Megjelent a Clock Simulator PC, Mac és Linux változata a Steam-en!

A különleges, óra-alapú játék nagyszabású tartalomfrissítéssel jelenik meg a Steam-en, miután Zöld Utat kapott a Steam Zöld Út rendszerében

forrás: Prím Online, 2016. július 22. 08:46

A Clock Simulator egy minimalista játék, melynek célja hogy a játékosokat kizökkentse a hétköznap folyamatosan stresszes feladataiból, és a figyelmet elvonó tényezőktől megszabadítva összhangba hozza őket belső ritmusukkal, miközben egy pillanatnyi figyelemmel teli játékidőt biztosít számukra. A több ezer - a Steam Zöld Úton támogató - játékos szeretete által övezett játék, mostantól elérhető a Steam-en, ahonnan letölthető Windows, Mac OS, és Linux operációs rendszerű számítógépre.

A Kool2Play Clock Simulator játéka már eddig is világszerte több ezer játékosnak nyújtott igazi Zen-pillanatokat, vagy csak egyszerű szórakozást és kikapcsolódást. A stúdió tovább folytatja a minimalista, óra-alapú játékmechanika felfedezését, hogy még eredetibb játékmódokat és szinteket hozzon létre, megragadva a játékos képzeletét. A stúdió immáron kinőve a mobil eszközöket, ötleteivel a még szélesebb játékos-közönséget megcélozva a sokak által várt játékot a Steam platformon jelentette meg a rajongók támogatásával, akik a Steam Zöld Úton (Steam Greenlight) keresztül leadott szavazataikkal lehetővé tették a játék premierjét. A játék egy új frissítéssel, a mobil eszközökön eddig soha nem látott tartalmakkal érkezik.

 

 

Főbb jellemzők:

  • Az óra-alapú ritmusjáték egyedi koncepciója: Te vagy az óra!
  • Annyira egyszerű irányítás, hogy a játék akár csukott szemmel is játszható
  • Különböző játékmódok és témák, a meditatívtól az arcade-ig
  • Számos, a játék előrehaladtával megnyitható, felfedezésre váró mód és téma
  • Játszható a főbb operációs rendszereket – Windows, Mac és Linux - futtató személyi számítógépeken. Emellett elérhető az iOS, tvOS és Android eszközökön. 

 

Egy szó az alkotóktól:

“Az volt az elképzelésünk, hogy az idő fogalmát egy teljesen új, játékokban eddig soha nem látott megvilágításba helyezzük. Ugyanakkor a ritmus-alapú játékok témáját is újszerűen közelítettük meg. Célunk az volt, hogy kihívást, pihenést és egy csipetnyi egyszerű szórakozást nyújtsunk. Az idő múlására, világunk önkényes ritmusára fókuszálva egy figyelmes és kikapcsolódást biztosító élményben lehet részed. A játék arra ösztönöz, hogy megnyugodj és lelassíts. Valószínűleg ráébredsz, hogy egy másodperc egy kicsit több ideig tart, mint amire számítottál. A ráhangolódás korunk egyetemes ritmusára a kulcs a játék eltérő szintjeinek teljesítéséhez.” – nyilatkozta Michał Marzęcki, a stúdió vezetője.

 

Megvásárolható a Steam-en: http://store.steampowered.com/app/501120/

iOS verzió:  http://j.mp/ClockSim_iOS

Android verzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Kool2Play.ClockSimulator

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38