Ingyenes SUSE-tesztvezetés a Microsoft felhőjében

forrás: Prím Online, 2016. július 20. 15:25

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE csatlakozott a Microsoft Enterprise Cloud Alliance partnereihez, valamint a vállalat Test Drive programjához. Az együttműködés kiterjesztésével a SUSE egyre több területen segíti a vállalatokat a gyorsan változó, új igények azonosításában és kielégítésében.

A Microsoft platformjához optimalizált SUSE Linux Enterprise Server on Azure ideális teljesítményt, biztonságot és megbízhatóságot kínál az ügyfeleknek, és zökkenőmentesen integrálható az Azure felhőszolgáltatásokkal. Több mint 11.400 tanúsított alkalmazás érhető el a megoldáshoz az Azure-t használó adatközpontokban, beleértve a Microsoft Government Cloud rendszert is. A Microsoft Enterprise Cloud Alliance tagjaként mostantól a SUSE az Azure felhőt használó ügyfelek számára kibővített hozzáférést kínál a SUSE Linux Enterprise Server különböző elemeihez, beleértve az olyan egyedülálló szolgáltatásokat is, mint például a SUSE Linux Enterprise Server for High Performance Computing. 

 

Ezenkívül a Test Drive Program keretein belül a szervezetek ingyenesen, egyszerűen és gyorsan kipróbálhatják a SUSE Linux Enterprise Server for High Performance Computing megoldást az Azure Marketplace-en keresztül. Ezzel jelenleg a SUSE kínálja az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető, nagy teljesítményű számítástechnikához optimalizált Linux megoldást a Microsoft Test Drive programban. A megoldás ezen a linken érhető el kipróbálásra az Azure rendszerében.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Támogatja a kreatívipart a Sony

A Sony bejelentése alapján szolgáltatásai és pénzügyi támogatásai egy részét a globális kreatívipar számára biztosítja, mindezt a COVID-19 Sony globális segélyalapjának részeként.

2020. július 8. 18:38

Új elnököt nevezett ki a dán robotipari éllovas

Thomas Visti hatáskörét a Mobile Industrial Robots A/S új elnöke, Søren E. Nielsen veszi át. Mindössze két és fél évvel a MiR-hez való csatlakozása után (mint CTO), Søren E. Nielsen a mobil robotgyártás globális piacvezetőjének élére került. A pozícióváltás Thomas Visti kérésére történt, aki új karrier utat kíván követni.

2020. július 8. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás