Készítsen kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 18. 10:51

A Nikon bemutatta a DX formátumú D3400 digitális tükörreflexes fényképezőgépet, amellyel minden eddiginél könnyebben lehet kiváló minőségű, azonnal megosztható fényképeket készíteni. A D3400 a Nikon első belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépe, amely SnapBridge funkcióval rendelkezik, kiváló megoldást kínálva ezáltal mindenkinek, aki az egyszerű kattintgatáson túl is szeretné megismerni a fényképezés művészetét, és szeretné a munkáit menet közben megosztani másokkal.

A Nikon SnapBridge funkciója alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) technológiáva működik, melynek segítségével a fényképezőgép állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn egy okostelefonnal vagy táblagéppel. A D3400 felhasználói bárhonnan automatikusan szinkronizálhatják az épp elkészített fényképeket. Minden fénykép azonnal, külön beavatkozás nélkül a fényképezőgéppel összekapcsolt intelligens készülékre kerül, megosztásra készen. És ezek nem akármilyen fényképek lesznek! A fényképezőgép nagyméretű, 24,2 megapixeles, DX formátumú érzékelőjének, erőteljes EXPEED 4 processzorának és NIKKOR objektívjének köszönhetően páratlanul részletgazdag fényképek készülnek. Az alacsony megvilágítás mellett is lenyűgözően éles fotók és egyenletesen elmosódott hátterű portrék utolérhetetlen kreatív szabadságot biztosítanak. A fényképek mellett a Nikon híres D-videó alkalmazása mozifilm-hangulatú felvételek rögzítését is lehetővé teszi. A gyors NIKKOR objektív segítségével a kezdő videósok is kiváló felvételeket készíthetnek természetes fénnyel, miközben a téma csodálatosan kiemelkedik az elmosott háttér előtt.

 

 

Jordi Brinkman, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A D3400 izgalmasan egészíti ki a Nikon sikeres D3000 sorozatát. A modell bizonyított csúcstechnológiát örökölt a Nikon magasabb rendű digitális tükörreflexes fényképezőgépeitől, ugyanakkor megőrizte a belépő szintű fényképezőgépekre közismerten jellemző egyszerű használhatóságot. Emellett a SnapBridge által lehetővé tett állandó csatlakozásnak köszönhetően a felhasználók ízelítőt kaphatnak az „igazi” fényképészetből, miközben kiaknázhatják az okostelefonokra jellemző csatlakoztathatóságot is.”

 

 

További fő tulajdonságok

  • A kisméretű digitális tükörreflexes fényképezőgép jól bírja: az energiatakarékos kialakításnak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 1200 felvétel elkészítését is lehetővé teszi. 
  • Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítású helyzetekben: az ISO 100–25 600 egy lépéssel meghaladja a D3300 modell által kínált maximális ISO-beállítást.
  • Útmutató mód: a digitális tükörreflexes fotózás kezdői számára az Útmutató mód segítséget nyújt a fényképezőgép beállításához a lehető legszebb fényképek és videók készítése érdekében.
  • A Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép előnye a kiemelkedő sebesség, pontosság és kezelhetőség, melyet a borotvaéles automatikus élességállítási rendszernek és a nagy fényerejű optikai keresőnek köszönhet. 
  • D-videó: sima, részletgazdag teljes HD-videókat készíthet akár 50p/60p képkockasebességgel. 
  • Bővíthető rendszer: a gép kompatibilis a NIKKOR DX-formátumú objektívek teljes választékával és az egyszerűen használható Nikon vakukkal.
  • Készletek: a D3400 fényképezőgépváz változatos összeállításban, egy vagy két NIKKOR objektívvel vásárolható meg. A sokoldalú általános zoom minden hétköznapi igényt kielégít, míg az AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR objektívet távolabbi célpontokhoz javasoljuk. Az AF-P NIKKOR objektívet tartalmazó készletek kiváló megoldást kínálnak a videofelvételeket készítőknek, mivel ezek az objektívek gyorsan és csendesen fókuszálnak, sima felvételkészítést téve lehetővé gyakorlatilag hangtalanul.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08