4 dizájnos kütyü, amelyekkel felhőtlenebb a nyaralás

forrás: Prím Online, 2016. július 18. 12:43

Mindenki szembesült már frusztrációba torkolló nyaralási sztorikkal, amikor otthon felejtett egy-egy nélkülözhetetlen dolgot a „mit vigyünk magunkkal” listáról. Az okostelefon kiegészítők ma már szerves részei a nyaraló pakknak, amelybe mindenképp tegyünk néhány hasznos úti kütyüt és kiegészítőt.

TYLT Y-CHARGE szivargyújtótöltő 4,2 A

Ha hosszabb autós útra indulunk, és egyszerre több lemerült kütyüt szeretnénk életre kelteni, egy univerzális szivargyújtó-töltő segít ebben. A TYLT Y-Charge töltő két USB kimenettel ugyanolyan gyorsan tölti a vezető- és az utasoldali mobiltelefont vagy tabletet, mintha csak egy készülékkel kellene megbirkóznia. Az Y alakú design jobb és bal oldalra vezeti a töltőkábelt, és kifejezetten praktikus, ha a töltő az autó műszerfalán van, így nem akad bele a zsinór a váltóba. 

 

 

TYLT Energi univerzális mobiltöltők

Ha épp túrázunk, vagy hosszabb bicikli- vagy gyalogtúrákon veszünk részt a barátokkal vagy családdal, a TYLT Energi univerzális akkumulátoros mobiltöltő több napra meg tudja oldani egy mobiltelefon töltését, vagy egy napra akár négy mobiltelefonét is. Az ENERGI 2K töltő kb. egy centi vastag, és akár 50-100%-kal megnöveli a mobiltelefon töltöttségi idejét. Sőt, ha mégis hálózatra kötnénk, akkor egyszerre tölti saját magát és a telefont is, így ha éjszaka töltjük a telefont, reggel egy feltöltött telefonra és egy plusz energiát adó külső akkura ébredhetünk! Az ENERGI 10K töltővel pedig akár három telefon is tölthető egyszerre, vagy egy készülék többször is feltölthető vele.

 

 

TYLT Ribbn autós töltő  

A TYLT Ribbn autóstöltő szintén villámgyorsan feltölt két készüléket egy időben. Nagy előnye hogy nem gabalyodik össze a zsinórja. A lapos kábel szépen kisimul, és olyan hosszú (1 méter), hogy az autóban még a hátul ülő haverok vagy gyerekek tabletjéig is elér. A plusz USB-porttal pedig tölthetjük a GPS-t vagy valamelyik elöl ülő utas készülékét.

 

 

 

TYLT TUNZ fülhallgató

A TYLT TUNZ fülhallgatót kiváló hangminőség, mély basszusok, tiszta magas hangok jellemzik. A lapos kábelt szinte lehetetlen összebogozni, a puha szilikonból készült betétek pedig stabilan tartják a fülben a fülhallgatót.

 

 

 

 A TYLT-ről

Az innovatív vezeték nélküli töltés és hordozható külső akkumulátorok terén világszerte piacvezető amerikai TYLT kiváló minőségű, dizájnos technológiai kiegészítőket gyárt, amelyek újradefiniálják az iparág termékeinek megszokott színvonalát. A 2012-es nemzetközi fogyasztói elektronikai vásár, a CES óta, ahol a TYLT bemutatta egyedi designnal tervezett mobiltelefon-kiegészítő termékcsaládját, a cég termékei számos pozitív értékelést kaptak mind a fogyasztóktól, mind a szaksajtótól. A cég egymást követő öt alkalommal nyerte el a kiemelkedő újításokért járó CES Innovation Awards díjat. A TYLT a világ több mint 100 országában rendelkezik viszonteladói és forgalmazói szerződésekkel, melyeknek köszönhetően megszilárdította iparági vezető szerepét. A TYLT elegáns kivitelű, a felhasználók számára nagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújtó tartozékai, köztük a vezeték nélküli töltői, akkumulátorai, és hordozható külső energiaforrásai forradalmasították a menet közbeni, „on-the-go” töltési technológiát.  További információ: http://www.tylt.com/

 A TYLT termékei mostantól elérhető áron itthon is kaphatók a BerryBoltban:  http://www.berrybolt.hu/egyeb/tylt-kiegeszitok.html

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Honor és FISE extrém sport kihívás indul “A bátraknak”

A Honor, a trendszetter, fiatal okostelefon e-brand szponzorálja a FISE World Series (Festival International des Sports Extrêmes), a világ legnagyobb extrémsport fesztiváljának jelenleg Montpelierben tartott francia szakaszát, amely 2018 május 9-én indult. 

2018. május 22. 14:55

Így telnek a sikeres emberek éjszakái

Pacsirták kontra éjjeli baglyok, néhány óra után kipihenten ébredők kontra tíz órákat alvók. Ahány ház, annyi (alvási) szokás. Bár a Nemzetközi Alvás Szövetség tájékoztatása szerint a 18-64 év közötti felnőtt lakosság ajánlott alvásideje 7-9 óra*, a hétköznapokban ritkán érjük el az optimális időtartamot: a magyarok például átlagosan 7 óra 2 percet töltenek szunyókálással**. Inkább éjszaka élsz, vagy akkor vagy a leghatékonyabb, ha korán fekszel és még a nap előtt kelsz? És hogy csinálják ezt a hírességek? Lessünk be a hálószobájukba és nézzük meg, hogy telik egy éjszakájuk!

2018. május 22. 10:10

A Safer Internet Program pályázati felhívása

A Safer Internet Program (SIP) magyarországi konzorciuma a 2018-as Városligeti Gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet hazai általános és középiskolások számára.

2018. április 25. 13:58

Magyar hallgatók a L’Oréal Brandstorm nemzetközi döntőjén Párizsban

Április 10-én rendezték meg a L’Oréal Brandstorm innovációs versenyének regionális fordulóját, ahol magyar, cseh, illetve szlovák felsőoktatási hallgatók mutatták be ötleteiket a zsűrinek. A résztvevőket összesen három kategóriában díjazták, amelyből kettőt magyar csapat nyert. Ezen felül az egyik magyar csapatot az a megtiszteltetés érte, hogy a nemzetközi döntőben egyedüliként képviselheti a régiónkat.

2018. április 17. 17:28

Speciális hamburgerek tech-rajongóknak!

Igazi tech kínálattal találkozhat a közönség a Gozsdu Udvarban a Zing Burger kamionjánál a Startup Safary ideje alatt, április 19-20-án. Ismerkedjünk meg a Codecool inspirálta Zing programozói burgerekkel!

2018. április 17. 15:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com