Az LG teljes körű ruhaápolási megoldásokat vonultat fel a 2016-os IFA-n

Innovatív háztartási gépek, melyek a mosástól a szárításon át a fertőtlenítésig minden fogyasztói igényt lefednek

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 2. 11:05

Az LG Electronics (LG) a 2016-os IFA-n mutatja be a ruhaápolási technológia terén alkotott legfrissebb innovatív megoldásait. A bemutatott termékek között lesz egy teljesen új TWINWash mosógép, a hatékony és strapabíró Centum System mosógép, az LG SIG-NATURE mosó-szárítógép, valamint az LG Styler ruhafrissítő rendszer is.

Az LG 12 kg kapacitású, újragondolt TWINWash mosógépe esztétikai szempontból a LG SIGNATURE termékcsalád prémium mosógépéhez hasonlít. A felül elhelyezkedő tágasabb mosódob a szennyes ruha nagyobb részét kezeli, míg a készülék alsó részében lévő TWINWash Minit egy másik, kisebb mosásra állíthatjuk be. Az ergonomikus és elegáns készülék LED érintőkijelzőjét az üvegajtóba illesztették, melynek külső, fekete üvegborítása ellenáll az ujjlenyomatoknak és a rozsdásodásnak.

 

 

Akiknek fontos az energiahatékonyság és a strapabíró kialakítás, azoknak az LG Centrum System termékcsalád mosógépei, szárítógépei és mosó-szárítógépei jelentik a legjobb választást. A mosógép és a szárítógép is A+++ -60% illetve A+++ -10% energiatanúsítvánnyal rendelkezik. Az új, rázkódást és rezgést mérsékelő hangtompító rendszerrel a Centrum System mosógépzajszintje centrifugálás közben is csupán 67dB. A Centrum mosógépekben alacsony rezgésszámú Inverter Direct Drive motor dolgozik, melyhez az iparágban egyedülállóan hosszú, 20 éves garanciája jár.

 

Az LG SIGNATURE mosó-szárítógép az iparág legjobb inverteres hőpumpáját használja, így anélkül éri el az A-50% energiahatékonyságot, hogy az a tisztítás hatékonyságának rovására menne. A SmartThinQ Wi-Fi Control alkalmazáson keresztül pedig az LG SIGNATURE mosó-szárítógép képes mobilon értesíteni a felhasználót a mosás fázisairól.

 

 

A második generációs, LG TrueSteam technológiával ellátott LG Styler ruhafrissítő rendszer könnyedén eltünteti a gyűrődéseket és a kellemetlen szagokat, és friss illatú ruhákat hagy maga után. A Styler másik hasznos funkciója a Moving Hanger, amely a gőzölési szakaszban a ruhákat gyengéden rázogatva lazítja fel a további gyűrődéseket. A nadrágsimító funkció pedig olyanná varázsolja az alsóruházatot, mintha egyenesen a ruhatisztítóból érkezett volna.

 

„Azok a megoldások, melyeket idén az IFA-ra viszünk, új szintre emelik az otthoni ruhaápolást, a mosástól a szárításon át a fertőtlenítésig” — nyilatkozta Simon Jeon, az LG Home Appliance & Air Solution Company mosógép divíziójának senior alelnöke. „A bennük megmutatkozó innovatív szemlélet tette az LG-t vezető gyártóvá a háztartási eszközök globális piacán.”

 

Az IFA 2016 kiállításon az LG standjának (Hall 18, Messe Berlin) látogatói személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb ruhaápolási termékeit. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08