A Xerox olyan nyomtatókat alkotott, amiket bárki képes kezelni

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 14. 09:33

Megszakadt online kapcsolat, lassú nyomtatási sebesség, gyenge nyomatminőség és még számtalan más váratlan esemény zavarhatja, illetve akaszthatja meg órákra a napi munkát az irodában amiatt, hogy a dolgozók nem tudják azonnal orvosolni a fellépő gondot és kénytelenek szakértőt hívni. 

Ezeket tapasztalva és az irodai munkatársak segítségére sietve a Xerox kifejlesztette a legújabb készülékeit, amelyeket azok is játszva kezelnek, akik idegenkednek a technológiától.

 

A most bemutatkozó Xerox WorkCentre 3335/3345 multifunkciós nyomtatókat (MFP), illetve a Xerox Phaser 3330 fekete-fehér nyomtatót egyaránt az egyszerűség és a könnyed felhasználás jegyében alkották meg a fejlesztők.

 

„El lehet felejteni a többszörös almenüket, a folyamatos klikkeléseket a nyomtató kijelzőjén. Kilencven százalékban olyan alapfunkciókat helyeztünk el a berendezések képernyőjén, amelyek kattintás után máris a következő feladatra viszik tovább a felhasználót.” – fejtette ki Tracey Koziol, a Xerox Iroda és Megoldások Csoportjának alelnöke.

 

Ennek megfelelőn a nyomtatókat könnyen lehet csatlakoztatni a mobil eszközökhöz, és egyúttal egyszerű elvégezni velük az ehhez szükséges beállításokat. Emellett a Xerox új gépei rendelkeznek beépített Wi-Fi kapcsolattal és NFC (Near Field Communications) funkcióval, amelynek köszönhetően a mobil munkavállalók könnyedén teremthetnek összekötetést az okostelefonjuk, vagy tabletjük és az irodai nyomtatók közt, hogy bárhonnan elküldhessék a készülékekre a nyomtatni kívánt dokumentumaikat. A most bemutatott berendezéseket felruházták olyan időtakarékos funkciókkal is, mint a Wi-Fi telepítő varázsló, a tárolt címjegyzék, amelyek hozzájárulnak a megfelelő online kapcsolat megteremtéshez, és a dokumentumok gyorsabb eljutatásához a megfelelő helyekre.  

 

 

A Xerox WorkCentre 3335/3345 MFP-k és a Xerox Phaser 3330 az alábbi, a termelékenységet fokozó technológiákkal, funkciókkal járulnak hozzá a hatékony irodai munkához:

  •  Lendületes feladat feldolgozás és gyors, 33/40 lap/perc nyomtatási sebesség,
  • A továbbfejlesztett képminőség (1200x1200 dpi) a részletgazdag, éles, jól olvasható szövegeket tartalmazó nyomatok érdekében,
  • Opcionálisan választható a második papíradagoló, amely lehetővé teszi további 550 oldal megszakítás nélküli nyomtatását,
  • A legújabb biztonsági megoldások használata, amelyek nem engedik, hogy a bizalmas információkat tartalmazó dokumentumok illetéktelenek kezébe kerüljenek,
  • Az azonnali e-mailbe szkennelés, illetve a felhőből, vagy egy USB memóriakulcsról való nyomtatási lehetőség,
  • Nagyméretű színes érintőképernyős kijelző használata, amelyen a dolgozók könnyen navigálhatnak a készülék összes funkciója között,
  • Apple AirPrint, Google Cloud Print és az Androidra, illetve Mopriára fejlesztett Xerox Print Service Plug-in alkalmazások elérhetősége, amelyek a beállításaik révén ahhoz járulnak hozzá, hogy a felhasználók bármilyen márkájú nyomtatón kinyomtassák a mobilról arra átküldött dokumentumokat. Továbbá bármilyen más eszközön tárolt e-mailek, fotók, vagy más file-ok is kinyomtathatóak ezeknek az applikációknak a segítségével,
  • A készülékek havi terhelhetőség elérheti akár a 80.000-es darabszámot is.

 

A WorkCentre 3335/3345 és a Xerox Phaser 3330 mostantól világszerte elérhető, és megrendelhető. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás