Repülő nyomdagépek

Ilyen bemutatót sem tartottak még Szolnokon

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 20. 15:12

Különleges körülmények közt ismerkedhettek meg az érdeklődők a legfejlettebb nyomdaipari berendezésekkel és megoldásokkal Szolnokon.  

A város egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhelye, az idén ősszel megnyitott RepTár adott otthon a Xerox nagyszabású rendezvényének, ahol számtalan repülőgép, helikopter, és más haditechnikai eszköz nyújtott impozáns hátteret a vállalat jövőbe tekintő nyomdaipari bemutatójának. A látogatók maguk is a fellegek felett érezhették magukat az eseményen. A Xerox csúcskategóriás nyomdagépeiről, a C70, D136, Versant 80, illetve Versant 2100 berendezésekről szóló előadásokat pilótaszékekben ülve követhették figyelemmel és a program zárásaként exkluzív tárlatvezetésen kaptak betekintést a repüléstörténet múltjába.

 

 

Szolnok fontos hídfőállása a Xerox Magyarországnak. Az elmúlt félévben kiugró eredményeket ért el a vezető nyomdaipari szolgáltatóként is jegyzett vállalat a kelet-magyarországi régióban, beleértve ebbe Jász-Nagykun-Szolnok megye fővárosát is. Ez a teljesítmény elsősorban a Xerox széles körű és stabil partneri hálózatának köszönhető. Például a 70-90 lap per perc sebességgel működő nyomdagépek versenyében a Xerox berendezések dominálják a piacot, ami azt jelenti, hogy a beruházni kívánó ügyfelek, a vállalkozásuk fejlesztésekor, szinte kizárólag a vállalat által kínált gépeket, megoldásokat választják. A Xerox más kategóriákban is hasonló eredményekre törekszik, ezért komoly hangsúlyt fektet arra, hogy a partnerei minden szükséges támogatást megkapjanak az üzleti céljaik eléréséhez. Ennek megfelelően a szolnoki rendezvényen az érdeklődők személyes tapasztalatokat szerezhettek a cég egyedülálló nyomdagép portfóliójáról. 

 

 

A kiállított modellek közt megtalálható volt a Xerox Versant 80 Press, amelyet a vállalat kifejezetten azoknak ajánl, akiknek gyorsan munkára fogható, a nyomatokat versenyképes áron előállító, nagy kapacitású és kisebb volumeneket is gond nélkül előállító gépre van szükségük. Mindemellett az automatikus színminőség-beállító csomag segítségével munkáról munkára állandó és pontos színeket érhet el a nyomdagép tulajdonosa.

 

Szerepelt a kínálatban a Xerox Color C60/C70 nyomdagép, amely szinte bármilyen egyszerű nyomtatási környezetbe – többek között alacsony példányszámú gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik, illetve előnye, hogy a felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat. Továbbá nem maradhatott ki a rendezvényen felsorakoztatott portfólióból az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagép sem, amelyet azzal a szándékkal fejlesztett a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán. A Xerox D 136 fekete-fehér berendezése zárta a bemutatások sorát, amely a kiváló fekete-fehér képminősége mellett az önátírós papírt is egyedülálló módon kezeli, kiemelkedve a piacon elérhető technológiák közül.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás