Dugómentes ősz okosnavigációval

Extra kijelzővel és praktikus funkciókkal érkeznek a Mio újdonságok

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 7. 07:08

Az ősz nemcsak iskolába siető diákokat és monoton esőzéseket hoz, hanem végeláthatatlan dugókat is. Egy mindentudó autós kütyü hatékony társként segíthet bennünket abban, hogy még gyorsabban eljuthassunk úti célunkhoz. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM, valamint 8670 LM Truck számtalan adattal és hasznos funkcióval könnyíti meg az autósok mindennapjait és teszi még biztonságosabbá a vezetést.

Mi az a három szó, ami a szeptemberről azonnal eszünkbe jut? Ha a bosszantó dugó köztük van, érdemes elgondolkodnunk egy okosnavigáció beszerezésén. A Mio újgenerációs autós eszközei folyamatosan frissülő információkkal, smart funkciókkal és extra nagy kijelzővel segítenek, hogy minél gyorsabban és biztonságosabban juthassunk el úti célunkhoz. 

 

 

A beépített intelligens funkcióknak köszönhetően az új Mio Spirit navigációkkal mindig a legjobb időt futhatjuk. A Mio Spirit 8500 LM és 8670 LM és 8670 LM Truck az IQ Routes technológia tudásbázisát használja: a rendszer az átlagsebesség adatait figyeli, majd több millió felhasználó által beküldött információ alapján elemzi az összes lehetséges útvonalat. Ezek közül a lehető leggyorsabb utat választja ki, így nemcsak időt, de költséget is spórolunk, a felhasznált üzemanyag jelentős csökkentésével. 

 

A továbbfejlesztett LearnMe Pro funkció is segít egyszerűsíteni: ellenőrzi és megtanulja használója vezetési stílusát és ez alapján személyre szabott útvonalakat ajánl fel. A parkolóasszisztens ideje a célegyenesben jön el: automatikusan megjeleníti az úti cél 1 km-es körzetében lévő parkolóhelyeket. Az újbóli elindulást a Találd meg az autóm funkció teszi gördülékenyebbé. 

 

 

Beépített biztonság

A Mio Spirit új sorozatának nagy, 6,2”-es kijelzőin minden apró részlet tisztán kivehető, így a sofőr biztonságosan, egyetlen gyors szempillantással felmérheti az aktuális helyzetet. A 3D-s kereszteződés nézet előre megmutatja, milyen a közeledő csomópont, a sávmutató funkció pedig arról gondoskodik, hogy soha ne tévesszünk el lekanyarodást vagy kijáratot. Az autós biztonságát szolgálja a beépített sebességmérő kamera is, amely mindig friss információkkal figyelmeztet, hol vezessünk különösen óvatosan. 

 

Csak azért fizetünk, amire valóban szükség van

Az újgenerációs Mio Spirit készülekek az európai országok előre feltöltött térképeivel érkeznek. Mindhárom Mio Spirit eszköz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítésekkel jár, akár évente négy alkalommal. Ezzel egyrészt a pénztárcánkat kíméljük, hiszen a készülék árával együtt már a jövő térképeit is kifizetjük. Másrészt bármikor is vágunk útnak, nem kell aggódnunk az úthálózat változásai miatt, hiszen lehetőségünk van térképbérlésre is 3, 7 vagy 30 napos időtartamra. Így a térkép árának csak a töredékét fizetjük ki, és csak azt vesszük meg, amire valóban szükség van. A korábbi modellekhez képest a Mio Spirit 8500 LM, 8670 LM, és a Spirit 8670 LM Truck kivitele is korszerűbb: nemcsak a design újult meg, de a kijelzők mérete is nagyobb lett (6.2”) és jobb a képernyő-felbontás is (800 x 480 pixel). 

 

 

Kamionra hangolva

A nagyméretű gépjárművek, lakókocsik vagy kamionok számára kifejlesztett Mio Spirit 8670 LM Truck egyénileg beállított adatok – pl. a jármű méretei, tömege, terhelése és típusa –alapján tervezi az útvonalakat. Az új navigáció nagy segítséget jelent hidaknál, alagutaknál vagy a behajtási korlátozással ellátott utaknál, sőt segítségével kivédhetőek az éles hajtűkanyarok veszélyei is.

 

A Mio Spirit 8500 LM 54 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM 64 990 Ft, a Mio Spirit 8670 LM Truck pedig 69 990 Ft-os áron vásárolható meg több elektronikai nagyáruházban és webáruházban (Bestbyte, Euronics, EMAG.hu, IPON.hu, MALL.hu, Mediamarkt). 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás