Megérkezett a HTC One A9s

Részletesen kidolgozott fém készülékház, praktikus ujjlenyomat-olvasó és lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon– mindez a HTC One család legújabb készülékében

Kütyü Magazin, 2016. szeptember 2. 09:54

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

A HTC One család rengeteg elismerésben részesült a kialakítás és a funkciók tekintetében, a HTC One A9s pedig tovább viszi ezt az örökséget. A valósággal ragyogó, kettős kialakítással befejezett készülékház egy 5”-es kijelzőt rejt, a gyémánt formát idéző gombok és bekapcsológomb pedig praktikus használatot biztosít. A telefon tervezésekor a szépség mellett a tartósság is alapkövetelmény volt, több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, és több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” - mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

Minden, egy érintésre

A HTC One A9s egy egyszerű érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD kijelző alatt található, és szinte minden szögből könnyedén felismeri az ujjlenyomatot. Az ujjlenyomatunk segítségével akár az olyan, védett alkalmazásokat is elindíthatjuk, mint a HTC Boost+, ami hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

Kezedben az irányítás

A HTC Boost+ segítségével folyamatosan karbantarthatod telefonod, mivel a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás simább, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, mivel nincsenek felesleges, a háttérben futó alkalmazások. Másrészt a Boost+ az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azon alkalmazásokra, melyeket már egy ideje nem használtunk. 

Életre keltett emlékek

Egy okostelefon kapcsán manapság az egyik legfontosabb dolog a kamera minősége. Ez rögzíti az élményeket, a legkülönlegesebb pillanatokat, melyeket évek múlva is szeretnénk visszanézni. A HTC One A9s lenyűgöző, 13MP-es hátlapi kamerája autofókusszal éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzornak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem kell lemondanunk a jó fotókról, a RAW-ban mentett képek esetében pedig sokkal több lehetőségünk marad a képek szerkesztésére az utómunka fázisában.

Az 5MP-es előlapi kamera a kiváló szelfikről gondoskodik, a hangvezérlésre készülő szelfihez például nem kell külön gombot megnyomnunk, az Auto szelfit pedig akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

A különleges felvételek nagy tárhelyet kívánnak, ebben segít a HTC One A9s esetében elérhető korlátlan és díjmentes Google Photos  tárhely. Minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe, és könnyen kereshetünk köztünk arc, helyszín, tárgyak, téma vagy kulcsszavak segítségével.

A HTC One A9s 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon. További információ: www.htc.com/hu.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás