Felpezsdíti az 55 milliárd dollár értékű A3-as nyomtatópiacot a HP

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 12:38

Bővíti A3 multifunkciós nyomtató-termékcsaládját és szolgáltatásait a HP, ezzel is új színt hozva a globálisan 55 milliárd dollár értékű A3-as nyomtatópiacra. 

A vállalat emellett nemrégiben bejelentette, hogy egy, több mint egymilliárd dolláros ügylet keretén belül megvásárolja a Samsung Electronics printerüzletágát – ez a HP történetének legnagyobb akvizícióját jelenti.

 

 

A színes üzleti nyomtatást újraértelmező eszközök költséghatékony üzemeltetést és karbantartást szavatolnak, a legmagasabb szintű biztonsági megoldásokkal, megbízható teljesítménnyel. Az új paletta – köztük három PageWide és 13 LaserJet nyomtató – összesen 54 különböző termékként vásárolható meg, olyan személyre szabható kiegészítő szolgáltatásokkal, mint a lyukasztó vagy éppen a nagykapacitású tűzőegység és dokumentumgyűjtő.

 

A HP PageWide Enterprise és Pro megfizethető színes nyomtatással és a kategória legjobb nyomtatási sebességével érkezik – az új készülékek energiafogyasztása pedig a lézernyomtatókénál is kedvezőbb. A HP PageWide emellett egyszerű felépítésével nyújt segítséget a karbantartási költségek csökkentésében. A nyomtatók és multifunkciós eszközök percenként 40 és 60 oldal (ppm) közötti nyomtatásra képesek, ami az úgynevezett General Office módban elérheti a percenként 80 oldalt is. A HP PageWide Pro 2017 tavaszától, a HP PageWide Enterprise készülékek pedig 2017 őszétől lesznek elérhetők.  

 

A HP LaserJet Managed MFP multifunkciós nyomtatók színes vagy fekete-fehér nyomtatásra, valamint percenként 22 és 60 lap közötti nyomtatási sebességre képesek. Az új LaserJet nyomtatók hosszú élettartamú alkatrészekkel, illetve gyors szervízidővel válnak elérhetővé 2017 tavaszától.

 

A karbantartási költségek alacsonyan tartását, illetve az esetleges szervizelési időszakok lerövidítését szolgálja a HP Smart Device Services (SDS) szolgáltatáscsomagja, amely nemcsak monitorozza, de diagnosztizálja is a printerek állapotát. A rendszer felhőalapú alkalmazásokból és helyi szenzorokból áll, képes többek közt előre jelezni egy esetleges meghibásodást, illetve segítségével elkerülhető az idő előtti alkatrész-, toner- vagy festékpatroncsere. Az SDS támogatja mind az A3 LaserJet, mind az A3 PageWide Enterprise és Pro platformokat is, illetve kompatibilis a korábbi HP-modellekkel, a FutureSmart nyomtatókkal és multifunkciós (MFP) készülékekkel is. 

 

A kiemelkedő adatbiztonság kulcsfontosságú szerepet játszott a HP új A3 multifunkciós készülékei tervezésekor. A HP PageWide és LaserJet Enterprise eszközök olyan biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint a Sure Start, a működés közbeni állandó belépésjelző és a Whitelisting – mindezek a világ legbiztonságosabb nyomtatóivá teszik ezeket a készülékeket. A HP PageWide Pro kategóriája legjobb biztonsági funkcióival érkezik, például, biztonságos rendszerbetöltést lehetővé tevő secure boot, illetve a firmware ellenőrzése.

Kulcsszavak: nyomtató nyomtatás HP

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatjuk az új XPS asztali számítógépet

A Dell Technologies bemutatta legújabb XPS asztali számítógépét, amely számos új teljesítménynövelő technológiát és erősebb hűtési megoldást tartalmaz, illetve elődjénél csaknem 42 százalékkal nagyobb. Az eddigi legerősebb XPS asztali modellt visszafogott, minimalista váz jellemzi, miközben kiemelkedő teljesítményt nyújt a kreatív szakembereknek és a játékosoknak.

2021. november 28. 14:11

Nagy sebességű, nagyfelbontású gaming az AGON by AOC új monitorával

A világ egyik vezető, gaming monitorokat* és IT-tartozékokat forgalmazó márkája, az AGON by AOC bemutatja a nagyszerű AOC GAMING Q27G2S/EU gaming monitort, amely tökéletes választást jelent a gaming színtér kalandorainak. A 68,6 cm (27 hüvelyk) átmérőjű Q27G2S/EU monitor 10 bites IPS-panellel rendelkezik a széles színskála biztosítása, QHD felbontással az éles részletek, valamint 165 Hz-es frissítési rátával a gyors és versenyképes játékélmény érdekében.

2021. november 26. 15:20

Hazai vállalat az újgenerációs ipari technológiák nemzetközi élvonalában

Németországi kiállításon fog debütálni az a kiemelkedő jelentőségű 3D nyomtatási szeletelő szoftver technológia, amelyet a Craftbot mérnökei hoztak létre. A Craftware Pro szoftver előremutató és progresszív funkciókkal segíti az ipari szektor felhasználóit, valamint a 3D nyomtatás elkötelezettjeit, a minőség, a hatékonyság és a produktivitás területein. A 100%-ban magyar tulajdonú Craftunique Kft. úttörőnek számít a szeletelő szoftverek piacán, s immáron az ötödik alkalommal vesz részt a nemzetközileg elismert Formnexten.

2021. november 15. 13:51

A Philips Monitorst CES 2022 Innovation Awards díjra jelölték

A Philips monitors bejelentette, hogy jelölték a CES 2022 Innovation Awards díjra az Xbox gaming konzolokhoz tervezett, 55 hüvelykes Philips Momentum 559M1RYV gaming monitorának köszönhetően. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 1800 pályázat érkezett. A bejelentésre a CES 2022, a világ legfontosabb technológiai eseménye előtt került sor, amelyet január 5. és 8. között rendeznek meg a Nevada állambeli Las Vegasban és az online térben.

2021. november 14. 17:49

Az Alienware vadiúj Aurora csúcsmodellel ünnepli 25. születésnapját

A Dell Technologies az Alienware 25. születésnapján bemutatta az újratervezett Alienware Aurora csúcsmodellt. A most újjászületett Aurora szemet gyönyörködtető külsővel várja a játékosokat, emellett nagyobb belső térrel és hatékonyabb légáramlással rendelkezik, így a modell zajkibocsátása jelentősen csökkent. A megújult ház rálátást biztosít a megvilágított, sötét alaplapra, és lehetővé teszi, hogy az alkatrészek szerszámok nélkül is elérhetők legyenek.

2021. november 3. 12:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59