Az Epson új házimozi projektorai mostantól még teljesebb moziélményt kínálnak

Az egyszerű használatot segíti a lencsepozíció-memória és a motoros optika

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 3. 07:47

Az Epson legújabb projektorai a filmrajongóknak kedveznek, akik mostantól otthonaikban is kiemelkedő képminőséget élvezhetnek. A házimozi élményről az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W típusú készülékekbe épített 4K felskálázó technológia, az UHD Blu-ray, a HDR támogatás, a motoros optika, illetve a lencsepozíció- memória gondoskodik.

Az új HDR kompatibilis házimozi projektorok a legfrissebb képalkotó technológiát használják, hogy kiemelkedő részletességgel keltsék életre a filmeket. A vetítők a 4K felskálázó technológiának köszönhetően új szintre emelik a vetített kép textúráját és felbontását, legyen szó natív 4K felbontású, vagy digitálisan felskálázott Full HD 1080p tartalomról. A projektorok támogatják a legújabb technológiai megoldásokat, a széles dinamikatartományt (HDR) és a 4K UHD Blu-ray lemezeket, és részletgazdagabb képpel, ill. természetesebb és intenzívebb színekkel különleges vizuális élményt kínálnak a felhasználóknak. A készülékek széles színskálája pedig lehetővé teszi a teljes sRGB és DCI színtér megjelenítését.

 

Mindhárom projektor kimagasló felbontást, kristálytiszta képet, mély feketét és gazdag szürkeskálát biztosít az 1000000:1 (EH-TW9300W/EH-TW9300W) kontrasztaránynak és a 16 tagból álló optikának köszönhetően. A magas fehér és színes fénykibocsátással az Epson 3LCD technológia élénk színeket garantál 2300 (EH-TW7300) és 2500 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) lumen fényerővel. Továbbá, olyan képminőség-javító megoldások, mint a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) és a Detail Enhancement (felbontás növelés) segítik az éles és részletgazdag képek megjelenítését.

 

 

A karbantartási igény minimalizálása érdekében a készülékek hosszú élettartamú izzóval rendelkeznek, így a felhasználók akár 7 éven keresztül, minden nap élvezhetik a széles vásznú kép előnyeit. A projektorok telepítése egyszerűen és pontosan elvégezhető az új, motoros 2.1x-es optikai zoomot, a motoros fókuszt és ±96.3%-os függőleges, valamint ±47.1%-os vízszintes irányú lencsemozgatást kínáló optikával. A felhasználók könnyedén válthatnak a különböző képarányok között az egyes filmeknek megfelelően, hiszen az új vetítők 10 eltérő lencse beállítást képesek tárolni a memóriájukban.

 

A 4K felbontású, WirelessHD technológiával rendelkező EH- TW9300W készülékre egyszerűen küldhető tartalom okostelefonról, játékkonzolról, Blu-ray lejátszóról és egyéb eszközről. A 4K WiHD jeladónak köszönhetően a felhasználók Wi-Fi-n keresztül, kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben nézhetnek 4K felbontású tartalmakat.

 

Paul White, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A legteljesebb moziélményt szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek otthonaikban, ezért mutattuk be az EH-TW7300, EH-TW9300 and EH-TW9300W projektorokat. Az új modellekben megtalálhatók a legújabb technológiai megoldások, mint például a 4K felskálázás, az UHD Blu-ray és HDR támogatás, amelyek jelentősen hozzájárulnak a képminőség és a felhasználói élmény fokozásához. Emellett a készülékek használata egyszerű a motoros optikával és a képarányokhoz pozícionálható lencse memóriával.”

 

Az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W projektorok várhatóan 2016 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

 

Kulcsszavak: projektor házimozi Epson

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sopronba érkezik az Avenged Sevenfold és Steve Aoki is

Valentin napján – immár hagyományosan – újabb világsztárokkal lepte meg közönségét a Telekom VOLT Fesztivál. Először áll hazai színpadra az amerikai szupersztár csapat, az Avenged Sevenfold, tucatnyi tortával és egy várhatóan gigantikus show-val tér vissza Sopronba az elektronikus zenei élet egyik igazán ikonikus alakja, Steve Aoki, érkezik a The Kills és az X Ambassadors.

2018. február 14. 18:31

Hogyan ünnepli a magyar a Valentin-napot?

A Valentin-nap körüli felhajtás hazánkban is évről évre egyre nagyobb méreteket ölt. Felmerül tehát a kérdés, hogy van-e már létjogosultsága nálunk is a „szerelem ünnepének”? És ha igen, az miről szól a leginkább? Az érzelmeink kimutatásáról, a közös romantikus programokról, a felfűtött testiségről vagy inkább csak egy újabb kereskedői „találmány” a pénzünk elköltésére? – Ezt a témát járta körbe a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös kutatása, amely a Valentin-nap megítélése mellett az ünnephez fűződő szokásainkat is boncolgatta, nem mellőzve a szorosan ide köthető szexuális és párkapcsolati kérdéseket sem.

2018. február 14. 10:22

Új sorozat indul ma este a HBO-n

A producer, író Alan Ball - akinek nevéhez olyan alkotások köthetőek, mint az Amerikai szépség, a Banshee, a True Blood – Inni és élni hagyni, illetve a Sírhant művek című kultsorozat – visszatért az HBO-ra. 

2018. február 12. 14:57

Az idei InfoBál február 24-én nyitja meg kapuit

Negyedik alkalommal rendezik meg február 24-én az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvényét, az InfoBált. Az InterContinental Budapest szálloda báltermében este felhangzik a himnusz, és ezzel veszi kezdetét a szektor különleges társasági eseménye, ahol az innovatív iparág képviselői a konzervatív hagyományok szerinti formalitásokhoz igazodva farsangolnak.

2018. február 2. 08:02

"Utazás majomszokás!" animált matricagyűjtemény a Viberen

Az Utazómajom egyedülálló módon Viberre készített animált matricacsomaggal lepte meg a követőit. Az „Utazás majomszokás” néven publikált gyűjtemény részeként 25 egyedi hangulatkifejező kismajommal találkozhatunk!

2018. január 31. 09:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com