Kiberbiztonsági céget vett az NNG

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 6. 08:29

Többségi tulajdont szerzett az izraeli központú, az autók kibervédelmére specializálódott Arilou Information Security Technologies cégben az autóipari szoftverfejlesztő vállalat, az NNG. A lépés egybevág a budapesti székhelyű vállalat céljaival, hogy minél szélesebb körben tudja kiszolgálni autóipari partnereit.

Újabb külföldi cégvásárlással bővíti portfolióját a budapesti székhelyű autós szoftverfejlesztő vállalat, az NNG: az Arilou Information Security Technologies felvásárlásával teljes körű irányítási jogokat szerzett az izraeli cégben. 

 

Az elsősorban az internetre csatlakoztatott autók elleni szoftveres támadások kivédésére alkalmas megoldásokon dolgozó céget 2012-ben alapították. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy ezen a téren van mit tenni az autógyártóknak, hiszen megfelelő módszerekkel akár a teljes irányítás átvehető egy mozgásban lévő autó fölött.

 

 

„Ahogy az autóipar egyre nagyobb mértékben használ internet-alapú megoldásokat, úgy nő a nyomás az autógyártókon, hogy a rengeteg kihívásra melyet ez okoz, olyan választ tudjanak adni, mely nemcsak biztonságos, de felhasználóbarát is” – mondta el Giles Shrimpton, az NNG vezérigazgatója. „Az NNG célja, hogy mindebben az autógyártók partnere tudjon lenni. Az Arilou Technologies megvásárlása ezt a törekvésünket példázza.”

 

Az NNG már korábban is vett külföldi céget, két éve az Amerikai Egyesült Államokban működő nFuzion-t vásárolta meg, amely autóipari szoftverek fejlesztésével és prototipizálásával foglalkozik. 

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új raktárbázisba költözött a MediaMarkt

A MediaMarkt vásárlóinak száma a korábbi évek többszörösére növekedett. A fokozott igények teljesítése és a kiszolgálás minőségének további javítása érdekében a társaság új raktárbázis mellett döntött.

2019. szeptember 15. 10:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás