Kaspersky Lab - VMware együttműködés

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 25. 08:00

Kiterjeszti együttműködését a Kaspersky Lab a VMware-rel annak érdekében, hogy továbbfejlessze a szoftveresen definiált adatközpontok biztonsági funkcióit. A Kaspersky Lab a VMware TAP Elite partnereként most csatlakozik a VMware NSX partner programhoz, hogy fokozza az üzletileg kritikus vállalati adatok védelmét.

A Kaspersky Security for Virtualization legújabb kiadása révén ez a kibővített együttműködés lehetővé teszi a közös ügyfelek számára, hogy a kor követelményeinek megfelelő virtualizált platformokat használjanak az üzletileg kritikus munkafolyamatokhoz egy olyan biztonsági megoldás támogatásával, amely könnyedén képes követni az infrastruktúra és a hálózati topológia összes változását, megvédve ezzel a teljes szervezetet és annak infrastruktúráját a külső és belső fenyegetésektől, valamint az ismert és ismeretlen sebezhetőségektől.

 

A Kaspersky Security for Virtualization továbbfejlesztett védelmi szintekkel egészíti ki a szoftveresen definiált adatközpontokat a VMware NSX platformmal való együttműködés révén, iparágvezető antimalware és hálózatvédelmi funkciókat valósítva meg a virtualizált környezetekben úgy, hogy csak minimális mértékben foglalja le az értékes rendszer erőforrásokat. Ennek köszönhetően a vállalatok kiemelkedő teljesítményt érhetnek el a teljes virtualizált infrastruktúrában, ami elengedhetetlenül fontos az üzleti folyamatok megbízható és hatékony működtetéséhez. 

 

A Kaspersky Security for Virtualization megoldást kifejezetten a virtualizált infrastruktúrákban való használatra fejlesztették ki. A VMware NSX platformmal való együttműködésnek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokkal növeli a szoftveresen definiált adatközpontok, valamint a hibrid felhők beépített védelmének a hatékonyságát:

  • Állandó vírusellenes védelem a virtuális gépekre telepített ügynök nélkül.
  • Fejlett behatolás elleni védelem (Advanced Intrusion Prevention, IPS) a virtualizált hálózatokban.
  • Integráció a biztonsági politikával és automatizált védelmi folyamatok.
  • A biztonsági szolgáltatások automatikus telepítése és méretezhetősége.
  • Az anti-malware és fájlvédelmi feladatok optimalizált ütemezése.

 

A Kaspersky Lab a vállalati biztonsági iparág vezető szereplője, amely a fejlett biztonsági megoldások megbízható portfólióját kínálja a vállalkozásoknak. A cég 2011 óta fejleszt a VMware termékeire specializálódott biztonsági megoldásokat a virtuális környezetekhez. A Kaspersky Security for Virtualization a VMware NSX platformmal való együttműködésen alapuló védelmi funkciói várhatóan 2016 negyedik negyedévében lesznek általánosan elérhetők. 

 

 

“Sok éve működünk együtt eredményesen a VMware-rel. A Kaspersky Lab képes fejlett biztonsági funkciókat megvalósítani a virtualizált vállalati környezetekben. A VMware NSX platformmal való interoperabilitás révén ügyfeleink magasabb szintre emelhetik szoftveresen definiált adatközpontjaik biztonságát, megvédve virtuális szervereiket, munkaállomásaikat és adatközpontjaikat a rosszindulatú programoktól, a hálózati támadásoktól és a nulladik napi fenyegetésektől úgy, hogy ez nem lesz negatív hatással a platform teljesítményére.” – nyilatkozta Vitaly Mzokov, a Kaspersky Lab Solution Business Lead Data Center & Virtualization Security részlegének munkatársa.

 

“A VMware egy erőteljes és érett biztonsági partner ökoszisztémára támaszkodik annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű védelmet biztosítsa az üzletileg kritikus alkalmazások és adatok számára. A Kaspersky Lab jól bevált anti-malware termékeket és biztonsági tudást nyújt az NSX platformhoz, melynek révén új szintre emelhető a szoftveresen definiált adatközpontok biztonsága.” – mondta Geoff Huang, a VMware termékmarketing igazgatója.

 

A VMware NSX biztonságautomatizálási képességei és a szoftveresen definiált adatok alkalmazásközpontú modellje lehetővé teszi a Kaspersky Security for Virtualization teljesen automatizált működtetését és méretezését. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ötödik a Samsung a Best Global Brands listáján

A Samsung 74,6 milliárd dolláros értékkel, az ötödik helyen szerepel az Interbrand száz céget bemutató Best Global Brands listáján. A vállalat a tavalyi, 2020-as eredményekhez képest 20 százalékos növekedést mutatott, így megerősítette pozícióját a világ legjobb 5 márkája között. 

2021. október 21. 20:15

Együttműködés a Mercedes-Benz, a Stellantis és a TotalEnergies között

A Stellantis, a TotalEnergies és a Mercedes-Benz megállapodást kötöttek arról, hogy a Mercedes-Benzt az Automotive Cells Company (ACC) új partnereként üdvözölhetik. A megállapodás célja, hogy megalkossák az elektromos autózás alappillérét jelentő, európai akkumulátort. A Mercedes-Benz belépése az ACC-be egyértelműen bizonyítja az iparág fejlődését. Emellett a belépést követően a partnerek vállalják, hogy 2030-ra legalább 120 GWh-ra növelik az ACC ipari kapacitását.

2021. október 21. 18:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20