4 dizájnos kütyü, amelyekkel felhőtlenebb a nyaralás

forrás: Prím Online, 2016. július 18. 12:43

Mindenki szembesült már frusztrációba torkolló nyaralási sztorikkal, amikor otthon felejtett egy-egy nélkülözhetetlen dolgot a „mit vigyünk magunkkal” listáról. Az okostelefon kiegészítők ma már szerves részei a nyaraló pakknak, amelybe mindenképp tegyünk néhány hasznos úti kütyüt és kiegészítőt.

TYLT Y-CHARGE szivargyújtótöltő 4,2 A

Ha hosszabb autós útra indulunk, és egyszerre több lemerült kütyüt szeretnénk életre kelteni, egy univerzális szivargyújtó-töltő segít ebben. A TYLT Y-Charge töltő két USB kimenettel ugyanolyan gyorsan tölti a vezető- és az utasoldali mobiltelefont vagy tabletet, mintha csak egy készülékkel kellene megbirkóznia. Az Y alakú design jobb és bal oldalra vezeti a töltőkábelt, és kifejezetten praktikus, ha a töltő az autó műszerfalán van, így nem akad bele a zsinór a váltóba. 

 

 

TYLT Energi univerzális mobiltöltők

Ha épp túrázunk, vagy hosszabb bicikli- vagy gyalogtúrákon veszünk részt a barátokkal vagy családdal, a TYLT Energi univerzális akkumulátoros mobiltöltő több napra meg tudja oldani egy mobiltelefon töltését, vagy egy napra akár négy mobiltelefonét is. Az ENERGI 2K töltő kb. egy centi vastag, és akár 50-100%-kal megnöveli a mobiltelefon töltöttségi idejét. Sőt, ha mégis hálózatra kötnénk, akkor egyszerre tölti saját magát és a telefont is, így ha éjszaka töltjük a telefont, reggel egy feltöltött telefonra és egy plusz energiát adó külső akkura ébredhetünk! Az ENERGI 10K töltővel pedig akár három telefon is tölthető egyszerre, vagy egy készülék többször is feltölthető vele.

 

 

TYLT Ribbn autós töltő  

A TYLT Ribbn autóstöltő szintén villámgyorsan feltölt két készüléket egy időben. Nagy előnye hogy nem gabalyodik össze a zsinórja. A lapos kábel szépen kisimul, és olyan hosszú (1 méter), hogy az autóban még a hátul ülő haverok vagy gyerekek tabletjéig is elér. A plusz USB-porttal pedig tölthetjük a GPS-t vagy valamelyik elöl ülő utas készülékét.

 

 

 

TYLT TUNZ fülhallgató

A TYLT TUNZ fülhallgatót kiváló hangminőség, mély basszusok, tiszta magas hangok jellemzik. A lapos kábelt szinte lehetetlen összebogozni, a puha szilikonból készült betétek pedig stabilan tartják a fülben a fülhallgatót.

 

 

 

 A TYLT-ről

Az innovatív vezeték nélküli töltés és hordozható külső akkumulátorok terén világszerte piacvezető amerikai TYLT kiváló minőségű, dizájnos technológiai kiegészítőket gyárt, amelyek újradefiniálják az iparág termékeinek megszokott színvonalát. A 2012-es nemzetközi fogyasztói elektronikai vásár, a CES óta, ahol a TYLT bemutatta egyedi designnal tervezett mobiltelefon-kiegészítő termékcsaládját, a cég termékei számos pozitív értékelést kaptak mind a fogyasztóktól, mind a szaksajtótól. A cég egymást követő öt alkalommal nyerte el a kiemelkedő újításokért járó CES Innovation Awards díjat. A TYLT a világ több mint 100 országában rendelkezik viszonteladói és forgalmazói szerződésekkel, melyeknek köszönhetően megszilárdította iparági vezető szerepét. A TYLT elegáns kivitelű, a felhasználók számára nagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújtó tartozékai, köztük a vezeték nélküli töltői, akkumulátorai, és hordozható külső energiaforrásai forradalmasították a menet közbeni, „on-the-go” töltési technológiát.  További információ: http://www.tylt.com/

 A TYLT termékei mostantól elérhető áron itthon is kaphatók a BerryBoltban:  http://www.berrybolt.hu/egyeb/tylt-kiegeszitok.html

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40