Új kényelmi szolgáltatás az online ipari árverésekhez

Értesítik az ügyfelet, ha számára érdekes tétel érkezik a kínálatba

forrás: Prím Online, 2016. július 18. 10:10

Új szolgáltatást vezetnek be a hazai online ipari árveréseken. A vevők a regisztráció után kitölthetnek egy online űrlapot, amely részletesen tartalmazza azokat a főbb tételeket, amelyek általában szerepelnek az aukciókon. Ugyanezen a lapon akár egyedi igényeiket is jelezhetik. Amikor a kínálatba kerülő tételek egyezést mutatnak a vevőjelölt érdeklődési körével, értesítést küld a rendszer.

Miután a magyarországi ipari árverések piaca dinamikusan bővül – csaknem duplájára nőtt az online ipari árverések száma 2015-ben az azt megelőző évhez képest, a megbízók száma pedig másfélszeres volt – új szolgáltatással teszik kényelmesebbé a böngészést – mondta Kocsis Csaba, az Intergavel ügyvezetője.

 

Szinte hetente indul új aukció, és a tételek nagy száma is indokolja, hogy új szolgáltatást vezessenek be, hiszen előfordulhat, hogy a vásárló nem vesz észre egy számára fontos tételt. Ezt felismerve létrehoztak egy automatikus értesítő rendszert. A vásárló egy elektronikus felületen megjelölheti, milyen kategóriák érdeklik, és ha neki megfelelő tétel árverése indul, azonnal értesítőt kap. Így garantálható, hogy senki nem marad le olyan árverésről, amely érdekli, ugyanakkor az eladók számára is hasznos a rendszer, hiszen a vevőjelöltek versengése miatt nagy az esély rá, hogy magasabb lesz a leütési ár.

 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Radikális változás előtt áll az autóipar

Radikális változás előtt áll a globális autóipar. A Roland Berger új tanulmánya, az Automotive Disruption Radar az iparág meghatározó trendjeit vizsgálta, a felmérésben több mint tízezer fogyasztót kérdeztek, tíz országban.

2017. május 24. 13:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com