Photokina 2016: amit a Nikon kínál

Az idei Photokina kiállításon a Nikon olyan termékeket mutat be, amelyek támogatják az alkotók munkásságát

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 23. 15:25

A Nikon ismét rivaldafénybe kerül a világ legrangosabb képalkotási rendezvényén, a kölni Photokina kiállításon. A látogatók elsőként hallhatják a vállalat izgalmas bejelentéseit, és a Koelnmesse területén, a 2.2-es csarnokban kézbe is vehetik a legújabb termékeket. A Nikonnak dolgozó világhírű fotósok előadások keretében osztják meg a közönséggel, hogy hogyan készítenek inspiráló tartalmat.

A nemrég bejelentett Nikon D3400 a nyilvánosság számára először lesz látható a Nikon standján. Nézze meg közelebbről ezt a belépő szintű DSLR fényképezőgépet, amely megkönnyíti a képmegosztást, és fedezze fel, hogy hogyan teszi problémamentessé a magas minőségű képek készítését. 

 

 

A Nikon-stand látogatói kipróbálhatják a legújabb profi DSLR-termékeket, köztük az FX formátumú Nikon D5 csúcskészüléket és kisebb testvérét, a Nikon D500 fényképezőgépet is. Merüljön el a 360°-os fényképezésben a Nikon KeyMission 360 készülékével, amely a 2016-os CES kiállításon debütált, és a Nikon standján lesz megtekinthető. A NIKKOR objektívek széles választékát és a COOLPIX kompakt fényképezőgépeket is kipróbálhatja.

 

 

A Nikon standjánál elismert fényképészek is megszólalnak, és megosztják a legújabb Nikon-felszereléssel történő fényképezéssel kapcsolatos tapasztalataikat. A National Geographic fényképésze, Ami Vitale elrepíti a közönséget az afrikai orrszarvúk és kínai pandák földjére, míg a Nikon európai nagykövete, Joel Marklund betekintést nyújt a világ legnagyobb sportrendezvényei, így a 2016-os riói olimpia és a Bajnokok Ligája döntőjének kulisszái mögé. Érezze a motocross és a szabadfutás adrenalin-löketét Marcel Lämmerhirt segítségével, és tanuljon a többi fényképésztől, akik izgalmas bepillantást nyújtanak világukba.  

 

 

 

Takami Tsuchida, a Nikon Europe elnöke a következőket mondta: „Örömmel tölt el minket, hogy világszerte támogathatunk fényképészeket izgalmas tartalmak készítésében, és inspiráló azt látni, hogy hogyan használják technológiánkat lenyűgöző alkotások készítésére. Minden eddiginél több tartalom születik, ezért a 2016-os Photokina rendezvényen kiállított termékek célja az, hogy a kreativitást, innovációt és minőségi kivitelezést segítsék elő.”

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás