Változások a legnagyobb magyar retail-informatikai cégnél

forrás: Prím Online, 2016. október 11. 09:54

Strukturális változásokat jelentett be a legnagyobb hazai tulajdonú retail-informatikai vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője. 

Bessenyei István közölte: a Laurel hatékonyságának további javítása érdekében megosztja ügyvezetői feladatait. Az eddig szintén általa vitt alábbi feladatokat a következők szerint delegálja. A pénzügyi, gazdasági, kontrolling, HR, jogi és nemzetközi kereskedelmi rendszerek területét a jövőben Bessenyei Attila felügyeli. Az értékesítés, rendszerfejlesztés, IPM (innováció és projektmenedzsment), műszaki, oktatás és support osztályok munkáját Boros Péter koordinálja. A cégcsoport új működési rendje október elejétől lépett életbe. 

 

Bessenyei Attila

 

Az alapító Bessenyei István továbbra is aktív szerepet vállal a vállalat működésében. A jövőben elsősorban a termék- és üzletfejlesztési stratégiára, új piacok és területek meghódítására, valamint a cég kiemelt partnereivel való felsővezetői kapcsolattartásra koncentrál.

Boros Péter

Kulcsszavak: +céginfo Laurel

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai Innovációs Díjban részesült a MÁV-START és a MÁV Szolgáltató Központ

A 31. Magyar Innovációs Nagydíjon informatikai innovációs díjjal jutalmazták a MÁV-START-ot és a MÁV Szolgáltató Központot a START Europa nemzetközi jegyértékesítési rendszer digitális átalakításáért. Az elismerést Mosóczi László, a MÁV-START vezérigazgatója és Garamvölgyi Erzsébet, a MÁV Szolgáltató Központ stratégiai projektvezetője vette át ma az Országházban, az Innováció 2023 rendezvény keretén belül tartott átadási ünnepségen.

2023. március 27. 18:39

Nyíregyházán nyit új irodát a Work Force

Folytatja hazai terjeszkedését Észak-Kelet Magyarországon a Work Force, a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó vállalat Nyíregyházán nyitja meg legújabb, kilencedik irodáját. Az új központ létrehozását indokolta, hogy a társaság már megállapodást kötött a városban működő egyik jelentős foglalkoztatóval, és további partnerségeket tervez a régióban működő cégekkel a jövőben, hogy akár több száz munkavállalóval is segítse a térség munkaerőpiaci helyzetét.

2023. március 27. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08