Új ügyvezető alelnök a gefco csoportnál

Anne Lambusson felel a GEFCO és a PSA Csoport kapcsolataiért

forrás: Prím Online, 2016. július 19. 15:16

A GEFCO Csoport bejelentette, hogy Anne Lambussont nevezi ki a PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjévé. Anne Lambusson a végrehajtó bizottságban is helyet foglal.

A vasúti szállítás és az autóipar területén egyaránt komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Anne Lambusson személyében az iparági szakértelem nemzetközi környezetben megszerzett vezetői képességekkel párosul. A PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjeként Paul-Henri Fréret helyét veszi át, aki ügyvezető alelnökként a kelet-ázsiai régió (ASOR) területi vezetője lesz.

 

Korábban az SNCF francia állami vasúttársaság Rhône-Alpes és Auvergne régiójáért felelős ügyvezető igazgatóként Anne Lambusson a vasúti hálózat felújítását és modernizálását célzó és az új mobilitási igényeknek megfelelő, nagy infrastrukturális projekteket irányított. Ezt megelőzően az SNCF csoport leányvállalata, a Keolis nemzetközi operatív részlegének alelnöki pozícióját töltötte be, ahol az üzemvitelért és új állami piaci koncessziókért felelt, valamint részt vett nemzetközi pályázati felhívásokon is. Az irányítása alatt álló hét leányvállalat jelentős fejlődést ért el ebben az időben.

 

Anne Lambusson 1988-ban a spanyolországi FASA-Renault tanácsadójaként kezdte pályafutását az autóiparban. Később európai lean termelési igazgatóként csatlakozott az európai Allied Signal Automotive csoporthoz, ezt követően Olaszországban lett gyárigazgató, végül európai szállítási és logisztikai igazgató.

 

Több mint nyolc évig dolgozott az ALSTOM Transportnál, ahol a Gördülőállomány divízióért felelős ipari alelnök, a feltörekvő üzleti egységekért (Kína, Brazília) felelős igazgató, valamint a Fiat Ferroviara Alstom Transport általi felvásárlását követően a nagysebességű vonatok számára készült felszerelések termékcsaládjáért felelős igazgató pozíciókat töltötte be. 

 

A későbbiekben csatlakozott az autóipari berendezéseket szállító VALEO-hoz, mint csoportszintű program- és projektigazgató, és a járműgyártók számára készült új termékek piaci bevezetését irányította. 

 

"Nagyon örülök, hogy fejlődésének kulcsfontosságú pillanatában csatlakozhatok a GEFCO Csoporthoz. Úgy hiszem, hogy a komplex ellátási lánc irányításának és a 4PL terület innovációjának képessége, valamint a Csoport működési kiválósága és globális hálózata mind olyan elismert értékek, amelyek az ipari szereplők kiemelt logisztikai partnerévé emelik a GEFCO-t. Aktívan kívánok hozzájárulni a PSA Csoport és a GEFCO partneri viszonyának erősítéséhez” – mondta Anne Lambussonn, a PSA szerződésekért felelős ügyvezető alelnöke.

 

Lambusse a párizsi École des Mines főiskolán szerzett PhD fokozatot mérnöki menedzsmentből, mérnöki végzettségét pedig az École Polytechnique Feminine-en szerezte. Ezenfelül ipari mérnöki szakirányú továbbképzést végzett az École Centrale de Paris-n, illetve vállalatirányításból szerzett egyetemi diplomát a párizsi Sorbonne-on. 

 

Különböző nemzetközi és francia csoportoknál töltött be igazgatói tisztséget, ezenkívül 2013-ban a Francia Köztársaság Becsületrendjének lovagi fokozatával (Légion d’Honneur, “Chevalier”) tüntették ki. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sopronba érkezik az Avenged Sevenfold és Steve Aoki is

Valentin napján – immár hagyományosan – újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors.

2018. február 14. 18:31

Hogyan ünnepli a magyar a Valentin-napot?

A Valentin-nap körüli felhajtás hazánkban is évről évre egyre nagyobb méreteket ölt. Felmerül tehát a kérdés, hogy van-e már létjogosultsága nálunk is a „szerelem ünnepének”? És ha igen, az miről szól a leginkább? Az érzelmeink kimutatásáról, a közös romantikus programokról, a felfűtött testiségről vagy inkább csak egy újabb kereskedői „találmány” a pénzünk elköltésére? – Ezt a témát járta körbe a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatása, amely a Valentin-nap megítélése mellett az ünnephez fűződő szokásainkat is boncolgatta, nem mellőzve a szorosan ide köthető szexuális és párkapcsolati kérdéseket sem.

2018. február 14. 10:22

Új sorozat indul ma este a HBO-n

A producer, író Alan Ball - akinek nevéhez olyan alkotások köthetőek, mint az Amerikai szépség, a Banshee, a True Blood – Inni és élni hagyni, illetve a Sírhant művek című kultsorozat – visszatért az HBO-ra. 

2018. február 12. 14:57

Az idei InfoBál február 24-én nyitja meg kapuit

Negyedik alkalommal rendezik meg február 24-én az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvényét, az InfoBált. Az InterContinental Budapest szálloda báltermében este felhangzik a himnusz, és ezzel veszi kezdetét a szektor különleges társasági eseménye, ahol az innovatív iparág képviselői a konzervatív hagyományok szerinti formalitásokhoz igazodva farsangolnak.

2018. február 2. 08:02

"Utazás majomszokás!" animált matricagyűjtemény a Viberen

Az Utazómajom egyedülálló módon Viberre készített animált matricacsomaggal lepte meg a követőit. Az „Utazás majomszokás” néven publikált gyűjtemény részeként 25 egyedi hangulatkifejező kismajommal találkozhatunk!

2018. január 31. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com