Újabb Samsung AddWash mosógépek érkeznek

A Samsung kombinált mosó-szárítógép és keskeny modellekkel bővíti nagysikerű AddWash mosógép-termékcsaládját

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 25. 09:19

A Samsung Electronics két új AddWash modellcsaládot jelentett be, amelyekkel az IFA 2016 kiállításon találkozhat először a nagyközönség. Az új mosó-szárítógép és keskeny modellek bevezetését a tavalyi kiállításon bemutatott WW8500-as AddWash mosógép iránti rendkívül magas vásárlói igény előzte meg. Az új modellekkel a felhasználók az AddWash készülékek kivételes szolgáltatásait szélesebb termékskálán élvezhetik.

Az eredeti AddWash funkció átalakította a mosás addig elterjedt folyamatát, mert megoldást kínált arra a gyakran előforduló kellemetlenségre, hogy a mosás elindítása előtt sokan elfelejtenek minden egyes mosnivalót a gépbe helyezni – legyen szó akár egy ruhadarabról vagy éppen egy adagnyi öblítőről. A Samsung AddWash mosógépek megjelenésük óta rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, köztük számos, a globális média által odaítélt innovációs díjjal. Az AddWash mosógépek tulajdonosai ugyanolyan lelkesedést mutatnak, mint a díjak kiosztói: a Samsung által végzett kutatás szerint a felhasználók 92 százaléka kedveli azt a lehetőséget, hogy az AddWash ajtóval a mosási ciklus közben is hozzáadhatnak ruhákat, illetve tisztító- és öblítőszereket. A felhasználók 97 százaléka szerint a készülék nagyszerű mosási teljesítményt nyújt, és 98 százalékuk nagyon elégedett az AddWash mosógépével.

 

„Az AddWash nyújtotta megoldás továbbra is nagy hatással van az európai vásárlókra, és örömmel jelentjük be a forradalmi funkcióval ellátott készülékek egy szélesebb skáláját” – mondta el BS Seo, a Samsung Electronics vezérigazgató-helyettese. „A szolgáltatás egyedi és kényelmes segítséget nyújt a modern, elfoglalt családok számára, és az általunk kínált további iparágvezető mosógép-funkciókkal és újításokkal párosítva verhetetlen kombinációt alkot.”

 

AddWash mosó-szárítógép

Az új AddWash kombinált mosó-szárítógép két változatban lesz elérhető: WD6500K és WD5500K. A kiemelkedően hasznos AddWash megoldást mindkét modell esetében az Air Wash funkció egészíti ki, amely kizárólag felhevített levegőt használ a ruhák illatosításához és tisztításához. A ruhák így nincsenek kitéve a hagyományos mosás során fellépő megterhelésnek, és víz vagy mosószer használata nélkül frissíthetők fel. Az AddDoor ajtó a szárítási ciklus során is használható, ami nagy segítség olyan ruhadarabok esetén, amelyeknél csak vegytisztítást szabad használni; a családok így pénzt takaríthatnak meg, és visszafoghatják tisztítási kiadásaikat.

 

 

A WD6500K 9 kg-os kapacitással rendelkezik, valamit a Samsung széles körben elismert Ecobubble technológiáját is alkalmazza, mely alacsony hőmérséklet mellett is hatékony folteltávolítást tesz lehetővé. Ez a funkció megkönnyíti a folyamatot, melynek során a mosószer buborékokká válik, így gyorsabban hatol át az anyagokon, és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket – és közben még energiatakarékos és ruhakímélő is. A kombinált modell Super Speed funkciója további hasznos idővel rövidíti le a házimunkát. Ez a megoldás egyrészt nagysebességű vízsugarak használatával (Speed Spray) csökkenti le a mosási időt, másrészt a ruhaterhelés függvényében növeli a forgási sebességet, így felgyorsul a centrifugálás. Mindennek hála egy teljes mosás 59 perc alatt elvégezhető. A WD5500K 9 kg-os, 8 kg-os és 7 kg-os változatban is kapható, Ecobubble és Bubble Soak funkciókkal is felvértezve. 

 

AddWash Slim a modern városi életformához

A Slim termékcsaládba három sorozat tartozik: a WW6500K, a WW5500K és a WW4500K. Mindhárom az ágazatban elérhető legkeskenyebb kialakítást kapta a töltőkapacitás széles skálája mellett: 6 kg-os, 7 kg-os, 8 kg-os, illetve 9 kg-os változat is elérhető lesz. Mindegyik modell tökéletesen megfelel a modern városi életformának, ahol a beltéri helytakarékosság elsődleges fontosságú. Mindegyik készülékben helyet kapott az Ecobubble technológia és a Bubble Soak funkció is. Ez utóbbi egy extra fázissal bővíti a normál mosási ciklust, és a rendkívül szennyezett ruhákat aktív hab áztatja; így fellazulnak a foltok és szennyeződések, és sokkal hatékonyabbá válik a mosás későbbi része.

 

Az AddWash ajtó mellett ezek a modellek a Samsung digitális inverter motorját is tartalmazzák, amely garantálja a hosszú távú teljesítmény, a tartósság, a minimális működési zaj és a kiemelkedő energiatakarékosság kombinációját. A Samsung Smart Check automatikus funkciója pedig a problémák korai észlelésével és meghatározásával leegyszerűsíti a hibakeresést, és az okostelefonos alkalmazáson keresztül egyszerű hibaelhárítási tanácsokat is ad. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás