Új kényelmi szolgáltatás az online ipari árverésekhez

Értesítik az ügyfelet, ha számára érdekes tétel érkezik a kínálatba

forrás: Prím Online, 2016. július 18. 10:10

Új szolgáltatást vezetnek be a hazai online ipari árveréseken. A vevők a regisztráció után kitölthetnek egy online űrlapot, amely részletesen tartalmazza azokat a főbb tételeket, amelyek általában szerepelnek az aukciókon. Ugyanezen a lapon akár egyedi igényeiket is jelezhetik. Amikor a kínálatba kerülő tételek egyezést mutatnak a vevőjelölt érdeklődési körével, értesítést küld a rendszer.

Miután a magyarországi ipari árverések piaca dinamikusan bővül – csaknem duplájára nőtt az online ipari árverések száma 2015-ben az azt megelőző évhez képest, a megbízók száma pedig másfélszeres volt – új szolgáltatással teszik kényelmesebbé a böngészést – mondta Kocsis Csaba, az Intergavel ügyvezetője.

 

Szinte hetente indul új aukció, és a tételek nagy száma is indokolja, hogy új szolgáltatást vezessenek be, hiszen előfordulhat, hogy a vásárló nem vesz észre egy számára fontos tételt. Ezt felismerve létrehoztak egy automatikus értesítő rendszert. A vásárló egy elektronikus felületen megjelölheti, milyen kategóriák érdeklik, és ha neki megfelelő tétel árverése indul, azonnal értesítőt kap. Így garantálható, hogy senki nem marad le olyan árverésről, amely érdekli, ugyanakkor az eladók számára is hasznos a rendszer, hiszen a vevőjelöltek versengése miatt nagy az esély rá, hogy magasabb lesz a leütési ár.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás