Újabb Samsung AddWash mosógépek érkeznek

A Samsung kombinált mosó-szárítógép és keskeny modellekkel bővíti nagysikerű AddWash mosógép-termékcsaládját

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 25. 09:19

A Samsung Electronics két új AddWash modellcsaládot jelentett be, amelyekkel az IFA 2016 kiállításon találkozhat először a nagyközönség. Az új mosó-szárítógép és keskeny modellek bevezetését a tavalyi kiállításon bemutatott WW8500-as AddWash mosógép iránti rendkívül magas vásárlói igény előzte meg. Az új modellekkel a felhasználók az AddWash készülékek kivételes szolgáltatásait szélesebb termékskálán élvezhetik.

Az eredeti AddWash funkció átalakította a mosás addig elterjedt folyamatát, mert megoldást kínált arra a gyakran előforduló kellemetlenségre, hogy a mosás elindítása előtt sokan elfelejtenek minden egyes mosnivalót a gépbe helyezni – legyen szó akár egy ruhadarabról vagy éppen egy adagnyi öblítőről. A Samsung AddWash mosógépek megjelenésük óta rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, köztük számos, a globális média által odaítélt innovációs díjjal. Az AddWash mosógépek tulajdonosai ugyanolyan lelkesedést mutatnak, mint a díjak kiosztói: a Samsung által végzett kutatás szerint a felhasználók 92 százaléka kedveli azt a lehetőséget, hogy az AddWash ajtóval a mosási ciklus közben is hozzáadhatnak ruhákat, illetve tisztító- és öblítőszereket. A felhasználók 97 százaléka szerint a készülék nagyszerű mosási teljesítményt nyújt, és 98 százalékuk nagyon elégedett az AddWash mosógépével.

 

„Az AddWash nyújtotta megoldás továbbra is nagy hatással van az európai vásárlókra, és örömmel jelentjük be a forradalmi funkcióval ellátott készülékek egy szélesebb skáláját” – mondta el BS Seo, a Samsung Electronics vezérigazgató-helyettese. „A szolgáltatás egyedi és kényelmes segítséget nyújt a modern, elfoglalt családok számára, és az általunk kínált további iparágvezető mosógép-funkciókkal és újításokkal párosítva verhetetlen kombinációt alkot.”

 

AddWash mosó-szárítógép

Az új AddWash kombinált mosó-szárítógép két változatban lesz elérhető: WD6500K és WD5500K. A kiemelkedően hasznos AddWash megoldást mindkét modell esetében az Air Wash funkció egészíti ki, amely kizárólag felhevített levegőt használ a ruhák illatosításához és tisztításához. A ruhák így nincsenek kitéve a hagyományos mosás során fellépő megterhelésnek, és víz vagy mosószer használata nélkül frissíthetők fel. Az AddDoor ajtó a szárítási ciklus során is használható, ami nagy segítség olyan ruhadarabok esetén, amelyeknél csak vegytisztítást szabad használni; a családok így pénzt takaríthatnak meg, és visszafoghatják tisztítási kiadásaikat.

 

 

A WD6500K 9 kg-os kapacitással rendelkezik, valamit a Samsung széles körben elismert Ecobubble technológiáját is alkalmazza, mely alacsony hőmérséklet mellett is hatékony folteltávolítást tesz lehetővé. Ez a funkció megkönnyíti a folyamatot, melynek során a mosószer buborékokká válik, így gyorsabban hatol át az anyagokon, és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket – és közben még energiatakarékos és ruhakímélő is. A kombinált modell Super Speed funkciója további hasznos idővel rövidíti le a házimunkát. Ez a megoldás egyrészt nagysebességű vízsugarak használatával (Speed Spray) csökkenti le a mosási időt, másrészt a ruhaterhelés függvényében növeli a forgási sebességet, így felgyorsul a centrifugálás. Mindennek hála egy teljes mosás 59 perc alatt elvégezhető. A WD5500K 9 kg-os, 8 kg-os és 7 kg-os változatban is kapható, Ecobubble és Bubble Soak funkciókkal is felvértezve. 

 

AddWash Slim a modern városi életformához

A Slim termékcsaládba három sorozat tartozik: a WW6500K, a WW5500K és a WW4500K. Mindhárom az ágazatban elérhető legkeskenyebb kialakítást kapta a töltőkapacitás széles skálája mellett: 6 kg-os, 7 kg-os, 8 kg-os, illetve 9 kg-os változat is elérhető lesz. Mindegyik modell tökéletesen megfelel a modern városi életformának, ahol a beltéri helytakarékosság elsődleges fontosságú. Mindegyik készülékben helyet kapott az Ecobubble technológia és a Bubble Soak funkció is. Ez utóbbi egy extra fázissal bővíti a normál mosási ciklust, és a rendkívül szennyezett ruhákat aktív hab áztatja; így fellazulnak a foltok és szennyeződések, és sokkal hatékonyabbá válik a mosás későbbi része.

 

Az AddWash ajtó mellett ezek a modellek a Samsung digitális inverter motorját is tartalmazzák, amely garantálja a hosszú távú teljesítmény, a tartósság, a minimális működési zaj és a kiemelkedő energiatakarékosság kombinációját. A Samsung Smart Check automatikus funkciója pedig a problémák korai észlelésével és meghatározásával leegyszerűsíti a hibakeresést, és az okostelefonos alkalmazáson keresztül egyszerű hibaelhárítási tanácsokat is ad. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48