Fesztiválszezon a Vaterával

A selfiebot és a Tankcsapda a legnépszerűbbek között

forrás: Prím Online, 2016. július 22. 13:10

Javában dübörög a fesztiválszezon, a nyári szabadtéri élmények meghatározó időszaka. Lélekben ilyenkor már hetekkel korábban ráhangolódunk a koncertekre, egyeztetjük a programot a barátokkal, és megvesszük a jegyeket. 

Ezeken túl azonban egyéb hozzávalókra is szükségünk lehet a fesztiválozás során, amit a megfelelő helyen akár az utolsó pillanatban, olcsón is be tudunk szerezni. A Vatera adatai alapján a nyári időszakban sokszorosára nő az online piactéren kínált és értékesített „fesztiválkellékek” száma, melyek közül az egyik slágertermék a selfiebot. Az aukciós és kereskedelmi portál a múlt héten zajlott EFOTT partnereként azzal is hozzájárult a felhőtlen szórakozáshoz, hogy két szerencsés fiatalnak egy-egy önállóan választott élményprogramot szervezett kedvenc fellépőjükkel. 

 

Fesztiválra felkészülni!

Ahogy a Vatera adatbázisából kiderült, egy átlagos havi értékhez viszonyítva a nyári időszakban jelentősen megnövekszik a fesztiválokon is szinte elengedhetetlen felszerelések, kiegészítők kínálata és eladása. A top 5 áru között megtalálható a hálózsák, matrac és sátor, amelyek ilyenkor több mint kétszer, egész pontosan 122 százalékkal kelendőbbek, mint általában. A szálláshoz szükséges eszközöknél még keresettebbek a fesztiválokon alapdarabnak számító flipflop papucsok, valamint a hűsítésre és szórakozáshoz is ideális vízipisztolyok, illetve egyéb vízi fegyverek. Előbbiekből 129 százalékkal többet vesznek, míg utóbbiakból több mint háromszoros mennyiség talál gazdára a június-augusztusi időszakban az online portálon. A fesztiválélmény megörökítésekor és megosztásakor kerülnek előtérbe a napszemüvegek és a selfiebotok, amelyekből ilyenkor 70, illetve 38 százalékkal több fogy. A selfiebotokból ráadásul közel két és félszeres mennyiséget kínálnak eladásra, mint egy átlagos hónapban.

 

 

Találkozó a zombuli és a pontos labda sztárjaival

A Vatera az egyik legismertebb hazai fesztivál, az idén július 12. és 17. között Velencén megrendezett EFOTT támogatójaként nyereményjátékot hirdetett, hogy néhány fesztiválozó testközelből is találkozhasson kedvencével. A játék résztvevőinek nem kellett mást tenniük, mint elmondani, hogy milyen élményprogramon vennének részt kedvenc fellépőjükkel. A legnépszerűbb, legtöbbek által kért előadók a Tankcsapda és a Halott Pénz voltak, de akadt olyan is, aki Kiss Ádámot hívta volna ki egy zsákbanugrálás-versenyre a vízben, vagy a Kowalsky meg a Vega tagjaival sütött volna palacsintát. A két nyertes a két főre szóló hetijegy mellett végül egy hazai ikonnal, valamint egy külföldi hírességgel oszthatott meg életre szóló élményt. Egyikőjük az egykori Három kívánság műsorvezetőjével, Tibi bácsival, a másik szerencsés pedig a Zomboyként ismert brit elektronikus DJ-vel, Joshua Mellodyval találkozott.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szombati Sziget

Nem kétséges, hogy hétvégén vannak a legtöbben a Szigten. Így volt ez volt is: a legtöbb fesztiválozó ezen a napon töltött a legtöbb időt az idei Sziget fesztiválon.

2017. augusztus 14. 11:52

Képzőművészet és kreativitás a Szigeten

Az ArtZone egy kreatív részleg a Szigeten, ahol legmenőbb művész sulik, művész csoportok és designerek tartanak workshopot. A cél, hogy a látogatóknak tartalmas nappali szórakozásban legyen részük, és az alkotás öröme folyamán előbújjon kreatív énjük.

2017. augusztus 12. 14:43

Izgalmas pihenés a Nokia telefonokkal a Szigeten

Az HMD Global, a Nokia telefonok otthona a Sziget Fesztiválon is megtalálható lesz a legnépszerűbb hazai DJ-kkel, és az új Nokia készülékeket bemutató standjával. Az aktív éjszakai programok után pihenésre vágyó közönséget különleges, marbling testfestéssel, egészséges italokkal és telefontöltési lehetőséggel is várják.

2017. augusztus 9. 15:14

Hív a Sziget, jár a MÁV!

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV az augusztus 9-16. között zajló „Sziget Fesztivál 2017” rendezvényre utazóknak. 

2017. augusztus 8. 15:51

Kortárs képzőművészet is vár ránk az idei Szigeten

Divat, kortárs képzőművészet, kreativitás! Ezek a 2017-es ArtZone hívószavai a Sziget Fesztivál legvarázslatosabb helyszínének az idén. Bár az egész Sziget ma már úgy néz ki, mint egy nagy „művészeti tér", szobrokkal, installációkkal különböző funkciókkal rendelkező vagy csak szuperlátványos térelemekkel, a fesztiválon belül van egy, a kreativitásnak és képzőművészetnek dedikált helyszín, az ArtZone, ami az egyik legkedveltebb nappali helyszíneként tér vissza 2017-ben is. 

2017. augusztus 4. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48
cloudappsportal.com