Készítsen kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 18. 10:51

A Nikon bemutatta a DX formátumú D3400 digitális tükörreflexes fényképezőgépet, amellyel minden eddiginél könnyebben lehet kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket készíteni. A D3400 a Nikon első belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépe, amely SnapBridge funkcióval rendelkezik, kiváló megoldást kínálva ezáltal mindenkinek, aki az egyszerű kattintgatáson túl is szeretné megismerni a fényképezés művészetét, és szeretné a munkáit menet közben megosztani másokkal.

A Nikon SnapBridge funkciója alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) technológiáva működik, melynek segítségével a fényképezőgép állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn egy okostelefonnal vagy táblagéppel. A D3400 felhasználói bárhonnan automatikusan szinkronizálhatják az épp elkészített fényképeket. Minden fénykép azonnal, külön beavatkozás nélkül a fényképezőgéppel összekapcsolt intelligens készülékre kerül, megosztásra készen. És ezek nem akármilyen fényképek lesznek! A fényképezőgép nagyméretű, 24,2 megapixeles, DX formátumú érzékelőjének, erőteljes EXPEED 4 processzorának és NIKKOR objektívjének köszönhetően páratlanul részletgazdag fényképek készülnek. Az alacsony megvilágítás mellett is lenyűgözően éles fotók és egyenletesen elmosódott hátterű portrék utolérhetetlen kreatív szabadságot biztosítanak. A fényképek mellett a Nikon híres D-videó alkalmazása mozifilm-hangulatú felvételek rögzítését is lehetővé teszi. A gyors NIKKOR objektív segítségével a kezdő videósok is kiváló felvételeket készíthetnek természetes fénnyel, miközben a téma csodálatosan kiemelkedik az elmosott háttér előtt.

 

 

Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A D3400 izgalmasan egészíti ki a Nikon sikeres D3000 sorozatát. A modell bizonyított csúcstechnológiát örökölt a Nikon magasabb rendű digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől, ugyanakkor megőrizte a belépő szintű fényképezőgépekre közismerten jellemző egyszerű használhatóságot. Emellett a SnapBridge által lehetővé tett állandó csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók ízelítőt kaphatnak az „igazi” fényképészetből, miközben kiaknázhatják az okostelefonokra jellemző csatlakoztathatóságot is.”

 

 

További fő tulajdonságok

  • A kisméretű digitális tükörreflexes fényképezőgép jól bírja: az energiatakarékos kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 1200 felvétel elkészítését is lehetővé teszi. 
  • Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítású helyzetekben: az ISO 100–25 600 egy lépéssel meghaladja a D3300 modell által kínált maximális ISO-beállítást.
  • Útmutató mód: a digitális tükörreflexes fotózás kezdői számára az Útmutató mód segítséget nyújt a fényképezőgép beállításához a lehető legszebb fényképek és videók készítése érdekében.
  • A Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép előnye a kiemelkedő sebesség, pontosság és kezelhetőség, melyet a borotvaéles automatikus élességállítási rendszernek és a nagy fényerejű optikai keresőnek köszönhet. 
  • D-videó: sima, részletgazdag teljes HD-videókat készíthet akár 50p/60p képkockasebességgel. 
  • Bővíthető rendszer: a gép kompatibilis a NIKKOR DX-formátumú objektívek teljes választékával és az egyszerűen használható Nikon vakukkal.
  • Készletek: a D3400 fényképezőgépváz változatos összeállításban, egy vagy két NIKKOR objektívvel vásárolható meg. A sokoldalú általános zoom minden hétköznapi igényt kielégít, míg az AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR objektívet távolabbi célpontokhoz javasoljuk. Az AF-P NIKKOR objektívet tartalmazó készletek kiváló megoldást kínálnak a videofelvételeket készítőknek, mivel ezek az objektívek gyorsan és csendesen fókuszálnak, sima felvételkészítést téve lehetővé gyakorlatilag hangtalanul.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás