Photokina 2016: amit a Nikon kínál

Az idei Photokina kiállításon a Nikon olyan termékeket mutat be, amelyek támogatják az alkotók munkásságát

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 23. 15:25

A Nikon ismét rivaldafénybe kerül a világ legrangosabb képalkotási rendezvényén, a kölni Photokina kiállításon. A látogatók elsőként hallhatják a vállalat izgalmas bejelentéseit, és a Koelnmesse területén, a 2.2-es csarnokban kézbe is vehetik a legújabb termékeket. A Nikonnak dolgozó világhírű fotósok előadások keretében osztják meg a közönséggel, hogy hogyan készítenek inspiráló tartalmat.

A nemrég bejelentett Nikon D3400 a nyilvánosság számára először lesz látható a Nikon standján. Nézze meg közelebbről ezt a belépő szintű DSLR fényképezőgépet, amely megkönnyíti a képmegosztást, és fedezze fel, hogy hogyan teszi problémamentessé a magas minőségű képek készítését. 

 

 

A Nikon-stand látogatói kipróbálhatják a legújabb profi DSLR-termékeket, köztük az FX formátumú Nikon D5 csúcskészüléket és kisebb testvérét, a Nikon D500 fényképezőgépet is. Merüljön el a 360°-os fényképezésben a Nikon KeyMission 360 készülékével, amely a 2016-os CES kiállításon debütált, és a Nikon standján lesz megtekinthető. A NIKKOR objektívek széles választékát és a COOLPIX kompakt fényképezőgépeket is kipróbálhatja.

 

 

A Nikon standjánál elismert fényképészek is megszólalnak, és megosztják a legújabb Nikon-felszereléssel történő fényképezéssel kapcsolatos tapasztalataikat. A National Geographic fényképésze, Ami Vitale elrepíti a közönséget az afrikai orrszarvúk és kínai pandák földjére, míg a Nikon európai nagykövete, Joel Marklund betekintést nyújt a világ legnagyobb sportrendezvényei, így a 2016-os riói olimpia és a Bajnokok Ligája döntőjének kulisszái mögé. Érezze a motocross és a szabadfutás adrenalin-löketét Marcel Lämmerhirt segítségével, és tanuljon a többi fényképésztől, akik izgalmas bepillantást nyújtanak világukba.  

 

 

 

Takami Tsuchida, a Nikon Europe elnöke a következőket mondta: „Örömmel tölt el minket, hogy világszerte támogathatunk fényképészeket izgalmas tartalmak készítésében, és inspiráló azt látni, hogy hogyan használják technológiánkat lenyűgöző alkotások készítésére. Minden eddiginél több tartalom születik, ezért a 2016-os Photokina rendezvényen kiállított termékek célja az, hogy a kreativitást, innovációt és minőségi kivitelezést segítsék elő.”

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08