A Schneider Electric poliészter szekrényei állják a sarat

Az újgenerációs Thalassa termékcsalád fokozottabb igénybevétel mellett is képes megfelelő biztonságot nyújtani

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 13. 07:33

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bemutatta továbbfejlesztett Thalassa poliészterszekrény-családját, amely maximálisan alkalmazkodik a megnövekedett igényekhez és a legújabb piaci trendekhez, így ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak is. A Thalassa modellek emellett megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak és a folyamatosan fejlődő, változatos alkalmazásoknak is.

Praktikus, új szín

A termékcsalád megújult, RAL 7035 világosszürke színe nem csak esztétikus, de praktikus is. Az új árnyalattal a szekrények jobban illeszkednek a nemzetközi tendenciákhoz, továbbá a felületük minimalizálja a fényelnyelést, így alkalmazhatók erősen napsütötte, kültéri helyszíneken is. 

 

Nagyobb méretek és új alkalmazások

A poliészter szekrények újragondolásának eredményeként a darabok nagyobb méretekben is elérhetők. A hűtőegységgel is felszerelhető termékek telekommunikációs, elektronikai és frekvenciaváltós alkalmazásokhoz ajánlott mélysége 620 mm, amely a 19 colos rack megoldásokhoz optimalizált méret. A szekrények magasságát 2000 mm-re növelték, mely így elegendő belső teret biztosít, miközben két nyitható ajtajának köszönhetően a vezérlőrendszer könnyedén hozzáférhető. Ideális cement-, olaj-, gáz- és vegyipari alkalmazásokhoz.

 

 

Hőmérséklet-szabályzás

A nagy teljesítményű Thalassa vezérlőszekrényhez a megbízhatóság érdekében intelligens hőmérsékletszabályzó rendszerek érhetők el, melyek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak. A ClimaSys általános és kültéri megoldások például könnyedén integrálhatók a Thalassa szekrényekbe. A kompakt ventilátorok és szellőztetőrendszerek, hűtő- és fűtőegységek, hőcserélők (levegő-levegő és levegő-víz) kiegészülnek a vékonyított klímaegységekkel, az IP55 HD vasráccsal és a három verzióban kapható szellőztetőarchitektúrával (S-vonal, T-vonal, I-vonal). A kiválasztáshoz segítséget nyújt a ProClima kalkulációs szoftver, amely nagyban megkönnyíti a döntést a termikus menedzsmentet illetően.

 

Szélsőséges körülményekre tervezve

A Thalassa HD termékcsalád extrém időjárási körülmények között is hatékony teljesítményt nyújt, hiszen kifejezetten köz- és magánterületekre tervezték. A kis karbantartási igénynek és a külön rendelhető, feltörésbiztos záraknak köszönhetően rendkívül jól használhatóak telekommunikációs, ADSL vagy üvegszálas, valamint WIFI hálózatok kiépítéséhez. A szekrények kis súlya mellett az alumínium kábelelvezető, a szellőző alapzat, az emelő- és rögzítő megoldások, valamint az ütésállóság (IK10) teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá a telepítést, a használatot és a karbantartást. 

 

A bővíthető Thalassa szekrények Schneider Electric Green Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely megszerzéséhez szigorú fenntarthatósági előírásoknak kell eleget tenni. Ezen felül egyaránt megfelelnek az IEC, UL, és ISO szabványoknak (IEC 62208, UL 508A, C4H ISO 12944).

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08