvault fejlett adatkezelési képességeivel radikálisan leegyszerűsíti az adatkezelési feladatok végrehajtását. 

 

Sangram Dange, a Commvault Adatbiztonsági és visszaállítási üzletágának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A Commvault a Fujitsuval közösen egyszerűsíti a hiperkonvergens infrastruktúrák biztonsági mentési és adatkezelési folyamatait. A Commvault adatbiztonsági szoftverének Fujitsu ETERNUS CS200c célgépbe integrálása egyszerű, ’kulcsrakész’ módszert kínál a virtuális infrastruktúrák adatainak kezeléséhez és a hiperkonvergens infrastruktúrák adatainak biztonsági mentéséhez. Azzal, hogy beillesztettük a Commvault virtuális környezeteket védő, ütőképes jellemzőit a könnyen beszerezhető, telepíthető, támogatható és skálázható ETERNUS CS200c célgépbe, segítséget nyújtunk a hiperkonvergens infrastruktúrák felhasználóinak a végponttól végpontig terjedő adatkezelési műveletek egyszerű és biztonságos végrehajtásához.”

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu ETERNUS CS200c S3 célgép 2016 augusztus1-től lesz kapható Európa, a Közel-Kelet, India és Afrika területén, közvetlenül a Fujitsutól és disztribúciós partnereitől. Ára és specifikációja konfigurációtól és országtól függ.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás