Szegély nélküli fotónyomtatást és nagyobb sebességet kínálnak az Epson új külső tintatartályos nyomtatói

Búcsú a tintapatronoktól, 2 évre elegendő tintával

forrás: Prím Online, 2016. október 7. 11:18

Az Epson bejelentette a külső tintatartályos nyomtatócsaládjának legfrissebb tagjait, az L382, L386 és L486 készülékeket, amelyek gyorsabb nyomtatási sebességet és szegély nélküli fotónyomtatást biztosítanak. Az új tulajdonságokkal rendelkező, kedvező árú eszközök megoldást kínálnak a felhasználók számára nagy mennyiségű nyomtatatás esetén is.

Az elsősorban családoknak, diákoknak és kisirodáknak szánt modellek problémamentesen és gazdaságosan üzemeltethetők a nagy kapacitású külső tintatartálynak köszönhetően, tintapatron használata és cseréje nélkül. Az új nyomtatók kezdőcsomagjai egy teljes színes tintapalack-készletet és további két fekete tintapalackot tartalmaznak, így a felhasználók akár 13 000 fekete-fehér és 6500 színes oldalt nyomtathatnak, rendkívül alacsony lapköltséggel.  

 

 

A külső tintatartályos nyomtatók megbízhatóak és könnyű napi használatot, valamint kiváló minőségű, gyors nyomtatást garantálnak 10 lap/perc ISO nyomtatási sebességgel. A tintatartályok újratöltése egyszerű az Epson tintapalackok cseppmentes kialakításának és az egyértelmű feliratoknak köszönhetően. A japán gyártó az új modellekhez 12 hónapig vagy 30 000 kinyomtatott oldalig jótállást biztosít. 

 

Ksenia Gordeeva, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A külső tintatartályos modellek ideális megoldást jelentenek a nagy mennyiségű nyomtatás esetén, hiszen ultra alacsony lapköltséget kínálnak, de ennél is fontosabb, hogy stabilan és egyenletesen működnek. Széles portfoliónk most tovább bővül nagyobb nyomtatási sebességre és szegély nélküli fotónyomtatásra képes új nyomtatóinkkal, hogy ügyfeleink igényeinek megfeleljünk.” 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

SMART 2017: munkaerőhiány tombolhat a digitális iparágakban

2017. március 30. 10:19

A Google feltörte a 2012 előtt használt elektronikus aláírásokat védő algoritmust

2017. március 27. 12:18

A Telenorhoz igazolt a Magyar Vöröskereszt

2017. március 21. 15:37

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

2017. március 15. 09:40
cloudappsportal.com