Járd a saját utad és szerezd meg a gazdasági hatalmat – most!

Industry Manager - Future Technologies

forrás: Prím Online, 2016. október 6. 07:38

Úttörő technológiák, áttörést jelentő kutatási projektek és innovatív, csúcstechnológiás termékek tették a topmenedzser Warren Bucks-ot minden idők egyik legsikeresebb virtuális üzleti mágnásává!

2016. október 6-tól a játékosok az Industry Manager – Future Technologies kihívásokkal teli, sandbox játékmenetében végre megmutathatják, hogy ők is képesek megálmodni a jövőt, és legalább annyira sikeresek tudnak lenni, mint a hatalmas cégbirodalom fent említett tulajdonosa. Csak 19,99 Euro/19,99 USD/14,99 GBP (ajánlott kiskereskedelmi ár) kell, és máris egy egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy létrehozzák saját vállalatcsoportjukat és megmutassák a versenytársaknak, hogy ki az üzleti világ fenegyereke. 

 

200 eltérő termék és erőforrás áll a játékosok rendelkezésére a sokféle termékcsalád létrehozásához, melyekkel megtölthetik a polcokat. Annak érdekében, hogy mindig a versenytársak előtt járjanak, a játékosoknak folyamatosan új technológiákat kell kikutatniuk, éberen figyelniük kell a különböző termékcsoportok keresletére és kínálatára, és meg kell ragadniuk a pillanatot, amikor más vállalatok jól jövedelmező céges részvényeit eladásra kínálják. 

 

A játék komplex gazdasága és szerteágazó választási lehetőségei számos kihívást jelentő feladat és fontos döntés elé állítják az ambiciózus menedzsereket. A részletes oktatómódnak, valamint a különböző nehézségi szinteknek köszönhetően az Industry Manager – Future Technologies mind a műfaj tapasztalt veteránjai, mind az üzleti világban még csak az első lépéseket tevő kezdők számára könnyen elsajátítható. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Április 5-én indul a ROAD MOVIE GUIDE – Tillával

Tavaly indult útjára a ROAD MOVIE sorozat, amely keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos városokat, tájakat. Az első öt dal mindegyike siker lett azóta. Ezekhez mind készült egy-egy önálló riportfilm is, amelyekben Tilla a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A szobafogság idején itt az alkalom, hogy otthonunkból legalább virtuálisan körbejárjuk Magyarországot. A “ROAD MOVIE GUIDE Tillával” a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.

2020. április 3. 19:35

Indul a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

Szinte az összes, jelentősebb hazai fesztivál, számos klub és igazán fontos koncerthelyszín közösen mozgósítja a hazai művészvilágot. Arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a “MARADJ OTTHON!” kampányban. Közösen indítják el a virtuális “MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL”-t, amely a Facebookon arra ösztönzi a közönséget, hogy vegyék komolyan az előírásokat és maradjanak otthon.

2020. március 21. 19:05

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás