Fesztiválszezon a Vaterával

A selfiebot és a Tankcsapda a legnépszerűbbek között

forrás: Prím Online, 2016. július 22. 13:10

Javában dübörög a fesztiválszezon, a nyári szabadtéri élmények meghatározó időszaka. Lélekben ilyenkor már hetekkel korábban ráhangolódunk a koncertekre, egyeztetjük a programot a barátokkal, és megvesszük a jegyeket. 

Ezeken túl azonban egyéb hozzávalókra is szükségünk lehet a fesztiválozás során, amit a megfelelő helyen akár az utolsó pillanatban, olcsón is be tudunk szerezni. A Vatera adatai alapján a nyári időszakban sokszorosára nő az online piactéren kínált és értékesített „fesztiválkellékek” száma, melyek közül az egyik slágertermék a selfiebot. Az aukciós és kereskedelmi portál a múlt héten zajlott EFOTT partnereként azzal is hozzájárult a felhőtlen szórakozáshoz, hogy két szerencsés fiatalnak egy-egy önállóan választott élményprogramot szervezett kedvenc fellépőjükkel. 

 

Fesztiválra felkészülni!

Ahogy a Vatera adatbázisából kiderült, egy átlagos havi értékhez viszonyítva a nyári időszakban jelentősen megnövekszik a fesztiválokon is szinte elengedhetetlen felszerelések, kiegészítők kínálata és eladása. A top 5 áru között megtalálható a hálózsák, matrac és sátor, amelyek ilyenkor több mint kétszer, egész pontosan 122 százalékkal kelendőbbek, mint általában. A szálláshoz szükséges eszközöknél még keresettebbek a fesztiválokon alapdarabnak számító flipflop papucsok, valamint a hűsítésre és szórakozáshoz is ideális vízipisztolyok, illetve egyéb vízi fegyverek. Előbbiekből 129 százalékkal többet vesznek, míg utóbbiakból több mint háromszoros mennyiség talál gazdára a június-augusztusi időszakban az online portálon. A fesztiválélmény megörökítésekor és megosztásakor kerülnek előtérbe a napszemüvegek és a selfiebotok, amelyekből ilyenkor 70, illetve 38 százalékkal több fogy. A selfiebotokból ráadásul közel két és félszeres mennyiséget kínálnak eladásra, mint egy átlagos hónapban.

 

 

Találkozó a zombuli és a pontos labda sztárjaival

A Vatera az egyik legismertebb hazai fesztivál, az idén július 12. és 17. között Velencén megrendezett EFOTT támogatójaként nyereményjátékot hirdetett, hogy néhány fesztiválozó testközelből is találkozhasson kedvencével. A játék résztvevőinek nem kellett mást tenniük, mint elmondani, hogy milyen élményprogramon vennének részt kedvenc fellépőjükkel. A legnépszerűbb, legtöbbek által kért előadók a Tankcsapda és a Halott Pénz voltak, de akadt olyan is, aki Kiss Ádámot hívta volna ki egy zsákbanugrálás-versenyre a vízben, vagy a Kowalsky meg a Vega tagjaival sütött volna palacsintát. A két nyertes a két főre szóló hetijegy mellett végül egy hazai ikonnal, valamint egy külföldi hírességgel oszthatott meg életre szóló élményt. Egyikőjük az egykori Három kívánság műsorvezetőjével, Tibi bácsival, a másik szerencsés pedig a Zomboyként ismert brit elektronikus DJ-vel, Joshua Mellodyval találkozott.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tudja, mIT adott nekünk 1997?

Mára az Apple neve összenőtt Steve Jobséval, természetes, hogy a Netflixen nézzük a kedvenc sorozatunkat, és az is, hogy a sajtóinformációhoz csatolt infografika PNG-ben is elérhető. 1997-ben olyan fontos technológiai, kulturális és orvostudományi eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek hozzátartoznak az alapműveltséghez, és alapvetően határozzák meg mai gondolkodásunkat.

2017. május 21. 09:01

Az ITBUSINESS újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Vass Enikő, az ITBUSINESS újságírója vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 17-i „Információvédelem menedzselése” LXXVl. szakmai fórumán.

2017. május 18. 06:20

Kész a Sound, jöhet a balatoni nyár

Néhány frissen bejelentett névvel immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja. Európa legmenőbb vízparti buliján majd’ 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt, köztük mintegy 100 nemzetközi sztár, nem beszélve arról, hogy a világ top 20-as élbolyából idén 7 DJ-t is sikerült leigazolni.

2017. május 17. 15:14

A Telekom ügyfelei mától igényelhetnek jegyet Gorillaz albumbemutató show-ra!

A Telekom Electronic Beats által prezentált ‘Humanz’ élő bemutató körút második állomása Budapesten lesz június 16-án a Várkert Bazárban.

2017. május 15. 16:21

A 25. Sziget vár ránk

Immár 25. alkalommal indulunk hosszú tömött sorokban a Hajógyári-sziget felé, hogy aztán egy hétre magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és egy valószerűtlenül színes világba csöppenjünk. A „Szabadság Szigetén” bár nagyon sok minden megnőtt és megváltozott, még mindig érvényesek az 1993-ban meghirdetett szlogenek: „itt mindent szabad, de semmit nem muszáj”, mert idén is „kell egy hét együttlét”, augusztus 9-16 között. 

2017. május 11. 16:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com