A Schneider Electric poliészter szekrényei állják a sarat

Az újgenerációs Thalassa termékcsalád fokozottabb igénybevétel mellett is képes megfelelő biztonságot nyújtani

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 13. 07:33

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bemutatta továbbfejlesztett Thalassa poliészterszekrény-családját, amely maximálisan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez és a legújabb piaci trendekhez, így ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak is. A Thalassa modellek emellett megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak és a folyamatosan fejlődő, változatos alkalmazásoknak is.

Praktikus, új szín

A termékcsalád megújult, RAL 7035 világosszürke színe nem csak esztétikus, de praktikus is. Az új árnyalattal a szekrények jobban illeszkednek a nemzetközi tendenciákhoz, továbbá a felületük minimalizálja a fényelnyelést, így alkalmazhatók erősen napsütötte, kültéri helyszíneken is. 

 

Nagyobb méretek és új alkalmazások

A poliészter szekrények újragondolásának eredményeként a darabok nagyobb méretekben is elérhetők. A hűtőegységgel is felszerelhető termékek telekommunikációs, elektronikai és frekvenciaváltós alkalmazásokhoz ajánlott mélysége 620 mm, amely a 19 colos rack megoldásokhoz optimalizált méret. A szekrények magasságát 2000 mm-re növelték, mely így elegendő belső teret biztosít, miközben két nyitható ajtajának köszönhetően a vezérlőrendszer könnyedén hozzáférhető. Ideális cement-, olaj-, gáz- és vegyipari alkalmazásokhoz.

 

 

Hőmérséklet-szabályzás

A nagy teljesítményű Thalassa vezérlőszekrényhez a megbízhatóság érdekében intelligens hőmérsékletszabályzó rendszerek érhetők el, melyek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak. A ClimaSys általános és kültéri megoldások például könnyedén integrálhatók a Thalassa szekrényekbe. A kompakt ventilátorok és szellőztetőrendszerek, hűtő- és fűtőegységek, hőcserélők (levegő-levegő és levegő-víz) kiegészülnek a vékonyított klímaegységekkel, az IP55 HD vasráccsal és a három verzióban kapható szellőztetőarchitektúrával (S-vonal, T-vonal, I-vonal). A kiválasztáshoz segítséget nyújt a ProClima kalkulációs szoftver, amely nagyban megkönnyíti a döntést a termikus menedzsmentet illetően.

 

Szélsőséges körülményekre tervezve

A Thalassa HD termékcsalád extrém időjárási körülmények között is hatékony teljesítményt nyújt, hiszen kifejezetten köz- és magánterületekre tervezték. A kis karbantartási igénynek és a külön rendelhető, feltörésbiztos záraknak köszönhetően rendkívül jól használhatóak telekommunikációs, ADSL vagy üvegszálas, valamint WIFI hálózatok kiépítéséhez. A szekrények kis súlya mellett az alumínium kábelelvezető, a szellőző alapzat, az emelő- és rögzítő megoldások, valamint az ütésállóság (IK10) teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá a telepítést, a használatot és a karbantartást. 

 

A bővíthető Thalassa szekrények Schneider Electric Green Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely megszerzéséhez szigorú fenntarthatósági előírásoknak kell eleget tenni. Ezen felül egyaránt megfelelnek az IEC, UL, és ISO szabványoknak (IEC 62208, UL 508A, C4H ISO 12944).

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09