Megérkezett a HTC One A9s

Részletesen kidolgozott fém készülékház, praktikus ujjlenyomat-olvasó és lenyűgöző kamera az elő- és a hátlapon– mindez a HTC One család legújabb készülékében

Kütyü Magazin, 2016. szeptember 2. 09:54

A HTC Corporation bejelentette új készülékét, amely a díjnyertes HTC One család legfiatalabb tagja. A HTC One A9s-t a gyártóra jellemző precíz kialakítás, és számos, a használatot könnyítő funkció jellemez.

A HTC One család rengeteg elismerésben részesült a kialakítás és a funkciók tekintetében, a HTC One A9s pedig tovább viszi ezt az örökséget. A valósággal ragyogó, kettős kialakítással befejezett készülékház egy 5”-es kijelzőt rejt, a gyémánt formát idéző gombok és bekapcsológomb pedig praktikus használatot biztosít. A telefon tervezésekor a szépség mellett a tartósság is alapkövetelmény volt, több mint 100 alkalommal tesztelték leejtés és karcolódás ellen, és több 100 órányi extrém időjárási körülménynek is kitették, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

„A HTC One A9s-sel olyan telefont szerettünk volna alkotni, ami az aprólékosan kidolgozott fém készülékház szépségét és előnyeit szélesebb kör számára is elérhetővé teszi.” - mondta el Chialin Chang, a HTC Smartphone and Connected devices területének elnöke. “ A HTC One A9s-ben megtalálható a kifinomultság és a megbízhatóság, a gyönyörű kialakítás és az erőteljes, gyors működés.”

Minden, egy érintésre

A HTC One A9s egy egyszerű érintéssel védi a telefonon tárolt adatokat. A gyors ujjlenyomat-olvasó közvetlenül a HD kijelző alatt található, és szinte minden szögből könnyedén felismeri az ujjlenyomatot. Az ujjlenyomatunk segítségével akár az olyan, védett alkalmazásokat is elindíthatjuk, mint a HTC Boost+, ami hozzájárul a telefon biztonságos és hatékony működéséhez.

Kezedben az irányítás

A HTC Boost+ segítségével folyamatosan karbantarthatod telefonod, mivel a szükséges erőforrásokat dinamikusan rendeli a feladatok elvégzéséhez, így az alkalmazások közötti váltás simább, az akkumulátort pedig kevésbé terheli, mivel nincsenek felesleges, a háttérben futó alkalmazások. Másrészt a Boost+ az ideiglenesen tárolt fájlokat is átnézi, törli, és emlékeztet azon alkalmazásokra, melyeket már egy ideje nem használtunk. 

Életre keltett emlékek

Egy okostelefon kapcsán manapság az egyik legfontosabb dolog a kamera minősége. Ez rögzíti az élményeket, a legkülönlegesebb pillanatokat, melyeket évek múlva is szeretnénk visszanézni. A HTC One A9s lenyűgöző, 13MP-es hátlapi kamerája autofókusszal éles, tiszta képeket készít. A BSI szenzornak köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem kell lemondanunk a jó fotókról, a RAW-ban mentett képek esetében pedig sokkal több lehetőségünk marad a képek szerkesztésére az utómunka fázisában.

Az 5MP-es előlapi kamera a kiváló szelfikről gondoskodik, a hangvezérlésre készülő szelfihez például nem kell külön gombot megnyomnunk, az Auto szelfit pedig akár a mosolyunkkal is elkészíthetjük. Az Instant retussal a fotó elkészülése előtt is megnézhetjük, hogyan festünk az effektet használva.

A különleges felvételek nagy tárhelyet kívánnak, ebben segít a HTC One A9s esetében elérhető korlátlan és díjmentes Google Photos  tárhely. Minden fotót és videót automatikusan menthetünk a felhőbe, és könnyen kereshetünk köztünk arc, helyszín, tárgyak, téma vagy kulcsszavak segítségével.

A HTC One A9s 2016 utolsó negyedévében lesz elérhető Magyarországon. További információ: www.htc.com/hu.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fatal Drop: már több mint 50 DJ mondja, hogy ne told túl

Hogy miért szakadnak meg nyár óta hirtelen a mixek? A közelmúltban útjára indított Fatal Drop kezdeményezés egyre hangosabb. A DJ-k a túltolás veszélyeire hívják fel a figyelmet, kiállva a biztonságos bulizás és amellett, hogy a zene alap, hogy szól. Mindig.

2018. október 18. 08:31

Az Axis kamerája örökítette meg a Föld egyik legritkább állatának születését Nyíregyházán

Egyedülálló zoológiai esemény részese lehetett szeptember végén az Axis Magyarországon, amikor a Nyíregyházi Állatpark indiai orrszarvúja egészséges borjúnak adott életet. A nemzetközi szenzációnak számító pillanatokat az Axis kamerájával sikerült megörökíteni, de a svéd gyártó rendszere a fokozottan védett, és a Föld egyik legritkább állatfajának számító indiai orrszarvú tudományos megfigyelésében, gondozásban is nagy segítséget jelent az állatpark munkatársai számára.

2018. október 15. 11:05

Látás- és hallássérültek sakkja a Világsakkfesztiválon

„Te is meglépheted!" FODISZ program a Global ChessFestival/Világsakkfesztivál rendezvényen - ahol bárki megismerheti, miben más a látás- és hallássérültek sakkja.

2018. október 12. 08:38

Kockázatelemzőkkel és informatikusokkal sakkozott az olimpiai női sakkválogatott

Az olimpiai 5. helyezett női sakkválogatott a világ egyik legjelentősebb bankjának budapesti kollégáival sakkozott: a válogatott végül győzelmet aratott, de a Morgan Stanley sakkcsapta sem maradt szégyenben, a végeredmény így 49,5:30,5 lett az adománygyűjtő rendezvényen. Az esemény célja egyebek mellett az volt, hogy felhívják a fiatalok figyelmét arra, miért érdemes a STEM (science, technology, engineering, mathematics – azaz természettudományos, technológiai, mérnöki és matematikai) tudományágakat választani a továbbtanuláshoz.

2018. október 11. 16:25

Magyar versenyzőre is szavazhatunk a berlini fényfesztiválon

A fényművészek különleges videotechnológiával alakítják át a berlini látványosságokat művészi alkotásokká. Az október 5. és 14. között megrendezésre kerülő, nemzetközileg is elismert esemény ismét több milliós, a világ minden részéről származó közönséget kápráztat el. A versenyen Magyarországot – egy nemzetközi szavazás eredményeként – a Kiégő Izzók (Glowing Bulbs) elnevezésű csapat képviseli. 

2018. október 11. 13:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com