Kamerák akcióban

Két keréken is biztonságban a Mio-val

forrás: Prím Online, 2016. július 29. 12:00

Ha azt mondom, road movie, azt mondod, Szelíd motorosok. Ma már nem kell hollywood-i rendezőnek lenni ahhoz, hogy leforgassuk saját mozinkat, amint motorosként vagy bringásként az országutakat rójuk. Ha Mio MiVue M510 vagy M560 akciókamerákkal indulunk útnak, minden kalandot hazavihetünk. Ha pedig a túra során bármilyen probléma adódna, felvételeink a helyzet tisztázásában is segítségünkre lesznek. A MiVue M510 és M560 kamera könnyű, kicsi, és még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló felvételt készít, akár két és fél órán keresztül.

Még javában tart a nyaralószezon: sokan vannak, akik két keréken vágnak neki az útnak. Két keréken és egy kamerával: hiszen egyre többen választanak útitársul akciókamerát is, kalandvágyból vagy éppen biztonsági megfontolásokból. A Mio MiVue M510 és M560 kerékpáros és motoros kamera hasznos lehet, ha egyszerűen, mégis jó minőségben dokumentálnánk utunkat, esőben és gyenge látási viszonyok mellett egyaránt.

 

Pehelykönnyű és egyszerűen rögzíthető

Az akciókameráknál elsődleges szempont, hogy minél kisebbek és könnyebbek legyenek, illetve minél jobban az emberi szemhez közelítő látószögben érzékeljenek. Ezért az új MiVue kamerák lencséje széles látószögű, mintegy 130 fokot képes befogni, az eszközök pedig alig több mint 70 grammosak. A pillekönnyű Mio MiVue M510 és M560 készülékek a kormányon vagy a sisakon könnyen elhelyezhetők: a dobozban tartót és az M510 kamera esetében ragasztócsíkot is találunk. Az Mio MiVue M510 modellhez különleges, tépőzáras anyagból készült tartó jár, amely elnyeli a menet közbeni rezgéseket, így stabilabb lesz a felvétel és kevésbé rázkódik a kép. 

 

 

Nem szólhat közbe az időjárás 

A tartós akkumulátor segítségével egyetlen feltöltéssel akár egész estés filmet is forgathatunk, ugyanis 2,5 órán át folyamatosan rögzíthetjük a látványt. A Mio MiVue M510 és M560 akciókamera vízálló, ezért párában, ködben vagy esőben is bátran használhatjuk őket. A borús ég vagy az alkonyati félhomály sem akadály: a minőségi, F1.8-as rekeszértékű üveglencse több fényt enged be, így gyenge fényviszonyok között is világosabb képet ad. Az M560-as kamera Sony optikai szenzorral van felszerelve, amely optimális látószöget és tökéletes minőséget biztosít. 

 

Emlékeink kristálytiszták lesznek 

A kamerák a felvételeket FullHD felbontásban, 30 fps (képkocka/másodperc) sebességgel, H.264 tömörítéssel rögzítik, így filmjeink a borotvaéles minőség mellett kis fájlméretűek is lesznek. Az elkészült felvételek kezelésében a Windows és OSX-kompatibilis MiVue Manager szoftver lesz a segítségünkre. 

 

Kulcsszavak: Mio MiVue kamera Mio

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán késő este kezdődött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjátadó gálája a hollandiai Groningenben, ahol az Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fődíjat.

2020. január 16. 16:13

Ezek az újdonságok érkeznek jövőre az HBO GO-ra

Lassan lezárul 2019 és ezzel együtt az évtized is. Ahogy megszokhattuk, az HBO igyekszik minden évben a legjobb tartalmakat, legizgalmasabb sorozatokat elhozni az előfizetőknek. Az alábbi összeállítás bemutatja, hogy milyen új sorozatok, új évadok, európai saját gyártású címek illetve vásárolt tartalmak érkeznek az HBO online videótárába 2020-ban.

2019. december 24. 14:06

John Newman a SZINen

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is. SZIN 2020: augusztus 26-29-ig.

2019. december 19. 10:24

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás