Európai fogyasztóknak tervezett konyhai berendezések a Samsungtól

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 5. 15:59

A Samsung Electronics három új beépített berendezéscsalád, a Contemporary Line, a Black Line és az eredeti Chef Collection termékcsalád érkezését jelentette be, amelyek mindegyikét az európai fogyasztók ízlésére szabva terveztek meg. A termékcsaládok új modelljeiben a funkcionalitás és a dizájnos külső egyaránt hangsúlyos, elmosva ezzel a határt bútor és konyhai berendezés között.

A Contemporary Line a Samsung legújabb beépített termékcsaládja, amelyben számos, a Samsung által kifejlesztett és a fogyasztók által kedvelt konyhai technológia és innováció is helyet kapott. Az új, teljesen beépíthető hűtőszekrény várhatóan ugyanolyan sikeres lesz, mint a Samsung szabadon álló (nem beépített) típusai, amelyek jelenleg vezető helyet foglalnak el az európai hűtőszekrénypiacon. 

 

 

A Contemporary Line új, teljesen beépíthető hűtőszekrénye átgondolt és rugalmasan variálható belső rekeszeket tartalmaz, működésében pedig olyan innovatív technológiákat vonultat fel, mint például a No Frost, a Twin Cooling Plus és a Cool Select Zone Plus. A No Frost funkció meggátolja a hűtőszekrény eljegesedését, ami régi probléma a beépített hűtőszekrényeknél. Ilyenkor az étel íze megváltozhat, elszaporodhatnak a baktériumok és akár a hűtő működése is kárt szenvedhet. A Cool Select Zone Plus funkcióval a felhasználó -23℃ és 2℃ közé állíthatja a fagyasztó hőmérsékletét, így meghatározhatja, hogy beépített hűtőszekrényében milyen hidegen kívánja tartani az élelmiszert. A Contemporary Line termékcsalád hűtőszekrénye vezeték nélkül is vezérelhető a Samsung új kiegészítő eszközével, így a felhasználók távolról is megtekinthetik vagy módosíthatják a beállításokat. 

 

A Black Line termékcsalád európai bevezetésére az év második felében kerül sor, a hozzá tartozó hűtőszekrényt pedig a következő év elején kezdik forgalmazni. Egy merész lépéssel szokatlan színre festették a Samsung új beépíthető termékcsaládját, ami jól mutatja a divat változását: a konyha csupán főzésre és étkezésre szolgáló helyiség helyett egyre inkább az otthonok központi életterévé alakul. A félig matt, fekete fényezés elnyeli a környező fényt, modern és időtálló megjelenést kölcsönözve a termékeknek. A Black Line termékcsalád hűtőszekrényt, sütőt, kompakt sütőt, indukciós főzőlapot, páraelszívót és mosogatógépet tartalmaz. 

 

 

A Chef Collection prémium termékcsalád, amely Kitchen Fit kialakítású hűtőszekrényt, beépített sütőt, kompakt sütőt, melegítőfiókot, indukciós főzőlapot, páraelszívót és mosogatógépet foglal magában. A tervezés során a Samsung az exkluzív Séfek Klubjába tartozó Michelin-csillagos szakácsok munkahelyeiből merített ötleteket. A rendkívüli formatervek és innovatív funkciók maximalizálják a főzési és étkezési élményt. A hűtőszekrény a Samsung által kifejlesztett Twin Cooling vagy Triple Cooling technológiát alkalmazza, amely a fagyasztót és a normál hűtőteret a két illetve három külön elpárologtató segítségével külön hűti, így minden egyes rekeszben optimális marad a hőmérséklet és a páratartalom. 

 

„A beépített berendezésekben nagy lehetőségek rejlenek: szeretnénk az európai fogyasztói igényeknek megfelelő termékeket alkotni. Jelentős befektetésekkel biztosítjuk, hogy átgondolt, kifejezetten innovatív termékcsaládok szülessenek” – mondta Suh Byung-Sam, a Samsung Digitális berendezések üzletágának vezetője. – „Továbbra is olyan termékeket vezetünk be az európai piacra, amelyek páratlan technológiai megoldásaikkal és kiváló funkcióikkal egyedülálló módon képesek megfelelni a fogyasztók igényeinek, elvárásainak.”

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50