Új pozíció, új vezető a hazai SAP fejlesztőközpontnál

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 11. 15:54

Új, vezetői pozíciót hozott létre az SAP hazai fejlesztőközpontja, amelyre Magyar-Zimmerman Nicholast nevezte ki- adta hírül az SAP Hungary Kft. A működtetési igazgatói (COO) szerepet a fejlesztőközpontnál zajló jelentős bővítés indokolta.

Az új vezető feladata a több mint 700 fősre nőtt központ napi menedzselése mellett a leendő munkatársakat megszólító szakmai rendezvények, és más kezdeményezések összefogása, valamint az erős nemzetközi szerepvállalásból adódó projektek irányítása. A 2005-ben alapított fejlesztőközpont mára kiemelt fontosságú egységgé vált az SAP világában, az alapalkalmazások további fejlesztése mellett széleskörű munkát végez a szoftvervállalat növekedését jelentő innovatív megoldások, mint például felhőszolgáltatások fejlesztése és támogatása terén.

 

A működtetési vezetőt házon belül nevezte ki a szoftvercég. Magyar-Zimmerman Nicholas tíz éve áll az SAP szolgálatában Budapesten. Karrierjét a fejlesztési területén kezdte, majd projektvezetőként felelt az olyan innovatív, hatékonyságnövelő módszerek bevezetéséért, mint az ún. design thinking. Mostani kinevezése előtt az egyik fejlesztői csapat irányításáért felelt. A működtetési igazgató Markus Hilkennek, a fejlesztőközpont vezetőjének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

„Célom, hogy a magyar fejlesztőközpont teljes mértékben ki tudja használni a működési kíválóságból származó előnyöket, és tovább erősödjön a magyar egység jóhírneve” -mondta Magyar-Zimmerman Nicholas a kinevezése kapcsán.

 

Magyar-Zimmerman (36) a skót Heriot-Watt Egyetemen szerezte diplomáját. Angol anyanyelve mellett németül, franciául beszél. A szakember családos, szabadidejében emellett sportol, és magyar nyelvtudását tökéletesíti. 

 

Kulcsszavak: személyügy SAP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar cég innovációiért rajong a világ

Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary vezérigazgatója a nyolcadik Bizalom Gálán vehette át a legmagasabb üzleti kategória nagydíját, a Leader Of The Year trófeát a nagyvállalati kategóriában. A díjazott vezető nemcsak a cége szakmai sikereire és innovációira büszke, de arra is, hogy munkatársai is a szívükön viselik a vállalat működését és a fenntarthatósági törekvéseiket.

2023. március 26. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48