Az Epson új házimozi projektorai mostantól még teljesebb moziélményt kínálnak

Az egyszerű használatot segíti a lencsepozíció-memória és a motoros optika

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 3. 07:47

Az Epson legújabb projektorai a filmrajongóknak kedveznek, akik mostantól otthonaikban is kiemelkedő képminőséget élvezhetnek. A házimozi élményről az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W típusú készülékekbe épített 4K felskálázó technológia, az UHD Blu-ray, a HDR támogatás, a motoros optika, illetve a lencsepozíció- memória gondoskodik.

Az új HDR kompatibilis házimozi projektorok a legfrissebb képalkotó technológiát használják, hogy kiemelkedő részletességgel keltsék életre a filmeket. A vetítők a 4K felskálázó technológiának köszönhetően új szintre emelik a vetített kép textúráját és felbontását, legyen szó natív 4K felbontású, vagy digitálisan felskálázott Full HD 1080p tartalomról. A projektorok támogatják a legújabb technológiai megoldásokat, a széles dinamikatartományt (HDR) és a 4K UHD Blu-ray lemezeket, és részletgazdagabb képpel, ill. természetesebb és intenzívebb színekkel különleges vizuális élményt kínálnak a felhasználóknak. A készülékek széles színskálája pedig lehetővé teszi a teljes sRGB és DCI színtér megjelenítését.

 

Mindhárom projektor kimagasló felbontást, kristálytiszta képet, mély feketét és gazdag szürkeskálát biztosít az 1000000:1 (EH-TW9300W/EH-TW9300W) kontrasztaránynak és a 16 tagból álló optikának köszönhetően. A magas fehér és színes fénykibocsátással az Epson 3LCD technológia élénk színeket garantál 2300 (EH-TW7300) és 2500 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) lumen fényerővel. Továbbá, olyan képminőség-javító megoldások, mint a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) és a Detail Enhancement (felbontás növelés) segítik az éles és részletgazdag képek megjelenítését.

 

 

A karbantartási igény minimalizálása érdekében a készülékek hosszú élettartamú izzóval rendelkeznek, így a felhasználók akár 7 éven keresztül, minden nap élvezhetik a széles vásznú kép előnyeit. A projektorok telepítése egyszerűen és pontosan elvégezhető az új, motoros 2.1x-es optikai zoomot, a motoros fókuszt és ±96.3%-os függőleges, valamint ±47.1%-os vízszintes irányú lencsemozgatást kínáló optikával. A felhasználók könnyedén válthatnak a különböző képarányok között az egyes filmeknek megfelelően, hiszen az új vetítők 10 eltérő lencse beállítást képesek tárolni a memóriájukban.

 

A 4K felbontású, WirelessHD technológiával rendelkező EH- TW9300W készülékre egyszerűen küldhető tartalom okostelefonról, játékkonzolról, Blu-ray lejátszóról és egyéb eszközről. A 4K WiHD jeladónak köszönhetően a felhasználók Wi-Fi-n keresztül, kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben nézhetnek 4K felbontású tartalmakat.

 

Paul White, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A legteljesebb moziélményt szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek otthonaikban, ezért mutattuk be az EH-TW7300, EH-TW9300 and EH-TW9300W projektorokat. Az új modellekben megtalálhatók a legújabb technológiai megoldások, mint például a 4K felskálázás, az UHD Blu-ray és HDR támogatás, amelyek jelentősen hozzájárulnak a képminőség és a felhasználói élmény fokozásához. Emellett a készülékek használata egyszerű a motoros optikával és a képarányokhoz pozícionálható lencse memóriával.”

 

Az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W projektorok várhatóan 2016 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

 

Kulcsszavak: projektor házimozi Epson

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megállíthatatlan hálózatok: gigabites sebességek jönnek a vezetékes és a mobil technológiában egyaránt

Alig több mint két és fél évtizede, hogy az első internet-adatcsomag megérkezett Magyarországra, ma pedig a korszerű optikai hálózatokkal lefedett területeken már elérhető az akár 1.000 Mb/s-os sebességű vezetékes internet is. 

2017. október 15. 12:17

Így lehet amerikai ügyfeleket elérni egyetlen budapesti óriásplakáttal

A Netlife olyan óriásplakátot tett ki a Graphisoft Parknál, amelyen egy többlépcsős rejtvény volt látható. Több sem kellett az IT szakemberek kíváncsiságánál, és a fénykép máris vírusként terjedt az interneten, hogy ki tudja megoldani a feladványt? Érdekes módon a legelső megfejtő egy Egyesült Államokbeli fiatalember volt, aki a 9GAG-en találkozott a fejtörővel, és ezzel meghívást nyert a cég budapesti irodájába egy pókerpartira.

2017. október 11. 10:48

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

2017. október 4. 13:14

Idén is sokakhoz jutott el az Európai Mobilitási Hét üzenete

Közel 250 ezren vettek részt az Európai Mobilitási Hét családi hétvégéjén, az Andrássy úton. A több mint 200 csatlakozott önkormányzatból 169 Autómentes napot is rendezett.

2017. szeptember 24. 13:40

Kétszáznál is több hazai település csatlakozott az Európai Mobilitási Hét programjaihoz

2017-ben is meghaladta a kétszázat a közlekedési-környezetvédelmi szemléletformáló kampányhoz csatlakozó hazai önkormányzatok száma. Az Európai Mobilitási Hét idei, Közös út, közös jövő mottójához híven a környezettudatos közlekedésről szólnak a szeptember 16-22. között, országszerte megrendezett programok.

2017. szeptember 18. 15:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com