Dugómentes ősz okosnavigációval

Extra kijelzővel és praktikus funkciókkal érkeznek a Mio újdonságok

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 7. 07:08

Az ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg az autósok mindennapjait és teszi még biztonságosabbá a vezetést.

Mi az a három szó, ami a szeptemberről azonnal eszünkbe jut? Ha a bosszantó dugó köztük van, érdemes elgondolkodnunk egy okosnavigáció beszerezésén. A Mio újgenerációs autós eszközei folyamatosan frissülő információkkal, smart funkciókkal és extra nagy kijelzővel segítenek, hogy minél gyorsabban és biztonságosabban juthassunk el úti célunkhoz. 

 

 

A beépített intelligens funkcióknak köszönhetően az új Mio Spirit navigációkkal mindig a legjobb időt futhatjuk. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM és 8670 LM Truck az IQ Routes technológia tudásbázisát használja: a rendszer az átlagsebesség adatait figyeli, majd több millió felhasználó által beküldött információ alapján elemzi az összes lehetséges útvonalat. Ezek közül a lehető leggyorsabb utat választja ki, így nemcsak időt, de költséget is spórolunk, a felhasznált üzemanyag jelentős csökkentésével. 

 

A továbbfejlesztett LearnMe Pro funkció is segít egyszerűsíteni: ellenőrzi és megtanulja használója vezetési stílusát és ez alapján személyre szabott útvonalakat ajánl fel. A parkolóasszisztens ideje a célegyenesben jön el: automatikusan megjeleníti az úti cél 1 km-es körzetében lévő parkolóhelyeket. Az újbóli elindulást a Találd meg az autóm funkció teszi gördülékenyebbé. 

 

 

Beépített biztonság

A Mio Spirit új sorozatának nagy, 6,2”-es kijelzőin minden apró részlet tisztán kivehető, így a sofőr biztonságosan, egyetlen gyors szempillantással felmérheti az aktuális helyzetet. A 3D-s kereszteződés nézet előre megmutatja, milyen a közeledő csomópont, a sávmutató funkció pedig arról gondoskodik, hogy soha ne tévesszünk el lekanyarodást vagy kijáratot. Az autós biztonságát szolgálja a beépített sebességmérő kamera is, amely mindig friss információkkal figyelmeztet, hol vezessünk különösen óvatosan. 

 

Csak azért fizetünk, amire valóban szükség van

Az újgenerációs Mio Spirit készülekek az európai országok előre feltöltött térképeivel érkeznek. Mindhárom Mio Spirit eszköz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítésekkel jár, akár évente négy alkalommal. Ezzel egyrészt a pénztárcánkat kíméljük, hiszen a készülék árával együtt már a jövő térképeit is kifizetjük. Másrészt bármikor is vágunk útnak, nem kell aggódnunk az úthálózat változásai miatt, hiszen lehetőségünk van térképbérlésre is 3, 7 vagy 30 napos időtartamra. Így a térkép árának csak a töredékét fizetjük ki, és csak azt vesszük meg, amire valóban szükség van. A korábbi modellekhez képest a Mio Spirit 8500 LM, 8670 LM, és a Spirit 8670 LM Truck kivitele is korszerűbb: nemcsak a design újult meg, de a kijelzők mérete is nagyobb lett (6.2”) és jobb a képernyő-felbontás is (800 x 480 pixel). 

 

 

Kamionra hangolva

A nagyméretű gépjárművek, lakókocsik vagy kamionok számára kifejlesztett Mio Spirit 8670 LM Truck egyénileg beállított adatok – pl. a jármű méretei, tömege, terhelése és típusa –alapján tervezi az útvonalakat. Az új navigáció nagy segítséget jelent hidaknál, alagutaknál vagy a behajtási korlátozással ellátott utaknál, sőt segítségével kivédhetőek az éles hajtűkanyarok veszélyei is.

 

A Mio Spirit 8500 LM 54 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM 64 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM Truck pedig 69 990 Ft-os áron vásárolható meg több elektronikai nagyáruházban és webáruházban (Bestbyte, Euronics, EMAG.hu, IPON.hu, MALL.hu, Mediamarkt). 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az idei évben a hatalmas esők után érkező hirtelen erőteljes felmelegedés rendkívül kedvezően hatott a szúnyoglárvák fejlődésére. Esős időben nem lehet alkalmazni a településeken bevett szúnyoggyérítési módszereket. A szúnyoginvázió nem csak a vízparti településeket érinti, és sajnos nem csupán néhány kellemetlenül égő csípés a hozománya a szárnyas rovarnak.

2019. július 15. 13:50

Idén is várja az önkénteseket a Sziget

A Sziget fesztiválra idén is várják a lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szeretnének egy világszínvonalú esemény kulisszái mögé látni, megismerni az ott folyó munkát és ezzel tapasztalatot szerezni.

2019. július 15. 12:16

Music FM a Lupán

Újra éled az idén év elején megszűnt Music Fm, ha nem is az éterben, de a rádió egykori DJ-i Budapest tengerpartjának legújabb helyszínén, a Takarék Beachen hétvégente pakolják majd a lemezeket. Július 12-én indul a sorozat.

2019. július 11. 11:40

Rekord látogatószám volt a Soundon

Rekord látogatószámmal zárt Európa legmenőbb vízparti fesztiválja. A Balaton Soundon 172 ezren voltak és a szombati napon ki kellett tenni a „megtelt” táblát is.

2019. július 10. 08:59

Forog a TOXIKOMA

A héten indul Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló mozifilm, a Toxikoma forgatása. Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barna alakítja, a film producerei Illés Gabriella és Herendi Gábor lesznek. A mozit Herendi Gábor rendezi, és az alkotók közt van executive producerként Szabó Győző is. A film „a drogos alfahím és az Istent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról” szól.

2019. július 5. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05
online sportfogadás