Kimagasló innovációs teljesítményéért díjazta a Buyers Lab a Xerox-ot

forrás: Prím Online, 2016. július 20. 15:13

A digitális képalkotói- és a dokumentumkezelési iparág világszerte elismert, vezető független elemző vállalata, a Buyers Laboratory LLC a közelmúltban a Xerox két fejlesztését is rangos elismeréssel tüntette ki. A Xerox idén új funkciókkal bővített technológiai platformja, a ConnectKey és az ahhoz kapcsolódó Xerox Easy Translator Service applikáció egyaránt kiérdemelte a Kimagasló Innovációs Teljesítmény díjat.

2013-as debütálása óta a Xerox ConnectKey technológiája az összekapcsolt multifunkciós nyomtatók (MFP) központi magjaként szolgál, egyesítve magában a beágyazott vezérlő hardveres megoldást, a beágyazott Xerox EIP szoftvert, továbbá az MFP-s alkalmazások fejlesztésére szolgáló nyitott programozási felületet (API), valamint a kapcsolódó szoftvereket, illetve szolgáltatásokat.

 

 

A ConnectKey platformot legutóbb idén bővítették új fejlesztésekkel, aminek részeként például ellátták egy olyan alkalmazással, amely támogatja a mobil eszközökről való nyomtatást QR –kód, vagy e-mail küldésen keresztül. A Xerox ezt az egyedülálló funkcionalitással bíró megoldást elsőként vezetette be a piacon, és ami külön kiemelendő vele kapcsolatban, hogy használata egyáltalán nem igényel dedikált szerver szoftveres hátteret. Hasonlóan előremutató innováció a Xerox App Gallery, amely egy olyan online portál, ahonnan a felhasználók letölthetnek MFP-re szabott alkalmazásokat annak érdekében, hogy bővítsék berendezésük funkcionalitását, fokozzák annak kényelmi megoldásait, illetve növeljék a termelékenységét.

 

 

„Az MFP-k egymást követő generációi egyre intelligensebbek, rugalmasabbak és testre szabhatóbbak. A Xerox pedig a 2016-os ConnectKey technológiájával ismét alátámasztotta azt, hogy ez így is van. A beépített intelligenciát és az online bővíthetőséget kombináló platformjuk tesz egy lépést előre ezen a területen.” – hangsúlyozta Jamie Bsales a Buyers Laboratory LLC (BLI) irodai munkafolyamat-megoldások elemzéséért felelős igazgatója.

 

A ConnetcKey mellett szintén elnyerte a BLI Kimagasló Innovációs Teljesítmény díját a Xerox fordító szolgáltatása, a Xerox Easy Translator is. Ezzel az MFP-kre optimalizált megoldással jelenleg 38 nyelvről lehet fordítást készíteni szkennelés révén. A felhasználónak nincs más dolga, mint a fordításra szánt dokumentumot betenni az applikációt futató multifunkciós Xerox nyomtatóba, és pár perc múlva kivenni a másik nyelvre lefordított másolatot.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Túllépnének a pedagógusok az iskolai kereteken a műszaki pályaorientációban

Több, külsős szakmai forrásból származó ismeretre, támogatásra lenne szüksége az általános- és középiskolai tanároknak, hogy a diákjaik pályaválasztását hathatósan segítsék, és körükben a műszaki szakmákat eredményesebben népszerűsítsék – derült ki az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) által szervezett 21. századi STEM pedagógus konferencián

2019. november 19. 18:45

Hónapokba telik betölteni egy megüresedő állást

Vajon mennyi idő alatt lehet betölteni egy megüresedő állást ma Magyarországon? A Profession.hu legfrissebb adatai szerint a tapasztalt szakértők, vezetők esetében a kiválasztási folyamat akár hosszú hónapokig is eltarthat. Ráadásul, a cégek többségének véleménye szerint ez az idő a jövőben még tovább fog növekedni.

2019. november 19. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás