Új ügyvezető alelnök a gefco csoportnál

Anne Lambusson felel a GEFCO és a PSA Csoport kapcsolataiért

forrás: Prím Online, 2016. július 19. 15:16

A GEFCO Csoport bejelentette, hogy Anne Lambussont nevezi ki a PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjévé. Anne Lambusson a végrehajtó bizottságban is helyet foglal.

A vasúti szállítás és az autóipar területén egyaránt komoly szakmai tapasztalattal rendelkező Anne Lambusson személyében az iparági szakértelem nemzetközi környezetben megszerzett vezetői képességekkel párosul. A PSA szerződésekért felelős osztályának vezetőjeként Paul-Henri Fréret helyét veszi át, aki ügyvezető alelnökként a kelet-ázsiai régió (ASOR) területi vezetője lesz.

 

Korábban az SNCF francia állami vasúttársaság Rhône-Alpes és Auvergne régiójáért felelős ügyvezető igazgatóként Anne Lambusson a vasúti hálózat felújítását és modernizálását célzó és az új mobilitási igényeknek megfelelő, nagy infrastrukturális projekteket irányított. Ezt megelőzően az SNCF csoport leányvállalata, a Keolis nemzetközi operatív részlegének alelnöki pozícióját töltötte be, ahol az üzemvitelért és új állami piaci koncessziókért felelt, valamint részt vett nemzetközi pályázati felhívásokon is. Az irányítása alatt álló hét leányvállalat jelentős fejlődést ért el ebben az időben.

 

Anne Lambusson 1988-ban a spanyolországi FASA-Renault tanácsadójaként kezdte pályafutását az autóiparban. Később európai lean termelési igazgatóként csatlakozott az európai Allied Signal Automotive csoporthoz, ezt követően Olaszországban lett gyárigazgató, végül európai szállítási és logisztikai igazgató.

 

Több mint nyolc évig dolgozott az ALSTOM Transportnál, ahol a Gördülőállomány divízióért felelős ipari alelnök, a feltörekvő üzleti egységekért (Kína, Brazília) felelős igazgató, valamint a Fiat Ferroviara Alstom Transport általi felvásárlását követően a nagysebességű vonatok számára készült felszerelések termékcsaládjáért felelős igazgató pozíciókat töltötte be. 

 

A későbbiekben csatlakozott az autóipari berendezéseket szállító VALEO-hoz, mint csoportszintű program- és projektigazgató, és a járműgyártók számára készült új termékek piaci bevezetését irányította. 

 

"Nagyon örülök, hogy fejlődésének kulcsfontosságú pillanatában csatlakozhatok a GEFCO Csoporthoz. Úgy hiszem, hogy a komplex ellátási lánc irányításának és a 4PL terület innovációjának képessége, valamint a Csoport működési kiválósága és globális hálózata mind olyan elismert értékek, amelyek az ipari szereplők kiemelt logisztikai partnerévé emelik a GEFCO-t. Aktívan kívánok hozzájárulni a PSA Csoport és a GEFCO partneri viszonyának erősítéséhez” – mondta Anne Lambussonn, a PSA szerződésekért felelős ügyvezető alelnöke.

 

Lambusse a párizsi École des Mines főiskolán szerzett PhD fokozatot mérnöki menedzsmentből, mérnöki végzettségét pedig az École Polytechnique Feminine-en szerezte. Ezenfelül ipari mérnöki szakirányú továbbképzést végzett az École Centrale de Paris-n, illetve vállalatirányításból szerzett egyetemi diplomát a párizsi Sorbonne-on. 

 

Különböző nemzetközi és francia csoportoknál töltött be igazgatói tisztséget, ezenkívül 2013-ban a Francia Köztársaság Becsületrendjének lovagi fokozatával (Légion d’Honneur, “Chevalier”) tüntették ki. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is sokakhoz jutott el az Európai Mobilitási Hét üzenete

Közel 250 ezren vettek részt az Európai Mobilitási Hét családi hétvégéjén, az Andrássy úton. A több mint 200 csatlakozott önkormányzatból 169 Autómentes napot is rendezett.

2017. szeptember 24. 13:40

Kétszáznál is több hazai település csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz

2017-ben is meghaladta a kétszázat a közlekedési-környezetvédelmi szemléletformáló kampányhoz csatlakozó hazai önkormányzatok száma. Az Európai Mobilitási Hét idei, Közös út, közös jövő mottójához híven a környezettudatos közlekedésről szólnak a szeptember 16-22. között, országszerte megrendezett programok.

2017. szeptember 18. 15:06

Jobbkormánnyal a világ körül – Ikarus 489 Polaris a Mobilitási hétvégén

Közösségi közlekedés, fenntartható fejlődés, környezettudatosság, együtt gondolkodás. E gondolatok jegyében telik az Európai Mobilitási Hét programsorozatának keretében a Közlekedési Múzeum kitelepülése szeptember 16–17-én, szombaton és vasárnap az Andrássy úton. 

2017. szeptember 15. 11:39

Szeptember 10-én két órára elsötétül a Nickelodeon

A legnézettebb gyermekcsatorna szeptember 10-én két órán keresztül önként kikapcsolja a műsorát. A Nickelodeon ezzel arra buzdítja a közönségét, hogy álljanak fel a képernyő elől, és élvezzék a mozgás és a játék örömét. Az idehaza most első ízben megrendezendő Játék napján ingyenes játszóparkkal, szuper játékokkal és izgalmas nyereményekkel várja a csatorna a gyerekeket a Millenáris Parkban. 

2017. szeptember 9. 11:00

80 nap alatt a PLÁZS körül

Nyolcvan nap, hatvan party és koncert, összesen 162 ezer látogató: ez a siófoki PLÁZS idei mérlege, számokban.

2017. augusztus 31. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45

Együttműködés a biztonságos jövőért

2017. szeptember 6. 09:21

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21
cloudappsportal.com